Günaydın başka merida scultura 300 konusu yok galiba, ama bu konuya da uzun zamandır uğrayan olmamış. 2017 model bir scultura 300 ü sıfır aldım. Bahrain Team versiyonu. Bisiklet çok güzel 2018 ile arasında ne fark var çözemedim ama bu konudaki beğenilmeyen alexrim jantlar yerine merida comp sl 24 kullanılmış , frenler aynı ama üstadın dediği gibi tiagra değil merida üretimi çok güzel bi fren sistemi, amatör bi bisiklet kullanıcısı olarak beğendim. Özellikleri aşağıda yalnız sele ile borusunu yer değiştirmişler karbon olan sele değil borusu Bisikleti deneyimledikten sonra almak isteyen dostlarımıza referans olmak adına görüşlerimi paylaşıcam. Keyifli pedallar diliyorum.
Sağolun hocam, Bisiklet kilidini aldığım yer hediye etti bakmadım valla ne yalan diyim ikinci günüm bugün bisikletle ilerde daha iyi bişey alabilirim bağlantı yeri hoşuma gitmedi çıkarıcam onu ordan
@sadi imren inşallah olmaz bütçeyi aştık dediğiniz gibi ilerde mümkünse çok ilerde
@enes_vl teşekkür ederim, boy 1,72 ama bacak boyum vücuda göre kısaymış tam geldi ALLAH tan, tek vardı elinde kadro karbon değil sadece maşa ve sele borusu karbon
Ben de şuan bisiklet araştırdığım için rahatlıkla söyleyebilirim ki gerçekten güzel paraya güzel bir ürün almışsınız. Allah kaza bela vermesin. Aynı paralara aynı özellikte daha kötü kadrolu bisikletler satılıyor, hem de alüminyum maşalarla.
@Ahmet TOPAL tabiki ama 20 gün kadar binemiycem izne ayrılıyorum malum yaz dönemi sonrasında inşallah. Ama şunu söyleyim çok güzel bi şey yol bisikleti, tur bisikletinden geçtim kullanmak zor olur teker ince direksiyonu zor diye biraz korkuyodum ama hiç de öyle olmadı hemen adapte oldum çok keyif alıyorum
@Muhammet_3M Bende tur kullanıyorum ama daha çok performans odaklı sürüşler seviyorum. Tırmanış, kadansa dayalı sürüşler stravada segmentler genel tarzım.
Aslında ikinci elde bakıyorum fakat bir türlü karar veremiyorum.
Kilit pedal ile mi kullanıyorsunuz?
@Muhammet_3M
Bisikletiniz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.Size tavsiyem bisikletinizi dışarıda bırakmayın, fotoğraftaki kilit pek güven vermiyor, iyi sürüşler.
evin içinde normalde ama kilit önemli dediğiniz gibi
İlk modifiyemi yaptım mat siyah ve bordo renklerden oluşan seleyi çıkarıp parlak siyah renkte selle royal marka benim eski bianchi nero'nun selesini taktım 5 yıldır kullandığım sele değiştirme ihtiyacı hissettirmemişti bana gidon ile de renk uyumu sağladı sıkıntı yok