Selamlar gençler.
Üst düzey bir bisiklet alacağım ancak hem önce önümü görmem lazım(corona meseleleri), hem de büyük ihtimal Canyon alacağım için getirme vs. zahmetli olacak. Ben de bu yazı kaybetmemek için işimi görecek en ucuz bisikleti bulmaya çalışıyorum, birkaç ay kullanıp sonra muhtemelen 2. el olarak satacağım.
Mosso Legarda 2021 MDM V modelini almaya karar verdim. Tam kafamdaki bisiklet diyebilirim; gördüğüm kadarıyla kablolar içeriden geçiyor, frenler basit ekstra ağırlığı yok, amortisör yok dolayısıyla ekstra ağırlığı yok. Genellikle stabilize yolda süreceğim, lastikler kalın olsa belki daha güvenli olurdu ama daha önceki bisikletim dağ bisikletiydi, biraz da nispeten daha ince tekerli bisiklet sürmek istiyorum. Açıklamalarında zırhlı diyor lastik için, patlamaya karşı ne kadar dirençli bilmiyorum...
Neyse. İnternette 1470-1600 gibi bir fiyat aralığında bulunuyor. Anladığım kadarıyla bisiklet alırken online yerine mağazadan almak daha mantıklı. Her ne kadar dibin dibini bulmaya çalışsam da fiyat olarak 50 lira fazla vermeye razıyım güvenli alış veriş için.
Evimin hemen yanında Yeşil Bisiklet var ama Mosso satmıyorlar sanırım, görmedim. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz Mosso satıcısı var mı? Online alış veriş deneyimlerinize göre denemeye değer mi?
Şimdiden teşekkürler.
Edit: Yarın gidip almak üzere bir bisikletçi ile anlaştım telefonda. Deneyimlerimi paylaşırım.