Scudo Sports

Merlin Cycles

Arkadaslar bu merlin kuru kactan kesiyor yahu..su an guncel euro fiyatlari 3,8 lerde bu neredyese 4,5 liradan kesiyor..hadi aliekspresten alistik 10 15 kurus fark yemeyede 50 60 kurus nedir ya.

Scudo
@serkant yakıt Hocam, eğer pedalınız varsa fiyatı da uygun tutmak istiyorsanız alınabilir. Eğer pedal yoksa şuan mavic aksium ayakkabılar bundle deal olarak look keo classic ile çok ucuza geliyor , eğer aldığım ürünleri tek tek alsaydım mesela 75 TL fazla ödeyecektim.

@Ismaildmr Hocam, merlin ingiliz sitesi sizde Sterlin ayarlıdır. Siz Euro olarak değil, Sterlin olarak almışsınız. Şuan Sterlin kuru 4.6.

MERLİNDEN bir eşya alınırken TL olarak değil, Sterlin olarak ayarlanılıp alınmalıdır. TL olarak alırsanız +20 TL gibi fazla fiyat çekilir karttan.

@Osman Tuğrul sterlin daha pahali..yani kuru yuksek..4,6 lira euronun tl ye donusmesinden sonra olusan rakam...yani sitede bir urunu euro olarak gosteriyor uzerine tiklayinca urun aciliyor fiyat otomatik tl ye donusuyor..€ simgesi euro degilmi benmi yanlis yapiyorum...tl ve euro kurunu bolunce 4,6 lira cikiyor..hayret yav..varmi bir ayari bunun acaba size zahmet..telefondan girincemi acaba farkli oluyor.

@Osman Tuğrul pedalım var ustam. şu anda (link) ile (link) arasında kaldım. sizce hangisini almalı? spiuk u bilmiyorum. Mavic bildiğimiz marka.

@Osman Tuğrul TL olarak da Sterlin olarak da alsanız aynı parayı ödüyorsunuz. Ancak TL kuru sürekli güncellenmediğinden orada yazan fiyatla karttan çekilen miktar farklı oluyor. Mesela şu an 1000 lira yazan bir ürün 1000 lira değil normalde, 1060-1070 lira. Gerçek fiyatı öğrenmek için fiyatlara GBP üzerinden bakın ve kuru kendiniz çevirin. Alımı da kartınızın ödeme tipine göre yapmanız bir kere kur farkı ödemenizi sağlar. Ekstreniz TL olarak geliyorsa ürünleri dolarla almanız avantajlı olacaktır, tek kur farkı ödersiniz. GPB ile alırsanız mesela önce dolara çevrilir sonra da tl'ye çevrilir ve iki kere kur farkı ödersiniz. Pratikte bankaların uygulamaları çeşitlilik gösterebilir ama bu yazdıklarımda çok bi değişiklik olacağını zannetmiyorum

• Beğen
Tepkiler: aytunctarakci
@Ali.K@serkant yakıt Hocam Spiuk'un klips olayı güzel ama ayakkabının tanesi 310 gram. Mavic'in tanesi 250 gram fazladan 60 gram sizi etkilemez derseniz mavic alın. Öbür türlü spiuk'da hiç yabana atılacak gibi değil.
@Ali.K Ben direk Sterlin olarak alıyorum, ilk alışverişimde TL oldu fakat kart Sterlin olarak gösterdi. Önemli olan nokta tam fiyat için Sterlin olarak bakmak.

@Osman Tuğrul Evet net fiyat hesaplaması için her zaman Sterline bakılmalı, TL yanıltıcı oluyor çoğu zaman. Ama TL ile Sterlin arasında fiyat farkı olmuyor ödeme esnasında, bunu söylemek istedim.

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
Arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum;

Merlin gönderdiği ürünleri ülkemizde ilgilenen firma Aramex, şöyle bir durum yaşadım bu firma ile ilgili.
- Firma vergi ödeme vs. konularda hiç sorun olmadı fakat adres konusunda sıkıntı yaşadım. Çünkü, ürünümün üstünde 4 farklı barkod ve her barkod kağıdında adresim tekrar edilmiş. Gel gelelim Aramex'in sonuncu 4. barkodu yurt içi kargoya verdiği ADRES BİLGİM EKSİKTİ KAT BİLGİM YOKTU BU SEBEPTEN KARGO ÇALIŞAN EVDE OLDUĞUM HALDE HANGİ KAT'DA OTURDUĞUMU BİLMEDİĞİNDEN KAPIYA NOT BIRAKIP GİTTİ, MECBUREN KENDİM GİDİP ALIP GELMEK ZORUNDA KALDIM.

Yapışkanlı barkodların hepsini söktüm baktım, hepsinde kat bilgim var ;)

• Beğen
Tepkiler: CenqizhanCR1
Yahu bu merlin e ne olmuş kargo kol gibi!!! önceden 20Tl y di şimdi 75 TL lik lastik atıyorum sepete 40 hesaplıyor

• Beğen
Tepkiler: Saru
TEKİ 20 TL CİFT ALINCA KATLIYOR CİFTLİ SATILANLARDAN ALINIZ

@cumhursonmez42 hiç farketmedi tek de çift de başka marka ve model de kargo 45 yazıyor şu anda hatta sepeti boşalt tıp sadecebir eldiven koydum onda da 45tl kargo var...

Gecenlerde eldiven aldım 6.45 kargo ücreti vardı demekki onlarda gözünü açtı

En son 5 euro civarıydı kargo ücreti şimdi ise 11,43 euro olmuş. Sanırım merlin gönderim şeklini değiştirmiş, şöyle bir bilgilendirme var.

Norsk Global Worldwide EMS 5-9 Days: € 11,43

Son bir aydır 5 kez alışverişin oldu.. Kargo ücreti 23 lira gibi bişey aldılar

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
kargo şirketi degişmiş

Türkiye kısmını artık aramex getiriyor

Aramex de ilginç, 1gunde Türkiye'ye geldi ama 5gundur gümrükte bekliyor.

son alışverişimde merlin bana da sıkıntı yarattı. 12 mayısta verdiğim sipariş 16 mayısta "in transit - hub scan" yazısıyla tam 1 aydır bekliyor. Aramex'i aradığımda paketin İngiltere gümrüğünde olduğunu söylediler. Merline e posta attım iki üç kere, bi inceliycez diye yanıt verdiler, sonraki e-postada yapabileceğimiz bişey yok, bazen gümrükte takılıyor gibi bişey yazdılar. Bi 'sorry' bile yok yanıtta anlayacağınız. açıkcası bi daha alışveriş yapmak istemiyorum.

Geri