Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar merhaba.mosso 771 dmv (şehir)kullanıcısıyım.eylülde yapacağım tur için yağmur yağma ihtimalini düşünerek çamurluk almak istiyorum.sizin var mı kullandığınız bir ürün veya tavsiyeniz?ne uyar ne uymaz emin olamadım açıkçası.bir de port bagaj kullanan var mı?

Scudo
Herkese merhaba. Bostancı'da oturuyorum. Eski bisikletimle sahile iniyorum. Ancak artık değişmenin zamanı geldi. Eğer buralardan sahile inen arkadaşlar var ise de ben de katılabilirim.

Forumunuzdaki başlıklardan okuduğum kadarı ile Mosso ile ilgili güzel yorumlar var. Bisiklet sporunda amatörüm. Uygun fiyata ikinci el bulduğum Mosso Wildfire HYD modelini almak istiyorum. Siteden sırf bu bisiklete özel bir bilgi bulamadım. Eğer tavsiye ederseniz yarın teslim alacağım.

@Matiz zefal'in no mud çamurlukları iyi gibi ben xlc nin karbon görünümlüsünü aldım 3. gün asfaltta giderken yarısı kırıldı maşadaki ön kısım koptu ama kullanmaya engel değil malzeme sert plastik olduğu için pek esneme payı olmadığı için kırıldı gibi.
çamurluk olsada yine çamur sıçrayabiliyor lastikleri tam kapatmadığı için.

• Beğen
Tepkiler: Matiz
@Matiz ön maşada çamurluk tutturmak için delik eksiği var. ben plastik cırt taktım. çamurluk ise sirkecide çıkmaz sokakta ümit-mosso marka bisikletler satan bi dükkan var. onlarda polisport tarz çamurluk vardı hem modeli de güzel fiyatı da uygundu, bisikletinle gidip orada montaj yapıp almanı tavsiye ederim. :harika:

@kare2emre valla önü kontrol etmemiştim hiç, iyi oldu söylediğin. Çıkmaz sokak dediğin neresi tam olarak?

En sonunda bana Mosso wizart aldıracaksınız çok fena gaza geldim :)

• Beğen
Tepkiler: n0mad34
@n0mad34 selenin uzerine giydirme kilif mi aldiniz hocam? Bende ayni bisikletin V frenlisi var slee cok rahatsoz ediyor. Kilifdan memnunmusunuz ve ne kadara aldiniz tesekkurler

@kronik

Evet hocam kılıf aldım fakat hiç bir yararı olmadı rahatsızlık devam etti o yüzden tavsiye etmiyorum kılıfa verdiğim para boşa gitti benim için ve yeni bir sele aldım acayip rahat çok memnunum kılıfı 25 Tl almıştım 40 Tl yeni sele buldum bence kılıf alma seleyi değiştir derim

@n0mad34 aldiginiz selenin modelini ve nereden aldiginizi paylasirsaniz sevinirim. Lastiklerden sonra birde seleyi degistirmeyi planliyorum.
Tesekkurler

@kronik markası hakkında bilgim yok ama resmini çektim umarım resimler yardımcı olur çok memnunum %100 sele sorununu ortadan kaldırdım.

Lastikler hakkında benimde sana bir sorum olacak acaba hangi boyutlarda lastik almamız gerekli ve kış için lastik tavsiyen var mı? Teşekkürler IMG_20150830_072735.jpg IMG_20150830_072721.jpg IMG_20150830_072730.jpg

@n0mad34

Ayrıca belirtmeyi unuttum çok pardon
(link)

Buradan almıştım

@n0mad34 oncelikle tesekkur ederim.

Benin lastikle sikintim cok patlamasi idi, bunun nedeni lastikcinin lastik basincini araba lastigi sanip 30psi basmasindan da kaynaklanabilir ama genede sogudum lastikden hemde ic lastikde yamasiz yer kalmadi ic lastigide deistirme niyetim vardi.

(link)

Forumda bu linkdeki urunu agirligi haricinde begeniyorlar, zirhliymis. Ama kis lastigi olarak nasildir bilmiyorum.

@kronik evet benimde lastiğim aldığımdan beri 2 defa patladı ikisinde de cam çıkardım sonra lastik içine sıkılan slime tarzı koruyucu kullandım çok şükür suanlik idare ediyoruz.

Gözbebeğim 2015 Ağustos ta aldığım MOSSO CAVALİER 700 CLARİS Yol bisikletim

Geri