Scudo Sports

İnceleme Mosso cavalier 700 sora

Mosso kullanan arkadaşım var ve memnun mossonun kadrosunu överler hep, ama diyer parçaları için aynısını söyleyemem kötü değildir ama kadro kadar da kaliteli değil. ben olsam ana parçaya daha çok önem verir mosso alırdım :)

Scudo
Arkadaşlar 2018 modelde daire içersine aldığım kısım bu şekilde mi görünüyor yoksa karbon kadro gibi bir geçişmi var nette gördüğüm diğer resimlerde sanki kaynak izleri yok gibi geldi..?

Not: resimdeki 2018 model olduğu belirtilmiş ve benimde satın almayı düşündüğüm sora setli cavalier 700 bisiklet

@Murat-k bende 2019 Cavalier var, o isaretlediginiz kısım pürüzsüz sekilde yani kaynak izleri belli değil.

İlk serilerde belki böyledir ilk defa gördüğümü belirteyim.

@Murat-k bende 2019 Cavalier var, o isaretlediginiz kısım pürüzsüz sekilde yani kaynak izleri belli değil.

İlk serilerde belki böyledir ilk defa gördüğümü belirteyim.
Hocam bu 2018 model denmiş ancak içime bi kurt düşmedi değil kadroda kırılma olup kaynak mı yapıldı acaba diye düşünüyorum??
2018 modele sahip olan arkadaşlarda yorumlarını yazarsa memnun olurum

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Murat-k dediğim gibi bisiklet ilk cikan seri yani 2017 model.

Biraz araştırdım sahibinden de, 2017 modellerin o gösterdiğiniz kisimda kaynakli olduğunu gördüm ve muhtemelen bisiklet 2018 degil, 2017.

@Murat-k istisna olabilir ama 2018'de genel olarak pürüzsüz.

Arkadaşlar ikinci el bir bisiklet alacağım iddia modelin 2018 yılına ait olduğu, fatura tarihi Temmuz 2018 resimlerinden anlayabilecek veya belirli noktalara bakıp ta model yılını bulmamı sağlayacak arkadaşların yardımı gerekiyor ilgilenirseniz memnun olurum.229744 dosyayı görüntüle229745 dosyayı görüntüle229746 dosyayı görüntüle229747 dosyayı görüntüle229748 dosyayı görüntüle229749 dosyayı görüntüle229750 dosyayı görüntüle229751 dosyayı görüntüle229752 dosyayı görüntüle229753 dosyayı görüntüle

fatura tarihini kendin söylüyorsun

@Murat-k sizi yanıltmak istemem ancak 2018 Mayıs ayında bende Mosso Cavalier Claris aldım. Onda da kaynak izleri gözüküyor. Aldığım yere de siparişle yeni gelmişti.

Şöyle bir durum var netten baktığımda bazı 2018 lerde kaynak yerleri karbon kadro gibi pürüssüz zaten buna istinaden soru sorma gereği duydum yanıtınız için teşekkürler hocam özellikle nereye bakarak model yılını söylediniz?
benim de bi cavalierim var benimki 2017 model 2018 de aldım ilk alırken bu renk te vardı.. yeni gelen renkler diye tanıtmışlardı.
benim 2017 model bisikletimin kaynak yerleri traşlı alüminyum. (gidon boğazının ve sele borusunun birleştiği yerler sadece) 18 modelde o yerleri traşlamamışlardı ...
WhatsApp Image 2019-06-27 at 10.14.00.jpeg

Arkadaşlar ikinci el bir bisiklet alacağım iddia modelin 2018 yılına ait olduğu, fatura tarihi Temmuz 2018 resimlerinden anlayabilecek veya belirli noktalara bakıp ta model yılını bulmamı sağlayacak arkadaşların yardımı gerekiyor ilgilenirseniz memnun olurum.229744 dosyayı görüntüle229745 dosyayı görüntüle229746 dosyayı görüntüle229747 dosyayı görüntüle229748 dosyayı görüntüle229749 dosyayı görüntüle229750 dosyayı görüntüle229751 dosyayı görüntüle229752 dosyayı görüntüle229753 dosyayı görüntüle
Kaynak izleri bana fabrikasyon gibi geldi, sizi rahatsız etmiyorsa ve fatura satıcının üzerine ise alıp geçin, çok fazla ince detay insanın kafasını bulandırır, bir an önce alıp yollara düşün derim :harika:

Kaynak izleri bana fabrikasyon gibi geldi, sizi rahatsız etmiyorsa ve fatura satıcının üzerine ise alıp geçin, çok fazla ince detay insanın kafasını bulandırır, bir an önce alıp yollara düşün derim :harika:
Banada fabrikasyon ggibi geliyor daha sonra kaliteli bir macun ve ice işçilikle o izleri düzelteceğim sanırım teşekkürler 👍

İyide hocam ne alaka belki 2017 üretimli bisikleti 2018 de müşteriye satıyorlar sıkça görülen durum bu yani bisiklete bakıp şeklen değerlendirmek gerek
Bisikletçiler genelde dükkanında yeni yıl ürünler getirdigi için dedim. Firmalar sonuçta bayilerinde son modeller olsun isterler. Tabi eski modellerde el kalan olarak satmaya devam ederler.

Arkadaşlar merhaba bu pazar mosso cavalier 700 sora yani bu bisikleti almayı düşünüyorum
kilitpedal ve ayakkabı öneriniz var mı aşıtı pahalı olmasın yani 2-3 bin liralık olmasın
mümkünse fiyat ı uygun ve en iyi leri önerirmisnşiz ?
herkese teşekkürler

@Dıldıbın
Ayakkabı en ucuz decathlon'da var. Yurt dışından da araştırdım ben yakın zamanda (aliexpress hariç), decathlondan daha ucuzu yok. Yol bisikleti için sakın gidip mtb kilitli pedalı alma. Bulabildiğin en ucuz yol tipi kilitli pedalı al.
Daha ucuzu için ikinci el bakabilirsin.
Ben aşağıdaki ayakkabının bir kere giyilmişini 150tl'ye denk getirdim. Pedallarım da aldığım bisikletin üstünde denk geldi. 50tl'ye decathlondan sıfır kal aldım. Ayakkabıyı çamaşır makinesinde yoğun yıkama ve ön yıkamalı 2 saatlik programda 60 derecede yıkayıp kullanıma hazır hale getirdim :) . Makineden ilk çıktığında ayakkabıların rengi griye dönmüştü çok hoşuma gitmişti olduğundan en az 3 kat pahalı bişeye benzemişti ama kuruyunca kendi rengine döndü yine :koptum: Kilitli pedala geçiş maliyetim 200tl :)

Foruma hoş geldin bu arada :)

(link)
(link)

Bu arada "kaliteli" bir yol bisikleti kullanıp Mosso Cavalier'leri deneyen var mı? Güç aktarımı nasıl, tırmanıcıya mı gider yoksa yüksek hız becerisi mi daha iyi, rahat mı gibi kafamda deli sorular. 🙄

• Muhteşem
Tepkiler: Dıldıbın
Geri