Emre Nakipoğlu isimli kullanıcı beni engellediği için kendisine alıntı yapamıyorum bu sebeple yazdığı son mesajı yazıp altına kendi cevabımı ekleme gereği duydum. Başlığın gereksiz bir tartışma alanına dönmesi hiç hoşuma gitmiyor fakat adıma yazılan bir iletiye cevap vermek zorunda olduğum için mesaja devam ediyorum.
"Emre Nakipoğlu" burda ben eleştirdiğim bir konuyu yazmaya çalıştım. Özürde diledim. Verdiğim anlattığım örneğin nedenini de anlattım. Arkadaşım sen neyin derdindesin acaba ? Daha konuşma işte niçin bu kadar uzatıyorsun bunu anlamıyorm. Ben yeter tamam dedikçe neden daha uzatıyorsun. Yeter yani. Yeter yazma daha ismini görmek okumak yorumunu görmek istemiyorum. Biraz sende insanlara saygı duy demek ki hatalıydım özrümü diledim. Neden öyle yazdığımı da yazdım. Artık uzatma. Benle alakalı artık yorum yapma rahatsız oluyorum aksi halde forum yöneticisi arkadaşlara haber vericem. Yani yazdığım konuya bir tek sen tepki verdin bu kadar çok ya herkes anladın ya da senin yaran var... Beni alakadar etmiyorsun ta ki beni rahatsız edene kadar.
Beni rahatsız etme artık. Çünkü bu işin seviyesi düşücek belli ki. Çok ciddiyim. Kimse kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur. Ben rahatsız ettim demek ki özrümü diledim açıklamamı yaptım daha uzatmayın çok ciddi söylüyorum fazlasıyla rahatsız ettiniz beni etiketlemeyin benle alakalı yorumunu görmek istemiyorum. SON.NOKTA.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hatalı olduğunu kabul ettiğin için ben sana teşekkür ettim bu kadar basit.
Seni rahatsız falan da etmiyorum, insanları tanımadan yalancı diyen sensin bende burada tanıdığım bir insanı savunuyorum. Seviyeyi düşürmek ile tehtid etmene gerek yok zaten en baştan tanımadığın bir insana yalancı diyerek seviyeni sen belli ediyorsun. Forum yöneticisi arkadaşlara da istediğin gibi şikayetini et, hatalı olanın kim olduğun karar versinler. Ayrıca tartışmada bir insana söz söylediğinde o insanın sana cevap verme hakkı olur, bana alıntı yapıp benim adıma kafana göre yazı yazdıktan sonra lütfen beni etiketlemeyin beni rahatsız ediyorsunuz gibi sözler söyleme hakkın kalmaz. Tartışılan konu ortak bir noktada kapanmamışsa "son sözü ben söyledim bitti" demek kimseye yakışmaz.