@suat akman 08:16' da köpeğe çarptım ben Hârika, nasıl özendim anlatamam. Maşallah diyeyim. Yol ve rüzgâr sesi midir o, çok hoşuma gitti. Çakıla girdiğiniz zamanki o titreme falan... hipnoz edici bir görüntü olmuş.
@armağannazlı
Arkadaşım, Ankara' da mı baktınız Mosso fiyatlarına. Daha önce de yazmıştım, bana Legarda 1521 MSM V' yi 610 liraya bırakmıştı. Katalog fiyatı 740 TL. Legarda 1521 MDM' nin katalog fiyatı 680 TL. Bunda da yine 120 lira falan bir indirim yapsa çok iyi fiyata gelir. Bahsettiğim yer Ankra Yiba Çarşısı' nın iç kısmında en arkada Ankara Motor adlı mağaza.
@M.Fatih zor da olsa dün satın aldım legarda 1521 msm siyah-mavi large boy dün ankara dan kargoya verdiler ups ile bugun gelmis hic ihtimal vermiyordum ama ups ucmus resmen. Birazdan gidip alıcam kargodan sonra servisine götürücem. Çok sevinçliyim ya çocuk gibi. İnsallah Kutudan bisiklet yerine baska bisey çıkmaz
Sonra binecem ustune vurcam kırbacı
@armağannazlı
Kargo teslimi kutuyu gorunce benim bisikletimin geldigi gun aklima geldi heyecanlandim yine bir parca
5 gun beklemistim kargoyu! Sonrasinda servise goturmek icin arac ayarlamistik arkadastan. Servis 3 saat sonra gel demisti, ama beklemistim ben "isin bitince baslarsin, beklerim ben" demistim. Iyiki beklemisim. Tangur tungur acip girisince pakete bakti huylaniyorum "dur ben yardim edeyim cizilmesin" falan diyorum efendi gibi halletmistik. Hatta ince islerini "ben yaparim sen kasele yeter" deyip evde halletmek uzere alip cikmistim oradan. Eve giderken benzinciden de ayarinda hava basmistim... Vay beee 2 yilan fazla oldu ama iste
Kazasiz, belasiz, arizasiz, patlaksiz keyifli pedallar size!