@mevtagezer Merhabalar. Ben de bisiklet bakıyorum, forumumuzdan
@elbruz ile Mosso bâyisine benim için bisiklet bakmaya gittik. Çalışan çok ilgiliydi. Legarda 1521 MSM V' yi satıcının kendisi de kullanıyormuş. Liste fiyatı 740 liraydı, "ne kadar olur?" dedim, "610' a bırakırım." dedi. Fiyatı çok iyi ve görüntüsü de çok hoşuma gitti. Mosso' yu alabileceğin fiyat olarak en uygun yer gibi...
Şuradan bakabilirsin: Ben baktım, senin için en uygun kadro 18" imiş: (link)
Ayrıca şuradan da bakabilirsin: (link)
Sevgili arkadaşlar, bir-iki sorum olacak izninizle, bisiklet almaya çabalıyorum ve derine indikçe son kararlarım değişiyor
Şehirde kullanacağım, arada sırada göl kenarlarında, muhtemelen de bozuk yollarda kullanma olasılığım var. Ayrıca şehirde de trafik yoğunluğundan kaldırıma çık, kaldırımdan in..bir de çocukken çok sevdiğim için MTB tercih ediyordum, bütçem doğrultusunda ve forumumuzdan yardımcı olan arkadaşlar sâyesinde güvenerek şunu tercih etmiştim: (link) Bâyi fiyatı 965 TL, linkteki fiyatsa haftada 5 lira düşüyor
Bisikleti yakından da gördüm ve beğendim, kadrosu nasıldır bilemiyorum ama kullanılan malzemeler fiyatına göre çok iyi, lastikleri de kaliteli. 1100 liraya kadar olan Carraro' lar ile karşılaştırdım, aralarında neredeyse fark yok, yer yer Salcano daha iyi.
Geçenlerde Mosso bâyisine gittik ve satıcı şunu önerdi: (link) 740 liradan 610 liraya kadar düştü. Bisikleti görünce çok hoşuma gitti. MTB sevsem de şehirde kullanacağım garanti diye, bunu düşündüm.
Size sorum ise şu: Son linkte gönderdiğim bisikleti almak yerine, hidrolik olmayan maşalıyı, yâni şunu alsam nasıl olur? (link) Fiyatı 680 lira ama %20 civârında indirim yapıyor ki 550 liraya falan tekâbul ediyor. Bu bisikleti alsam, bu kadro üzerinden gerekirse zamanla aynakoldu, vites takımlarıydı, parayı bunlara yatırsam nasıl olur.. ? İş görmez mi birkaç yıl?
Teşekkür ederim, sevgiler.