Scudo Sports

Metin Bisiklet'in İlgisizliği

Bu arada Metin bisiklet yok öyle bir müşteri gelmedi kamera kayıtlarına baktık diyorsa ve ardından mahkemeye vereceğiz falan diyorsa kimi verecek mahkemeye o zaman.
Bizim bulamadığımız Gizem Hanımı onlar nasıl bulacak:)

Scudo
Tamam ben pes ettim. Bana çabuk mazlumu yok metin bisikletin adresini getirin. Bundan sonra bisiklet revizyona geldiğinde 800 km gidip metin bisiklete bakıma götüreceğim. Ne yapalım metin bisiklet ve atarlı ayhan abi beni kendisine hayran bıraktı. Kendi çapımda bir stokholm sendromu yaşıyorum artık.

@mehmetsunu Güldürdünüz, Stockholm sendromu iyi benzetme,
Ama eğri oturup doğru konuşalım Metin bisikletin seveni kadar memnun olmayanı da varsa ve her iki grup ta dürüst ise orada bir sorun var demektir...

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@lealtad Bahsettiginiz metin bisikleti savunan ve yasal sureci baslatacagini soyleyen 9 yillik profili goremedim ilk mesajda?

@etkiliadam Aralık 2008'de üye olmuş konuya dahil olup yasal süreç başlatacağını yazan ve Metin bisiklet sahibine ait olduğu anlaşılan/idda edilen hesap. İlerleyen mesajları okursanız anlarsınız..

@keremtunaa Dedikleriniz dogru kesinlikle boyle birsey yapilmasi gerekiyor. Fakat keske mesaji yazan hanimefendi forumda kalmaya devam etsetmis. Hem daha dogru bilgiler alip bir yaptirim uygulardik. Hem de ilk mesaji okudugunda direk mesaj atmaya yeltendim beylikduzunde yasiyorum musait oldugunuzda bulusup lastik degistirmeyi yama yapmayi ogretebilirim diye. Fakat uyelik tarihi ve mesaj sayisini gorunce vazgectim

@lealtad İlerleyen sayfalarda gördüm kendisini, mesajları sırasıyla okuduğum için sizin mesajınıza kadar olan kısımda böyle bir yorum görememiştim o yüzden sordum

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Onu bunu bilmemde ortada iki ayrı hesap var..biri yeni üyelik ilk ve tek mesaj ile bir iddia attıktan sonra ses yok,diğer hesap eski fakat yine tek mesaj ve sikayet konusu sahibi bayanın tek mesajına karşılık mahkeme şu bu diye dolu bir tek tük(toplam 4) mesaj ve yine ses yok..konu sahibi bayan her kelime,her cümle ile tüm anı detaylarına kadar kadar foruma döküp anı tekrardan yaşamış,forumun eskilerine ait hesap ise ki doğru diye tahmin ediyorum..o kadar kendileri icin açılmış sikayet konulu başlıklara(ben dahil) müdahil olmak yerine sadece ilk üyeliğe ve ilk şikayete ortalık hararet yapınca bir ilk mesaj ile mahkeme yolları taşlı dedikten sonra yok olmuş..bundan sonrasında ise aklımdan geçen,acaba iki hesap tarafından da ayrı ayrı trollendikmi..

Umarım iki tarafta( hiç olmassa özellikle isletme ortaklarından olduğu tarafınca iddia edilen hesap sahibinin) makul bir açıklaması olur.aksi takdirde zaten herşey ortada..yani bu konu benim gözümde muhatapları cevap vermediği sürece (maksat nabız yoklamaya yönük baştan aşağı laf atan birine,gözdağı verme maksatlı iki kelam icin açılmış konudan başka bir birşey degil)
Herkese kazasız belasız sürüşler....

En güncel haberi vereyim arkadaşlar. Feysbukta bulup mesaj gönderdiğim Gizem İntepeli Hanım cevap yazdı.
Malesef isim benzerliği var galiba. Başkaları da bana mesaj göndermiş konuyla ilgili ama ben bisikletforum üyesi değilim dedi.
@Serkan Mıstınoğlu, üye profilindeki email adresi dışında Gizem Hanım'a ulaşmak mümkün görünmüyor bu durumda.

Komplo teorisi yürütelim :)

Aslında her iki hesap da Metin Bisiklet'e ait. "Reklamın iyisi kötüsü olmaz" diyerek böyle bir şey kurguladılar ve gündeme gelmeyi amaçladılar. Amaçlarına ulaştıklarını da söyleyebiliriz, bakın kaç gündür Metin Bisiklet'i konuşuyoruz burada :)

İşin bir diğer yönü de, ortaya mahkeme restini koyarak gelecekte Metin Bisiklet'le ilgili şikayet bildirmek isteyen arkadaşlara şimdiden gözdağı vermek. "Bakınız Gizem hanımı şöyle perişan ettik, böyle mahkemelerde süründürdük" algısını yaratmak istemiş de olabilirler.

Otomatik kontrolde sistemlerin ilk anlarda verdiği cevap ile sonrasında steady state denilen kalıcı hal vardır. Yani bizdeki karşılığı "neyse olacağına varır " "gun ila harman ola " . Yani tum bunlarin sonunda belli bir kalici yargiya variriz. O noktadan sonra da pek degismez.

images-4.png
Şöyle bir grafik

• Beğen
Tepkiler: Yetkin
@Mehmet Altuğ aynısını bende bizzat düşündüm ve yukardada beyan ettim,ama gerçek birsey varki o da az çok camia içinde olanlar herşeyin farkında.kim neyin olduğunu pekala biliyor ...

@Mehmet Altuğ

En azından bende şöyle bir algı yaratmayı başardı bu durum. Çok zor ama bakırköyde bir bisikletçiye ihtiyacım olursa mutlaka metin bisikletin yolunu tutucam. Kime denk gelirsem geleyim oldukça zorlıycam, en ufak bir saygısızlıklarını ters hareketlerini gördüğümde de olanlar olacak

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
@alperr125 demek çekmecedeki mehmet bisiklet metin bisikletin akrabası inan bana metin bisiklet neyse onlarda ayni tamda yazacaktım çekmecede de var birtane ilgisiz bisikletci diye yorumları okurken gördüm sizin yazdığınızı bisikleti mehmet bisikletten aldım bende fren basınca ses yapmaya başladı aradım getir bakarız dediler gittim adam bakmadı bile bu paraya bukadar dedi geçti ha metin ha mehmet artık balata değiştirmeyide öğrendim sök tak sök tak sayelerinde ben bisikleti alırken adama dedim memnun kalırsam birtane daha alıcam sizden tabi dedi ama memnun kalmadım yol bisikletini bu yıl gidip edirneden aldım Trakya Bisikleten adam gibi adam Tamer abi trakaya bisikletin sahibi

@soneryen

Benim yazdıklarım sizi neden rahatsız etti ?

Bisikletime yapılan vites ayarı 2 yıl hiç bozulmadıysa yazmayalım mı?

Ve az biraz okuduysanız bu gibi konularda tüccardan yana olmak taraftarı değilim.

Daha önce yazılan yazılar ayrıdır. Şikayet varsa bu kadar illa ki haklılık payı da vardır.

Ancak şu konudaki çok ciddi iddiadır. Öyle çıkıp beni taciz ettiler diyip sonra çekip gittiniz mi bunda art niyet ararım. Haklıysan kardeşim alacaksın polisi yanına bahsi geçen kişiden şikayetçi olacaksın. Burda bahsi geçen konu benim bisikletimi iyi tamir edemedi yok onu beceremedi konusu değil. Hepimizin başına geldi kötü bisikletçi. Bir daha gitmedik. Ama böyle bir taciz varsa kesinlikle peşini bırakmamak lazım. Allah muhafaza eşime bacıma böyle bişey olsa o hareketleri yapan tanıdıkmış bilmemneymiş demem süründürürüm.

• Beğen
Tepkiler: metinbisiklet69
@etkiliadam

Profil fotoğrafındaki sen isen genç ve yakışıklı bir adammışsın. ayhan abinin hollowtec anahtarı ile sana giriştiği görüntüsü gözlerim önüne geliyorda yazık olacak sanırım sana.

Uzun zamandır yoktum. Öncelikle herkese selamlar. Değişik ve içinde birçok şüphe barındıran bir konu. Metin Bisiklet yetkilisi olduğunu belirten forum kullanıcısı, iddiaları reddettiği ve yasal süreci başlatacağını söylüyorsa hiç vakit kaybetmeden girişimlere başlamalıdır. Savcılığa suç duyurusunda bulunmalı, iddiayı atan kişinin kimlik tespiti çalışmaları başlatılmalı. Forumda her üyenin ip adresleri kaydedilir. Bu ip adresini resmi olarak forum yönetiminden talep edebilirsiniz. Daha sonra savcılık Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na ip numarasını göndererek adres testip çalışmalarına başlar. Daha sonra eğer mesaj ev, iş yeri gibi tek kişiye ait bir yerden atıldıysa iş kolay. İnternet kafe gibi çoklu kullanıcının internet erişim sağladığı bir yer ise iş biraz daha uzayabilir. Uzun lafın kısası, kuyuya taş atıp milleti sürükleyen ortaya çıkmıyorsa kimin akıllı kimin deli olduğunu bir sorgulamak gerekir. KEYİFli forumlar...

@Ervin demek ki adamlar sülalecek aynı doymuş bisikletçi ilgi alaka olayları satana kadar. Bisikletin servisi sürücüsüdür prensibini edindim lazım olan bir şey olursa alıp yapıyorum akor ayarı dışında yapılamayacak bir şey yok zaten.
Memnun olduğunuz bisikletçiyi desteklemek lazım bu bağlamada tabi malzeme alırken ufak tefek bakıma götürmeli :)

Geri