Iste bu gruplar imkansizliklar icinde muazzam muziklerini yayma firsati bulamayanlarda, sacma sapan herifler " I love you" diye iki sarki yapinca milyon begeni aliyor, bu gruplar duyulmuyor bile..
Beğendiğinize sevindim hocam, sayfaları Facebook veya Instagram'dan da takip edebilirsiniz hemen hemen her gün bulduğum grupları paylaşmaya çalışıyorum. Metal her şeydir, yektir. Içimizdeki nefrete cevaptır. May the distortion be with you.
Son zamanlarda sinav nedeniyle paylasimlari iyice azalttim, biraz da depresif takiliyorum, elimde ambient/depressive black metal modunda bir album var. Buyrun kulaginiz kendine geldin (DIKKAT BAGIRMA ICERIR)
Tavsiyem butun albumu bastan sonra dinlemeniz zaten 30dk falan 3 sarkilik album, adamlar adi gibi gizemli internette uyeleri ve isleri hakkinda hicbir bilgi yok. Sadece Isminin None oldugunu ve Amerika'li oldugunu biliyoruz. Bi de label'lari belli o kadar
Ankara bir zamanlar güzeldi. Her gün başka bir yerde çalarken bir anda çalacak mekan bulamamaya başlamıştık. Ulan para da vermiyorlardı, canlı müzikle dertleri neydiyse. Kayıt yapacak para bulamıyorduk her hafta çalmamıza rağmen. Bizimle birlikte çıkan gruplardan hala devam edenler olduğunu ara ara görüyorum. Çoğu kayboldu gitti tabi. Düzgün imkanlarla kaydedemedik ama, öyle bir kaç tane kaydımız var.
Giderken de şöyle bir Sodom bırakıp gideyim:
Biraz da Annihilator sıkayım. Ulan annihilator çaldığımız grubumuz vardı. Herkes ateş ediyordu. Koca Ankara'da bir tane vokal bulamadık ya.