Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Merida Scultura 300

Scudo
özceylanlar bisiklette şuan havale fiyatı 5520 TL görünüyor. ilgilenenler varsa duyurulur. sitenin bir hatası yoksa gayet uygun bir fiyat. zira meridanın sitesinde 8 bini geçmiş durumda.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
(link)

@makaram

6900 TL şuan ama yine de açıklanan fiyattan ucuz

hey gidi hey fiyatların geldiği noktaya bakar mısınız?... geçtim geçen sene scultra special edition aldığımda bile 9300 lira idi.. vay arkadaş...

• Beğen
Ben bu bisikleti daha Temmuz ayında 3500 e aldım liste fiyato 4700 falandı

@Yavuz S. Sizin kadro işi çözülmemişti galiba

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@Mhmm@

renk seçince 7.880 oluyor

@Yavuz S. Beğen butonuna bastım ama yazık olmuş gerçekten ayıp hep aklımı kurcalıyor yaşadığınız olay kadroyu sevdim ama karbona cesaret edemiyorum

@makaram Evet bi sorun var demekki sitede diğer renge geçince değişmiyor fiyat 7800 kalıyor

bence yeni yıl zamlarının habercisi :D

@makaram o fiyatlamanın tarihçesi söyle

Ağustosta dolar 7 TL yi görünce merida aceleyle fiyatı 7800 TL ye çıkardı sonra dllar 6 civarına düşünce 6900 TL ye indirdi dolar 5.28 ama hala bi indirim yok. Ama piyasada yukardaki verdiğin link gibi daha ucuza bulmak mümkün

@Mhmm@ karbon iyidir. bir sepet elma içinden elbet bozuğu çıkacak. bozuk çıktı diye elmaların hepsini çöpe atacak değiliz.

• Beğen
@Yavuz S. Sizin yaşadığınızı az çok biliyorum size seri çürük gelmiş 3 kadro kulağı şüphe uyandırıyor. Meridanın karbonu beni endişelendiriyor. Yoksa şuan kadromu seviyorum daha yeni geçtim yol bisikletine takılayım biraz

@Yavuz S. Tavsiye edeceğiniz karbon kadro var mı peki connondale den menmusunuz galiba

@Mhmm@ sadece pazar günleri kullanıyorum cannondale'i. :) ve iyi bir bisiklet. onun dışında artık bütün antrenmanlarımı ve işe gidiş gelişlerimi Planet x ile yapıyorum :)
planet-x-jpg.181028

• Beğen
Arkadaşlar merhaba. Elimde Merida Scultura 300 kadro var. Bu kadroya elimdeki Shimano Tourney seti taksam uyar mı? Kullanabilir miyim bu şekilde.
Bir de boyum 1.78 kadrom L beden 56 cm. Bu çok mu büyük gelir bana yoksa kullanabilir miyim.
Teşekkürler

ben 1.75 im 52 kardo tam oluyor. 56 size biraz büyük gelir sanırım. tourneyin yol seti ise kullanabilirsiniz. bi de setten kastınız nedir? komple herşey dahil mi? sti frenler, aynakol ruble vs.

ama yerinizde olsam böyle güzel bir kadroya en az sora ya tiagra takardım. çok rijit bir kadro. tourney ile yazık edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Fren kolları aktarıcılar ve orta göbek için sordum. Amacım bu seneyi bu şekilde geçirmek aslında sonra yikselticektim. Zaten kadro boyu büyükse toplamam büyük ihtimalle satarım kadroyu. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Geri