Onu bunu bilmemde ortada iki ayrı hesap var..biri yeni üyelik ilk ve tek mesaj ile bir iddia attıktan sonra ses yok,diğer hesap eski fakat yine tek mesaj ve sikayet konusu sahibi bayanın tek mesajına karşılık mahkeme şu bu diye dolu bir tek tük(toplam 4) mesaj ve yine ses yok..konu sahibi bayan her kelime,her cümle ile tüm anı detaylarına kadar kadar foruma döküp anı tekrardan yaşamış,forumun eskilerine ait hesap ise ki doğru diye tahmin ediyorum..o kadar kendileri icin açılmış sikayet konulu başlıklara(ben dahil) müdahil olmak yerine sadece ilk üyeliğe ve ilk şikayete ortalık hararet yapınca bir ilk mesaj ile mahkeme yolları taşlı dedikten sonra yok olmuş..bundan sonrasında ise aklımdan geçen,acaba iki hesap tarafından da ayrı ayrı trollendikmi..
Umarım iki tarafta( hiç olmassa özellikle isletme ortaklarından olduğu tarafınca iddia edilen hesap sahibinin) makul bir açıklaması olur.aksi takdirde zaten herşey ortada..yani bu konu benim gözümde muhatapları cevap vermediği sürece (maksat nabız yoklamaya yönük baştan aşağı laf atan birine,gözdağı verme maksatlı iki kelam icin açılmış konudan başka bir birşey degil)
Herkese kazasız belasız sürüşler....