Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
arkadaşlar merhaba,
istanbulda indirimli mosso legarda alabileceğim bisikletciler arıyorum. varmıdır işini iyi bilen, tavsiye edebileceğiniz mosso bayisi?

Merhaba arkadaşlar artık bende mosso legarda 1521 hyd sahibi oldum sagolsun metin bisiklet çok yardımcı oldu yakın zamanda resmini paylasirim.

arkadaşlar merhaba mosso 770 tb smd acera modelini almayı düşünüyorum aslında çıldırıyorum :) bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz?

@dogucan daha çok hangi amaçla kullanacaksın? şehiriçi, gezi, tur? aynı bisikletin 2014 771 modelini kullanıyorum.

merhaba mosso kullanıcıları,
mosso 771 smv kullanıcısıyım. çok memnunum. tam bir fiyat performans canavarı. Şehiriçi ve uzun turlarda kullanıyorum. Kadrosu çok kaliteli, kesinlikle yükseltme yapılıp uzun yıllar kullanılabilir. ben tur için dışlastik ve açı ayarlı boğaz değişimi yaptım. 10 kg öne, 25 kg arkaya bagaj yükleyerek kullandım. Hatta bu yüke ilave 3 ila 6 litre arası su ve 4 kg kavun bile yükledim
Şehir içi, Karaburun ve Gürcistan turlarından kareler..
CAM07543.jpg CAM07748.jpg CAM07944.jpg CAM08012.jpg

@kare2emre bulunduğum şehirde dağ köyleri çok genelde bu şekilde olacak yol güzergahım köy yolları ama asvalt genelde bu şekilde olacak çok araştırdım mosso nun bu modelinde karar kıldım sadece kullanan varsa ne düşündüklerini merak ettim

@dogucan ben kullanıyorum kardeşim yaklaşık 5 aydır bisiklet donanım olarak çok kaliteli ve full acera set aldığında pişman olup keşke şunu alsaydım diyeceğin bir şey yok en kötü parçası diyebileceğim lastikleri bile kevlar kaplama patlamaya dirençli ve 2 sezon yani 5.000km kullanmayı düşünüyorum cam batmasına rağmen patlamadığına bizzat şahit oldum lakin biraz kalın ama tam sana göre o zaman. Burada alternatif olarak V fren modelide satışta olsa iyi olurdu arasında ihtiyaç duymayanlar için 250 lira civarı fiyat indirimi olurdu ama maalesef V fren modeli artık satışta yok.

@bisiklet33 bende senden biraz daha önce aldım deore olan dimi hayırlı olsun kazasız sürüşler abi

@QEXEC eyvallah dostum çok yardımcı oldun artık kafamda soru işareti kalmadı bugun gittim almaya ellerinde kalmamış sipariş verdik artık geldiğinde fotoğrafları koyarım:) birde aksesuarlar konusunda almamı önereceğiniz web sitesi varsa çok iyi olur decatlonu duydum sadece

@mustafa ç

Arkadaşlar MOSSO wizart 7.8 kullanıyorum. Şöyle bir sıkıntı yaşadım. Bisikletim geldiğinde bir iki gün kullandıktan sonra berbat olan vites ayarının ve akord ayarının düzeltilmesi için kaliteli bir bisikletçiye götürdüm. Bayii olayı pek sıkıntı ve bayii de anlamıyordu. (gidon bandını da bana takmam için vermişti.) Tüm bakımları yapıldı bisikletin şükür şimdi memnunum.
---------------
Sorum şu ki. Bisikletin vites ayarlarını kolayca yapmamız için vites ayar vidasının olmaması büyük sıkıntı, vites kablolarında ayar bölümü yok, ayar vidaları mevcut değil. Bu olay wizart ta mı var, aynı durum sizin mosso bisikletlerinizde var mı, özellikle yol bike için soruyorum. teşk. ederim.

@dogucan aksesuarlar konusunda kesin al diyebileceğim kask ve gözlük aksesuar işi çok içli dışlı olursan bayağı bir para tutabilir park ayağı yok bisiklette pompa suluk kafesi matara çamurluk giyim btt kulaklık :) vs bayağı bir tuzlu olabilir.

Buraya yazmamıştım ama yaklaşık 2 hafta önce wizart 7.8 karbon aldım
Bisiklet şahane kafasında sorusu olanlar yazabilir

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Mosso wildfire 29 D lastik ebatı 29x2.10 (52-622) jantı söküp ölçtüm iç kısmı uçta 18 mm geliyor. Normalde 1.75 lik lastik takmayı düşünüyordum biraz daha ince lastik takma şansım olurmu. Jantın kendi üstünde ölçü bulamadım. 700x35, 700x40 civarı bir lastik takabilirsem daha iyi olur gibi. Bekliyorum cevapları.

@Deniz A hayırlı olsun, benim merak ettiğim bacak içi boyu, kol açıklığı ile kadronun uyumu. Mesela size hangi kadro boyu uydu?
Bir de bundan önce kullandığınız yol bisikleti varsa wizard'ın endurance mı race mı kategorisine yakın olduğunu düşünüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
@Ozan k.
Boy 181 bacak içi 83 54 kadro bana tam uydu hatta kullandığım en rahat yol bisikleti
Daha önce xrs 030 vardı bu kadar rahat değildi hatta öne fazla uzanmam gerekiyordu bence bu bisiklet race endurance arası bir yerde

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Geri