Murat bey, müsadeniz olursa (avatardaki yaşınız doğruysa) murat abi bu kadar güzel makinalara sahip olmanız sebebiyle bize ayıp ediyorsunuz bence. İşe gitmek için trekler falan. Bu nedir ya .
Güle güle kullanın. Allah tekerlerine zeval vermesin
@roberock43
Neden teneke aldiniz oysa 100TL'ye bile bisiklet var onlarada bisiklet deniyor.
@mariokaldato
Yo tanimiyorum sen kimsinki.
@AliG.
Güzel yorumun icin tesekkürler ali, insallah kazandirmayada devam edecegim. Türkiyenin bisiklet yönünde gelismesi icin belki fazla bir sey yapamam ama hic yoktan elimden geleni yapmaya calisiyorum.
@9magiko
Murat o sansi sana birdefa vermistim biliyorsun ama kullanamadin. Sana kizgin degilim Demo 8 istiyorsan hemen alalim sorun yok.
@Halilibrahim
Ne var ne oldu, ylanami yap pet siseden bir camurluk inan cok güzel oluyor. Hatda forumd konusu bile var nasil yapildigina dahil.
@ilker Coşkun
Caskun evet avatardaki yasim %100 dogrudur, iyi dileklerin icin de sagol ama benim ise gitmek icin trekim yokki, is icin specialized var.[/user]
Abi o şansı kullanamadım çünkü seninle takvimler falan bir türlü uyuşmadı. Ben ciddiyim eğer sana sorun olmayacaksa bu aralar bir tane alabiliriz DH. Her zaman yardımcı oldun şu ana kadar biliyorum zaten çok sağol. Özelden görüşelim bu konuyu.