Eduardo Bianchi
Daimi Üye
- Tepki
- 350
- İsim
- Eduardo Bianchi
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Colnago
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bir denizci daha 😃 Pruvan neta olsun kaptanım ⛵Su ürünleri mühendisiyim ve şuan ek olarak yat kaptanlığı yapıyorum.
Mafya bisiklete binmesin mi? Onlar insan değil mi? 🤣Mafya ayaklarım olduğunu düşünenler var 😊😂
Tekne transferinde yardımcı ararsanız her zaman hazırım. Sekiz yılı yarışçı olarak yirmi yıllık yelkenciyim 😊Su ürünleri mühendisiyim ve şuan ek olarak yat kaptanlığı yapıyorum.
Tekne transferinde yardımcı ararsanız her zaman hazırım. Sekiz yılı yarışçı olarak yirmi yıllık yelkenciyim 😊
Geceleri de uyumam! 😆
Equinox'un skipperiydim. 2003 TAYK trofesini kazanmıştık. Güzel günlerdi 😘Kalamış Marinadayım, denk gelirsek tanışmak isterim, selamlar 👍
Artık trafolara girmiyorsun değil mi kedi dayı.Beni biliyorsunuz ben de bir kediyim.
Hobi olarak özel sektörde kölelik yapıyorum.
Onlar karşı mahallenin kedileri.Artık trafolara girmiyorsun değil mi kedi dayı.
Artık trafolara girmiyorsun değil mi kedi dayı.
FOTOĞRAFLAR RAHATSIZ EDİCİ OLABİLİR ÖZÜR DİLERİM!Onlar karşı mahallenin kedileri.
Onlar karşı mahallenin kedileri.
TRAFOLARA GİREN KEDİLER DE BİTMİYOR SİZ DE HAKLISINIZ.FOTOĞRAFLAR RAHATSIZ EDİCİ OLABİLİR ÖZÜR DİLERİM!
amacım polemik yaratmak değil fakat gerçekten yoğunlukla fare, yılan, sansar ve kedi gibi hayvanlar trafoların bulunduğu alanlara, AG pano alanlara girebiliyorlar, özellikle eski tesislerde ama bu yeni tesislerde de oluyor, zira elimizden geldiğince tüm canlılar için can kaybını ve malzeme için zararı önlemek adına işlemler yapılıyor yapılmaya çalışılıyor.
Haşortman işleri benim için önemli değil, ben artık işin haşortman tarafına bakmıyorum.Haşortman işleri ne alemde? Piyasa nasıl?
+1
Şaka bir yana kaliteli bir ögrenciyim ayrıyeten yanında serbest meslek
Öyle deme ya LC waikiki defacto da falan tasarım bölümlerinde çizim yapamıyormusun.Yaparsın.Biraz çalışıp kendi startup'ını da kurarsın.Mühendis ( maalesef Tekstil )