Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@Sinan A. Yeni değil yaklaşık 5-6 aydır ötüyor ama biraz daha erimesini bekliyorum değiştireceğim zaman görsellerdeki pabuçlardan almayı düşünüyordum uygun fiyata alabilceğim site var mı bildiğiniz?

Scudo
@mywashere
valla hiç hatırlamıyorum nerden aldığımı. doğa bisiklet ya da erdoğanlar bisikletten aldım sanırım. özceylan, muratoğlu, çınar, volkan bisiklet gibi yerleride kontrol edin ucuza denkgelebilir.

Mosso ALV 201 Yaklaşık 1000 km dir beraberiz ciddi bir problem çıkarmadı

Dosyalar

• 20150815_132159.jpg
    20150815_132159.jpg
    171,3 KB · Okunma: 38
Bugün mosso 3.29 modeline baktım internet sitesi ve katalogları ile mağazada baktığım arasında maşa katalogta xcr üstünde xcm var, lastikler katalogta rubena mağazada chao yang

@M.Fatih patlamaması çok doğal shcwalbe nin zırhlı lastiğinden ağır maşallah rezil lastikler

mossonun yabancı sitesine bakıyorum türkiyedeki jantlardan değil türkiyeye kötü jantlılar gönderiliyor

MOSSO 770 TB SMD Acera, nam-ı diğer MATADOR :) Gün itibariyle çok şükür 2.000km yi devirmiş bulunuyoruz. Bisikletimden son derece memnunum. Marka vermeyeyim ama daha önceki bisikletim ile yaşadığım Jant, Vites ve Maşa sorunlarının hiçbirini yaşamadım işe gidip gelirken kullanıyorum ve yağmur çamur gidiyoruz yolumun yarısı yokuş yarısı iniş bakımlarının dışında 1 kez balataları değişti, çok kişi daha alırken üzerinde gelen CHAO-YANG marka lastikleri değiştiriyor ama ben hiç sıkıntı yaşamadım Kevlar kaplama çok sağlam lastikler bir kez bile ne patladı ne havası felan indi üzerine bilindik bir marka yaz 3 katı fiyata satarsın öyle yani :) 100 kiloya yakınım ve jant problemide yaşamadım. Seneye inşallah yol bisikleti almak istiyorum ve markası kesinlikle MOSSO olacak.

Not: Pedalları ALU, ayda bir felan sıkmak yada plastik pedallarla değiştirmek gerekiyor çünkü zamanla vidaları gevşeyip çevirirken "çıt çıt" diye uyuz bir ses yapıyor. (En büyük sorunum) :)

Kazasız, belasız güzel günler dilerim.

Dosyalar

• IMG_20151113_192349.jpg
    IMG_20151113_192349.jpg
    109,7 KB · Okunma: 50
  • Beğen
Tepkiler: yihehe
Arkadaşlar,

Ben de Mosso Groovy 29" var. Havalı maşa, conta attığı için sıfırı ile değişti. Fakat, sanki hava kaçırıyor, yeterli sertlikte değil. Dolayısıyla, bir süredir, amortisörü kilitli olarak kullanıyorum. Vakit bulup, hava bastırmaya da gidemedim.

Decathlon'dan amortisör pompası aldım. Gelince kendi maşamın ayarını kendim yapıcam artık.

Havanın inmesi normal değil ama değil mi? Bu konularda bilgisi olan var mı?

Yakında yeni mosso wizard 7.8 kadromuz ile yollardayız. :)

20151107_225632.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Mosso 2016 sezonunda lastikleri maxis ve cst ile değiştireceği duyumunu aldım, bakalım ne olacak.

Ayrıca Mosso Groovy'nin Türkiyede reklam videosu çekilmiş. Distribütör firma mosso nun aslında ne kadar büyük bir pazar kapasitesine sahip olabileceğini yavaş yavaş anlamaya başladı.

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Üst modeller maxxis olabilir, diğer modelleride chauyang tan kurtarsın yeter

wildfire 29 D modelinin 14-28rublesi beni rampalarda zorluyor. grupset + arka göbek değişimi düşünüyorum. Yaklasık 500 Tl civarlarında bir masrafla 27 vitese cıkayım diyorum orta seviye grupsetle sonra bisikleti değiştir diyorum kararsızım.
(link) cross olarak bu veya max 1500 tl civarı mtb,cross bisiklet.
yani bisiklet vs grupset ?

Geri