Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Metin Bisiklet'in İlgisizliği

@Birhan K.
O zaman Continental tavsiye etmeyeyim ben. Kullanmadım bu arada.
Benim de Rubena STU yaklaşık 5000 km oldu ve patlak yok. Ama evet, hantallaştı bisiklet. Schwalbe de hantallaştırıyorsa, demek ki patlamaya dirençli lastiklerin genel sorunu bu. Yola temas eden kısımda zırh olunca ister istemez yavaşlıyordur.
Schwalbe ile 50bin km yapan bir turcuyu görmüştüm youtube'da. Tabi lastik ölmüştü artık ve yolda giderken(veya yokuş aşağı) yarılınca, adam artık yeter demişti. Lütfen siz de en az 10bin yapın ve öyle bırakın lastiklerinizi. Ben de Rubena ile 10bini çok rahat yapacağımı düşünüyorum. Gittiği yere kadar süreceğim gerçi... Artık 10bin mi olur 15 bin mi bilemem, belki de daha fazla.

Scudo
@07yusuf Lastikleri öldürene kadar kullanmak doğru değil. Dişler eridikçe yol tutuşu çok azalıyor. Bu da kaza riski demek. Benim arka lastiğin ömrü dolu neredeyse, ileride yenileyeceğim.. Eğer ikinci bir bisiklet alırsam, bakkala falan gitmelik basit bir alet, ona takacağım Schwalbe'leri. Market bisikleti üzerinde de olsa alem lastik görsün :D

• Beğen
Tepkiler: ysnakblt
benimde ise giderken oralarda lastigim patlamisti internetten metin bisikleti buldum bi hakkinda yorumlara bakayim dedim ve gitmemeye karar verdim daha sonra isten firsat bulup sirinevlerde yildiz yada yildizlar bisoklete gittim gayet ilgili iyi bir esnafti

• Beğen
Tepkiler: etkiliadam
Bayanın işi gücü yok insan karalasın başına bunca olay gelmiş,ben inandım ama kimseye iddia etmem kendi başıma gelmeden....

bisikletimi satıp yeni bisiklet fiyat araştırması yaptığım zamanlarda başıma gelecekleri bile bile gittim metin bisiklete iki saat bekledim en son sıra bana geldi ve aldığım cevap şu:
-her yere sor alacağın zaman gel.
sen bana bir fiyat söyle dedim
-istediğin bisikletin liste fiyatı 3825tl
ben bunu zaten biliyorum indirim yapacak mısınız?
-her yere sor oyle gel yaparız indirim.
sonuç olarak 2 saatim boşuna gitti.

metin bisiklet ve bisiklet tamiri çok iyidir ancak paranız varsa sizin için iyi bir yer olabilir ancak paran az ise yoksa ince hesap yapıyorsan yaklaşma zaten seni sevmezler git başka bisikletciden al bisikletini başka yerde tamir ettir derler.
örnek lastik patladıysa sıfır iç lastik levye pompa falan alırsan kahve ikram edebilirler sana :)

• Beğen
Tepkiler: etkiliadam
Foruma üye olduğumdan beri Metin Bisiklet hakkında defalarca şikayet konusu okudum. Bu konuyu açan kişi bir daha cevap yazmamış olsa bile diğer konuların sahipleri hala forumda.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye boşuna dememiş atalarımız.

Aynen öyle,ben gitmem ama giden gitsin,herkes parasıyla vezir de olur.....

@Bicikl haklısın güzel kelam

@ultra 700 ersin kesinlikle herkesin şahsi tercihi

Yazıp eski bir mevzu yüzünden polemiğe girmek istemedim fakat dayanamadım..Sayın Gülay Saracoğlu keşke yıl 2015 açtığım konuyada cevap verseydiniz ..üstelik yazdıklarıma istinaden cevap hakkınız doğduğunu belirtmeme rağmen neden konuya muhatap olmadınız...sözüm ona o çok iyi ve herşeyin en iyisini bilen Ayhan usta elimizde şu anda yok dediği ve fabrikası tatilde dediği üstelik sizinde o zaman bayiisi olduğunuz carraro markaya ait 3 hafta bulamadığı kadro kulağını sadece resim çekip kendisine ilettigim andan 2 gün içinde tedarik eden başka bir bayi nasıl temin etti.oysa o fabrika hiç tatilde değildi ve olmadı.bunla kalmıyor yaşadıklarım,elinizde olup olmadığını sorduğum 50×34 aynakolu telefonda var diyerek oraya getirten sonra 52× 39 aynakolu bana satmaya çalışan abiye zaten onu kullanıyorum dediğimde başka 3 lü sisteme ait alt model bir aynakolu önerdiginde istemiyorum demiştim,senmisin diyen,abartmayayim ama ince bir azarlanmıştım.herneyse zaten farkında iseniz kimse Metin bey yada sizin aleyhinizde bir şey demiyor..ama buda işletmenin Metin Bisiklet olduğu gerçeğini değiştirmiyor ve sizin atelye ile magaza ayrı yerlerde ve orda olmadığınız için belkide bihaber olduğunuz şeylerin forumda dönmesi aslında birazda konuya bir işletme sahibi olmanız açısından,daha duyarlı olmanızı kesinlikle haddim olmadan öneririm.....
Oysa unutmayın sırf Metin beyin güzel kibar esnaf dili için gelen bir çok arkadaş var...ayrıca sizin için ne kadar önemli bilemem ama mekanınız şahsen bana 6 km mesafede iken 25 km mesafede olan başka bir ismi lazım değil,dahası bizi azarlamayan firmaya gidiyorum...(bakmayın yaşça bizden büyük olduğu için polemiğe girmeyen benim gibi çok arkadasta eminim vardır)
saygılarımla

Üzüldüm adınıza bisikletçi vakası değilde bir keresinde lastik patlaması olayı yüzünden bende kilometrelerce yol yürüdüm o adam çok koyuyor bir daha da tövbe dedim yanımda iç lastiksiz bir yere gidersem [emoji846]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada hanımefendi tarafından olay yaşandı veya yaşanmadı bilinmez ki en azından açtığı konunun arkasında dursa ve takipçisi olsa idi.....üyenin tek mesajı var o da buraya girmiş yazmış sonra nedense üyelik profili artık gizlimi bilemem ama kendisi ortalarda yok..

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Ben genel olarak bu gibi durumlara taraf olmak istemem. Hele ki tüccardan tarafa olmayı hiç sevmem. Ancak hanımefendinin yazdıklarında bir saçmalık olduğunu başından anladım.

Daha önce ben de şikayetleri okudum hatta açık konuşayım bahsi geçen ihtiyar varsa gitmezdim dükkana. Özellikle sercan veya metin abi varsa giderdim. İkisi de tanıdığım en iyi bisikletçilerdir. Şu anda yaşadığım şehirde düzgün bisikletçi yok.

Ancak bu yazılanlar çok ciddi konular. Gerçeklik payı varsa üzerine gidilmeli yoksa da bu iftirayı kim atar araştırılmalı. Bu bahsedilen olayın bir adım sonrasını düşünemiyorum.

Baştan dediğim gibi ben o dükkana ne zaman gitsem metin abi veya ailesinden birileri denk gelmiştir. Olayı bu şekilde düşünmek lazım.

Velek ki konuyu açan üye trollük peşinde ve hakikaten iddialarının aslı astarı olmasın. Ancak konu içeriğinde ilginç bir detay var.

Metin bisikleti temsilen her kim yazıyorsa , olay tarihindeki kamera kayıtlarını incelediğini belirtip , böyle bir müşterinin gelmediğini beyan ediyor. Bu durumda aklıma bir kaç soru geliyor.

1- Metin bisiklet personeli , firma hakkında olumsuz beyanat verilen her başlıkta , o konuyu açan kişinin, olayın gerçekleştiğini beyan ettiği tarihteki tüm kamera görüntülerini inceler mi ? ( Forumlarda, Avatar ve nickname kullanan üyelerin aslında kim olduğunu nasıl tespit ediyorlar ? )

2- Eğer görüntüleri inceliyor ve o tarihte böyle bir kimsenin dükkana uğramadığını bir şekilde iddia edip , mahkemeye vermek gibi bir davranış sergiliyorsa, iddiaların asılsız olduğuna dair beyanat verilmeyen, diğer başlıklardaki , firma personelinin tavırları ve müşterilere olan davranışları ile alakalı yapılan iddiaları suçlamaları kabul mü ediyor ?

3- İlerde , Metin bisiklet personelinin , konu başlındaki cümlelerin benzerlerini ,müşterinin arkasından ettiğini gösteren bir video görüntüsünü , kendilerine izlettirirse veya internet ortamlarına düşerse , o eylemi yapan personele gereğini yapabilecekler mi ?

Bu durumda , Metin bisiklete gitmeyi düşünenlere yegane tavsiyem , dükkana yaklaşmadan telefon ile video kaydı yapmaya başlamaları.Bu şekilde bile müşteri mağduriyeti yaşanırsa , Firma gereğini yapmazsa , bisiklet kullanıcısı yapar.

uzun uzun yazmak istemedim, iki sefer gittim bir daha da gitmem,gitmek isteyen olur sa onuda caydırmak için elimden geleni yaparım, metin bisiklet e tavsiyem olaya bir bütün olarak bakmaları insanları mahkemeyle tehdit etmeleri zaten müşteriye bakış acılarını gösteriyor, arkadaşlar GİTMEYİN.

Konuyu açan üyenin adını FB'de buldum ve kendisine mesaj attım cuma günü. Karşı taraf sizi yalanlıyor ve iddianıza inanan kişi sayısı azalıyor, foruma girip cevap yazar mısınız, dedim. Üç gün geçti, bir şey demedi. :(

@alperr125 ...Selamlar. Dediklerinize katılıyorum. Ben iki bisikletçiyi de iyi tanıyorum. Mehmet usta ve kardeşi Yunus süperkulade insanlardır.

hanımfendinin başka işi yok, metin bisikletin zirvede"!" olan ticari itibarını zedelemek için bu konuyu açtı öyle mi?Güldürmeyin lan adamı.Meyve veren ağaç taşlanır, zakkum ağacı değil.

@hafız
İlgili kişilere sempati duyuyor olabilirsiniz ama siz hangi galaxydesiniz. İkisede en iyi bisikletçi olduğınu ve şuanda yaşadığınız şehirde düzgün bisikletçi olmadığını belirtmişsiniz. Siz bisikletçi görmemişsiniz. Turdan önce evinin kapısının önünde bile kısıtlı aletle onlardan çok daha iyi bisiklet tamiri yapabilecek sayısız insan var. Kaldı ki mesleği değil.

Geri