Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

“Mondraker Downhill Türkiye'deki Yeni Sahibine Kavuşmayı Bekliyor”

@M.Kutalp bu konunun 20. mesajına bakın.

Artık Alu kadro üretilmiyor yeni modeller hep karbon. Ben Karbon taraftarı değilim o nedenle Alüminyum aldım. Yoksa ilk sayfaki mesajımda belirttiğim gibi Karbon Demo 8 alma imkanım da vardı ama tercih etmedim.

Eğer bisikletin sıfırını soruyorsanız sadece kadrosu 3200 Pound yani 13,500 TL + KDV + Gümrük : (link)

Bisikletin toplanmış hali 6800 pound yani 29.000 TL + KDV + Gümrük civarında değişiyor parçaların kalitesine göre.

(link)

2. El bisiklet olarak satanlar ise toplu haline ise 3500 Pound istiyorlar yani 15,000 TL + Kargo vs.

(link)

Veya

(link)

Scudo
@chnkrmz Bu çocuk forumdan neden atılmış acaba :) :):kptmya:

@BF Okuru
Bisikleti gösteremiyecegin icinmi sildin üyeligini yoksa attilarmi seni forumdan. Ugrasma benimle demistim sana.:koptum:

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Murat Cömez

:kptmya::komik::koptum::D

Arkadaslar bu bisikleti allah izin verirse martin 12. de kendi ellerimle ibrahim kardesime atatürk havalimaninda teslim edecegim. Halil ibrahim kardesimizin bisikleti simdiden hayirli ve ugurlu olsun, allah kazasiz belasiz sürmek nasip etsin.

Ibo artik bir yemek ismarlarsin bize.:D

Askerdeyken aylar haftaları haftalarda günleri kovalardı ama o son gün yokmu son gün saatler hatta dakikalar geçmek bilmezdi sanırım şu anda aynı psikoloji mevcut :mzkdnlmk::mzkdnlmk:

@emre_yilmaz haahah 457 Gün yaptım hocam :) Bu o kadar büyük bir beklenti olmasa da fena değil.

Geri