Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Mosso cavalier 700 sora

Scudo
Arkadaşlar bugün biraz bisiklete bindim ve arka lastik patladı. Lastiği dışardan kontrol ettim ama herhangi bir deformasyon yoktu.
İç lastiği söktüm ve baktığımda lastiğin birleşme yerinden tam orta yerden iğne ucu kadar delinmiş.
Tamir ettim sıkıntı yok ama daha önce böyle bi durumla karşılaşan oldu mu?
İç lastik kendi kendine patlayabilir mi?

@kmmlton ek yerinde hata olmuş olabilir dış lastiğin içinde bir sıkıntı olabilir jant veya janttaki şerit de bir sıkıntı olabilir o yüzden iç lastiği sökerken patlağı tespit edip karşı yüzeyi kontrol et hiç bir sıkıntı yoksa kafana takma yamanı güzelce yap hava basıncını kilona ve lastiğe uygun şekilde bas pedallamaya devam...

@kmmlton

Belki içindeki havanın genişlemesiyle oluşan basınçtan dolayı patlamıştır çünkü ben çok yaşadım ve grand fondo daykende bir kaç bisikletçinin başına gelmişti oldukları yerde patladı sizin başınıza da bu olay gelmiş olabilir

@Tuars07 evet lastiği tamir ettim hava bastım şu an sıkıntı yok daha binemedim ama
bi problem çıkaracağını zannetmiyorum. İlginiz için teşekkürler...
@ErayHayta2304 evet dış lastiğe baktım zaten hiçbirşey yok sağolun…
@Bisiklet sever 93 muhtemelen sağolun...

@kmmlton

Ön ve arka lastiğim farklı zamanlarda bisiklet evdeyken kendiliğinden patladı.Orjinalinde gelen jant bandı sanıyorum yetersiz onu çıkardım.2 tur elektrik bandı sardım 50 km oldu sorun yok şimdilik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: kmmlton
@EmirKarakaya Almayı planlıyorum fakat boyum ve kilomdan dolayı korkuyorum. Boy 1.82 Kilo ise 105 almalı mıyım ? alırsam taşır mı ? Bilemiyorum..

@Oglcnbrt

Bazı firmalar, ürünlerinin üzerine maksimum kg sınırı koyuyorlar. Fakat bu genellikle çok hafif üst seviye ekipmanlar için oluyor. Mağazadan alırsanız oradaki yetkiliye sorun. Anlatın, zaten lastiklerde de ona göre hava basıncı uygularsınız.

@ErayHayta2304 168, ileride 172 olabilirim tahminen

@trek_turkey hocam o konularda hiç bilgim yok anlatan bi forum konusu var mıdır cahilliğimi affedin

@Everset Kısaca yazayım ;

Gidon uzunluğunun omzunuzun uçtaki iki kemik arası,
Aynakol uzunluğunun boyunuzun %9.5 olması tavsiye edilir.
Boğaz ise bisiklete ve kullanım tarzına göre değişkenlik gösterebilir.

@trek_turkey bisikletin üstüne oturduğum zaman oluşması gereken pozisyonun fotoğrafı var mıdır elinizde

Arkadaşlar benim de kafamda cavalier 700 sora var. Eskişehir'deyim. Uygun fiyata alabileceğim bir yer biliyor musunuz?2 aydır bisiklet için çalışıyorum. Para biriktiriyorum. Param sadece bisiklete gitsin istemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa ne mutlu bana

Merhaba yeni bisiklet alacağım bütçem mosso cavalier 700 sora ve bianchi slr 500'e yetiyor. İkisinin arasındayım şuan hangisini alsam diye düşünüyorum. Birde bisikleti günlük kullanacağım günde ortalama 40-50 km ve zamanla donanımlarını yükselteceğim buna değecek bir bisiklet olsun istiyorum. Siz hangisini önerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: Kaans98
slr 500 de olabilir ama mosso daha iyi bir tercih olur sizin icin pisman olmazsınız :)

bir de yol bisikleti alıcam arastırıyorum forumlara bakıyorum carraro 042, mosso cavalier sora arasındayım bilgili biri yardımcı olursa sevinirim

Geri