Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mesleğiniz nedir?

Mesleğiniz Nedir?

• Psikolog

• Doktor

• Avukat

• Mühendis

• Mimar

• Eczacı

• Polis

• Bankacı

• Öğretmen

• Fizyoterapist

• Diş Hekimi

• Gazeteci

• Sanatçı

• Öğrenci

• Memur

• Grafiker

• Satış Temsilcisi

• Esnaf

• Çalışmıyor

• Diğer

• Muhasebeci

• Toplam katılım
    739
Scudo
O psikolog arkadas beni bulabilir mi rica etsem :) sorunum yok ama sorularim var

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Dericilik okudum. Sektör kötüye gidiyor ve sağlık sorunu açacağı için işimi yapamıyorum. Şuan için bende İşsizim :) Bakalım pazartesi bir fabrikanın deposuna başlayacağım. En azından kış dönemini geçirmiş olurum.Duruma göre bi dala yöneleceğim...

elektronik teknikeri ama elektronikle pek aramız kalmadı kalibrasyon teknikeri olarak çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Makine mühendisiyim, aynı zamanda makine mühendisliği master tezimi bu yıl vereceğim inşallah. Onun dışında yaklaşık 15 yıldır bilgisayar teknik servis işletiyoruz babamla birlikte. Anakart tamiri, laptop tamiri, power supply tamiri vs... İzmir-bornova civarındaki arkadaşlar da özelden mesaj atasarsa
yardımcı olmaya çalışırım...

@Osman Tuğrul
ben çocukken arkeolog olmak istiyodum , elimde küçük çekiçler kazmalarla ne bileyim ince fırçalarla tarihi araştırmalar yapmak istiyordum..aradan yıllar geçti birde baktım endustri meslek lisesi elektrik bölümünde okuyorum ,, elimde murç ve çekiç duvar kırıyorum elektrik tesisatı döşemek için....sonra ayıldım aferim hayat dedim godd boyyy tenks dedim

@Osman Tuğrul
Merhaba. Arkeoloji mezunuyum. Klazomenai kazılarında çalıştım ama bir süredir arkeoloji ile ilgilenmiyorum.

Ankete göre gazeteci hariç her meslekten insan var iştirak olsa gazetecimizde olacak

Geri