@Halilibrahim hayorli olsun ,lastin daima düz bassin.Cok muazzam bir bisiklet. @Murat Cömez gercekden helal olsun hocam.Forumda yeniyim, ama nerde bilgi toplasam hep sizin isminiz geciyor o basliklarda. Herkese yardimci olmaniz, bu forumdaki üyeler icin cok degerli ...
@El_Diablo Teşekkür ederim. Çok araştırıp karar kıldığımız bir bisiklet oldu gerçekten.
Murat abi ise bilgi hazinesi, ansiklopedi gibi birisi cidden. Hemen her sorunuza cevap alabilirsiniz
@aksoyyavuz
Bence reklamdan daha cok bilgi vermis gibi olmus, 2010 model bir bisikletin pazarlama reklamini yapmak biraz mantiksiz olurdu. Neyse begendigine sevindim.
NOT: Sana tavsiyem, önce bisikletin ne oldugunu bilmen gerekiyor ki sonra bisiklet hakkinda yorum yapa bilesin.
Bisiklet bilgisi öyle alivio yu acera ile degistirmek degildir, bilgi bisikletin detaylarini bilmektir.
"pazarlama reklamı" ne demektir senin iki katın yaşında olan biri olarak bilmiyorum bizleri aydınlatır mısın acaba? Reklam ayrı bir şey pazarlama ise daha ayrı birşey. Önce kullandığımız kelimelerin anlamlarını öğrenelim sonra gelip buraya yazalım olur mu?
Diğer insanların aksine bisikleti alırken komponentine değil de teknolojisine bakmak ya da bisikleti almadan evvel tüm özelliklerini araştırmak "pazarlama reklamı" mı oluyor?
Orada ne rock shox ne fox ne mavic ne avid ne shimano yazılmadı konu açılırken dikkat ettiysen.
İnsanlara bisikletin diğer bisikletlerden farklı ve dünyada neden bu özellikleriyle tek olduğunu anlatmaya çalışmış @Murat Cömez ağabeyimiz.
@Halilibrahim giriş kısmını özellikle
"Uzun aramalar, arastirmalar, incelemeler sonucunda @Halilibrahim kardesimize 2010 yilinda “Dünyanin En Hafif” Downhill bisikleti ünvanina sahip MondrakerSummum Pro Team’i almis bulunuyoruz."
@aksoyyavuz
Hangi tavri begenmediniz de elestirdiniz? Ben sizin forum DH bisikleti icin para dilendiginizi elestirdimmi de siz benim verdigim ve hic bir zaman ulasamayacaginiz altin degerindeki bilgileri elestiriyorsunuz ve begenmiyorsunuz.
@Murat Cömez Herkes istediğini eleştirebilir diye düşünüyorum polemiğe girmeye gerek yok bunun için. Ayrıca ordaki asıl amacım bir öğrenci olarak bu parçaları daha ucuza elde etmekti zaten kendi başıma da bunun altından kalkamazdım. Ayrıca şuan bisikleti toplamış bulunmaktayım. İsterseniz o konunun sonundaki mesajımı okuyabilirsiniz.
Sen de kendi konunda benzer bir tabir kullanmışsın buradan bakıp bence şu mesajından bunu anlıyorum. Hem örnek alıp hem de eleştiriyor musun? Doğru mu anladım?
" Bunun yaninda bir kisim destek ve iyi bir arastirma ve indirim takibiyle cok uyguna profil resmimde gordugunuz nukeproof scalp 2014 bisikleti topladim"
bir kısım destek derken forumdan dilenmelerinizi kastettiniz sanırım şu konuda : Downhill için destek
iyi bir araştırma yapmışsınız sonra falan filan @aksoyyavuz Bunun eleştirilmesi mi lazım?
Yoksa kısaca haters dediğimiz tayfadan mısınız siz de