Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

uguryılmaz144 abi orası neresi öyle :D süper adını yazabilirmisin mekanın

Scudo
Selamun aleykum kardeşler,

Mosso Groovy 29 ile aranıza katıldım.

Bisikletimin ve anladığım kadarıyla temin etmeye çalıştığım aksesuarların resimlerini aşağıdaki blog'umda görebilirsiniz.

(link)

Herkese hayırlı sürüşler,

merhaba arkadaşlar, mossonun asıl sitesindeki kadrolara bakıyordum ama fiyat bilgisi göremedim. mosso kadroları hakkında objektif fiyatlar elde edebileceğim bir yer biliyor musunuz?

Istanbuldaysaniz buyukcekmecede mehmet bisiklet var SON DERECE ilgili ve bilgililer dip fiyatta alabilirsiniz cok iyi olur

@batuhangurcan cavalier den vaz mı geçtin :) bu arada yüksek fiyatlı bisikletlere bakıyosan bence mosso bakma tabi bu benim düşüncem

@Ulaş Çavuşoğlu
Bayi 1600 seviyelerine inerse diye düşünüyorum, siyah yeşil rengi çok hoş.

Hiç mosso cycle cross kullanan varmı? Ne mağazada gördün nede yollarda

herkese selam bu bisiklet için üye oldum.herkese iyi forumlar.
bisiklete liseye kadar bindim. fanatik motosiklet kullanıcısıyım. legarda 1521 düz maşa hafifliğinden dolayı dikkatimi çekti kullanıcıları da memnun. pendikteyim işe gidip gelmeyi spor niyetine yapmak istiyorum. günlük toplam 10 km kullanacağım tavsiye eder misiniz? sanırım ümraniyede var en yakın gidip göreceğim. 1.82 boyum 21 inc olan L si uygun olacaktır. teşekkürler. (aternatif satıcı da onerebilirisiniz)

• Beğen
Tepkiler: tanchu
herkese iyi gezmeler. Bende bisikletliler kervanına katılmak istiyorum ancak bu iş araba almaktan farklıda değilmiş :))) uzun araştırmalarım sonunda bende mosso yu buldum. Havalar iyi olduğu sürece işe geliş gidiş yapacağım, bu da gidiş-geliş toplam 40-45 km olacak. Mosso Legarda 1521 modeli nasıl? Sizce hidrolik disk frenlisini mi alayım düz maşa olanından mı? tabiki arada fiyat farkı var... Lafı fazla uzatmadan tecrübeli arkadaşlardan yardım gelirse sevinirim..

@ardaouz
Legarda 1521 msm v modelini tavsiye ederim dostum hd fren icin bence o kadar fiyat farkı vermene gerek yok. Sabit masayı da tavsiye etmem. Bende ise gidip gelmek icin kullanıyorum ve masayı kitlemiyorum inan heryer kasis çukur yama ):

Mosso Legarda 1521 Msm kullanıcısıyım alalı 5 ay kadar oluyor ve bitmek bilmeyen bir fren ötme durumu var birçok şey denedim pabuç bile değiştirdim çözemedik sadece bende mi böyle yoksa sizlerde de varmı acaba ? @alierkanimrek @armağannazlı @M.Fatih

@alierkanimrek

Farklı açılarda denedim,
Farklı pabuç taktım,
Jantı ve pabucu iyice temizleyip denedim,
Maşa başka sebepten değişti yenisinde de eskisinde de aynı ses,
Pabucu zımparaladım yine yok banamısın demiyor illa kamyon kornası gibi ses çıkacak :D

Acaba jantta mı bir problem vardır sonuçta pabuçta maşa da değişti tek ihtimal o kalıyor.

@mywashere
pabuç sesi konusunda acele etmeyin. bir miktar ötme sesi geldikten sonra düzelir muhtemelen. bir süre öyle kullanın. birde fren bacaklarını sökün pivotları yayı vidayı yağlayıp tekrar takın bacakları. telide yağlayın. pabuçlarıda çiftrenk ya da 3 renk baradine alın.

http://www.tilmen.com.tr/FB,234,13,baradine-fren-papucu-mtb-955vc-fren-grubu-baradine-mtb-955vc.jpg
https://www.sporcupazari.com/image/cache/data/baradine959vc/baradine959vc-1000x1000.jpg

görseldekilerin ikisinide denedim ikiside süper pabuçlar. üstteki ıslakta daha iyi tutmakla beraber diğerine göre çok daha çabuk eriyor. sesi soluğu hiç çıkmadı.

alttaki daha çok kuru şartlar için ama ıslakta da yine işini güzel yapıyor. özellikle arka fren dozlamasına bayıldım. arka teli değiştirmem gerekiyor ama fren ayarım o kadar mükemmel oldu ki kıyamıyorum aynısını yapamam diye. ilk taktığımda ön taraf ötüyordu ama bi kaç sürüşten ve frenlemeden sonra baya sessizleşti oda.

sesli fren iyidir bu arada insanlar açılsın istediğimde fren yapıyodum şimdi yapamıyorum onu olmuyor :D

Geri