Scudo Sports

Metin Bisiklet'in İlgisizliği

Malesef bazı bayiler böyle herşey satana kadar.

Scudo
Geçmiş olsun. Bisikleti almadan önce satıcıları bi araştırıp soruşturmak çok önemli sırf böyle insanlar yüzünden. Her şehirde var böyleleri, insanları bisikletten soğutuyorlar.

Bende geçen gün gittim hem her şeyi bilirmiş gibi konuşuyor hemde boş konuşuyor ve ayrıca yüksek fiyat çekiyor yakınımda Nihat bisiklet var orası çok çok daha iyi ve kaliteli bir yer.Metin bisiklet kesinlikle gidilecek bir yer değil.

• Beğen
Tepkiler: Ümit Yaşar
Yazdığınıza ek olarak bir tane de benden gelsin.
-Bakırköy'de oturuyorum Tilmen bisiklet Pazartesi günleri kapalı oluyor, fren kaliperimi değiştirmem gerekiyordu Metin bisikleti aradım telefonda fiyat istedim Shimano kalipere 80 tl. çekti, ertesi gün Tilmen'e gittim aynı markanın aynı modeline 35 tl. verdim üzerine sohbetle çay da yanıma kar kaldı.

Kendi yapamayacağım işler dışında Tilmen bisiklete gidiyorum, Bakırköy ve civarı oturupta yolu Metin bisiklete düşecek arkadaşlar Tilmen'e uğramadan oraya gidip asabınızı bozmayın..

Maalesef çoğunlukla hepsi aynı ilgisiz ve başından atma derdinde bende kron x4 aldım geçenlerde adam kron bayisi güya bisiklet selemi ters takmış düşünebiliyor musunuz adam daha selenin düz mü ters mi olduğunu bilmiyor ve bu adam bayii genelde bunların hepsi aynı maalesef

• Beğen
Tepkiler: BORBOR
Hanımından tutun, babasına ve ordaki sürekli eleştirdiğiniz Ayhan beyden de gayet memnun olarak ayrılmıştım bisikletimi alırken. Ne dediysem ikiletmeden yaptılar ayrıca işlerimiz bittiğinde geç saat olduğundan ve bisiklet ile Bakırköy'den Arnavutköy'e gidemeyeceğimden taksiye binmem gerekiyordu. Hafta sonu taksi bulmak sıkıntı idi. Taksi durağı karşı komşuları olduğu için Metin bey bayağı ilginelip taksi çağırtmıştı. Bunları yazarken onlarla ortak değilim, arkadaşın yazısında söylediği gibi bir çıkarım da yok. Bisikletimi aldım çıktım, hizmetten de memnun kaldım.

İnceleme - Merida Cyclocross 500 (Canlı video içerir)

@ÇaNakkaLeRuHu
Dostum buradan bisiklet almış, bisikletini bakıma götürmüş ve birkez de yolda kalma neticesinde uğramış biri olarak söylüyorum ;
forumda ve etrafımda metin bisiklet için duyduğum tek olumlu yorum senin yorumun. Oldukça kısmetli birisin unutmadan söyleyeyim

Metin nispeten pozitiftir ama biraz paran olduğunu ve bisiklettn alamadığını farkederse hiç affetmez yapıştırır.
Ayhan ve diğerleri zaten öküzün önce gidenidir.
Eşi gayet hanımefendi birisiydi bana da yardımcı oldu saolsun.

Ayhan emekli olur ise belki düzelme ihtilalleri olur.

Ayhan abi biraz aksi birisidir ama iyidir iki abiside İstanbul'un en iyi bisiklet tamircileri metin abinin bisiklet bilgisi zaten tartışılmaz 3 tane bisiklet aldım metin bisikletten bir tanesinde sorun çıktı 2 ay kullanmıştım götürdüm geri verip paramı aldım bütün arkadaşlarımıza oraya götürüyorum pahalisindan evet biraz pahalı ama tabiki ne alırsan pazarlık yapıyorsun haliyle o sakallı arkadasta yeni başladı orada ise yetişiyor tabiki insanlarla ters konuşursan ters tepki alırsın bana neden ters davranıyorlar bende giderim oturum muhabbeti mı ederim çayımı içerim hatta bisikletten anlayan birisi olarak yardım ediyorum ürün satıyorum falan filan herkes her yerden memnun olamaz bi jantın akordu da kendi kendine bozulmaz bide yeni bisikletlerde ilk akort ayarı tellerin sıkıştırılması yapılması gerekir zaten bunu aldığın zaman tellerden ses gelir 1 hafta kullanırsın gidersin yaparlar bu işler böyledir 7 sülalesini tanırım metin bisikletin ve hangi bisikletciye giderseniz gidin bı akrabası oradadır adamlar sulalece bisikletçiler yani

@emrejon tek noktalama işareti yok insan okuyacak onu. üşenmedim okuyup anlamaya çalıştım, "metin abi chok ii tmm mı.S. S" tarzında bir yazı yazmışsınız.

Ters konuşursan ters tepki alırsınız demişsiniz, sakallı elemanın bir sorun yoksa bakıma da ihtiyaç yok dediğinde @katalay ın "tmm ok" diyerek dükkandan çıkıp gitmesini bekliyorsunuz sanırım.

@emrejon Sorun yaşayanların hepsi mi ters konuştu ? Bir işletme hakkında birbiri ile bağımsız bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa o doğrudur. Yedi ceddinin bisikletçi olması ile müşteriye sergiledikleri davranış arasında bir bağ yok.

metin bisiklet den 3 bisiklet satın aldım. metin abi babacan ve işinde usta birisi. fiyatlar da nakit olunca tatmin edici indirim oluyor. Herkez çok ucuza bedava mal arıyor. gidin 2. el alın o zaman.
Burası peynir ekmek gibi bisiklet satıyor ve bakım vs. oldukça yoğunlar. Ayhan usta biraz asabi olduğu için bazen patlıyor ters cevaplar veriyor fakat ustalık konusunda bir lafım yok.
metin abi ve ayhan usta dışında yanlarında çalışan elemanları bende beğenmiyorum. iki elemanın ben ordayken kavga ettiğine bile şahit oldum.

çok ucuzamı almak istiyorsun o zaman sonbahar kışın alacaksın. 4000 ise 3000 oluyor fiyat.

• Beğen
Tepkiler: emrejon
metin bisiklet
vizyonumuz: müşteri velinimetimiz değil biz müşterinin velinimetiyiz.

• Beğen
Tepkiler: etkiliadam
@anzolot burada -de ayrı yazılmaz, sizin kastettiğiniz bağlaç olan de, cümlede geçen ise bulunma eki -de.
"Türkçede yabancı kökenli kelimeler mevcut." (bulunma durumu, bu kelimeler Türkçe içinde bulunuyor)
"Türkçe de zaman içerisinde değişime uğruyor." (dahi anlamındaki de, Türkçe dahi değişime uğruyormuş)

konu dağılmasın yine de

@trabzonlu ozan
Telefon klavyesinin azizliği. Haklısınız.

Bunlar kendi sattıkları bisiklete destek anlamında sorun yaşatmıyorlar ama bunlardan almadığım bisiklette sorun halinde adamın canına okuyorlar

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Metin Bisiklet konusunda bir şey diyemeyeceğim, sadece bir kez işim düştü onda da kusursuz işçilikle sorunumu çözdüler (jant akordu). Ama yine de öncelikli olarak Tilmen Bisiklet'i tercih ederim tabii ki.

Fakat imla konusunda söylemek istediğim:

Tartışılan sözcüğün doğru yazım şekli "Türkçede" olmalıdır. Çünkü Türkçede yapım eki alan özel isimlere gelen çekim ekleri bitişik yazılır.

Örneğin: Ankara -> Ankaralı (yapım eki) -> Ankaralılar (yapım ekine gelen çekim eki)

Yine de bunları çok takmayın, içinizden geldiği gibi yazın. Katı kurallar dili köreltir.

25 yıldır tanırım Metin Abiyi. Eski dükkanlarından tanırım. Yanındakiler değişse de kendisi ve firmasının tutumu hiç değişmedi. Boş buldu mu affetmez ve alttan almaz, paranla rezil olur çıkarsın. Başka bir şey iddia eden varsa henüz rüyadan uyanmamıştır. :)

Geri