Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@onatt merhaba bu bayan selesini Aslı bisikletten aldım. 2 sene işe gidip gelirken kullandım. Şimdi hanımın Bisikletine taktım. İkimizde memnun kaldık. Fiyatı da pahalı değil. Kılıftan çok iyi, tavsiye ederim.

Dosyalar

• IMG_20200425_095040.jpg
    IMG_20200425_095040.jpg
    1.001,7 KB · Okunma: 57
Scudo
hocam aktif bir başlık olduğu için yazmak istedim acaba en uygun fiyatlı mosso hangisidir genellikle şehir içi ve şehirler arası kullanacağım için hibrit tarzı düşünüyorum
bu arada 183 65 kiloyum belki öneride işe yarar
Mosso legarda modellerine bakınız üstad. Ben çok araştırdım 2,el olarak sıfır kondisyonda 1621 aldım. Hidrolik fren her zaman iyidir ama v fren arasında yaklaşık 1 kg fark ediyor. İyi bir fren papucu ile kullananlar çok memnun.

@çimtay +1👍

İnternette, kadın selesi yazip çok ucuz olan seleler var, tam firsat urunleridir onlar. Güzel bir model buldum mu kacirmamak gerek.

Kadın-erkek değişen hiç bir sey yok aslında, anatomik yapı farklı diyorlar. Ve onun için kadın seleleri hafif geniş oluyormusss, hafif geniş olmasının da bir mahsuru yok.

merhabalar...
mosso tharsıs h tıagra yol bisikleti nasıl.

Merhaba, Lagarda 1621 de kullanılan sele borusu kızaklı mıdır arkadaşlar? Sele alırken özel olarak bilmemiz gereken bir konu var mıdır?

Merhaba, Lagarda 1621 de kullanılan sele borusu kızaklı mıdır arkadaşlar? Sele alırken özel olarak bilmemiz gereken bir konu var mıdır?
Kızaktan kastınız? Çıkıyor mu diye soruyorsunuz:)

Mosso legarda modellerine bakınız üstad. Ben çok araştırdım 2,el olarak sıfır kondisyonda 1621 aldım. Hidrolik fren her zaman iyidir ama v fren arasında yaklaşık 1 kg fark ediyor. İyi bir fren papucu ile kullananlar çok memnun.
Teşekkür ederim cevabınız için siz acaba letgo vb yerlerden mi buldunuz açıkçası facebook gruplarından çekiniyorum

İzmir içi sahibinden com üzerinden buldum. Yani gerek sahibinden gerekse diğer internet 2. el satanlardan izmir dışı ürün nadiren alırım. Gözün görmesi, elin değmesi lazım kardeşim :)

@onatt hocam letgoda bana en yakın yerde böyle bir bisiklet buldum ancak benim bütçemin üstünde acaba nasıl fotoğraflardan belli olur mu bilmiyorum ama (link)
Edit: Yeni farkettim en fazla 178 kullanımına uygundur diyor muhtemelen bana gelmez ben 183üm

Gayet güzel arkadaşım. Pazarlıkla 1000 tl seviyesinderahat alınır. Tabi güncel fotoğrafları isteyin satıcıdan. Bisiklet oldukça temiz duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Mansouki
Merhaba arkadaşlar bende yol bisikletine geçtiğim için mosso 1821 msm h 51 kadro bisikletimi satacağım.yer izmir formda ilanlar arasında da ilanım var formdan olana bir tik daha ucuza verebilirim. (link)

@erman35 izmirde olmasa düşünmeden gelir alırdım

• Beğen
Tepkiler: erman35
Merhaba, tüm seleler kızaklı ancak, 21 modellerinin delisi boruya kelepçe bağlantılı.

• Beğen
Tepkiler: onatt
legarda 2024 önerir misiniz arkadaşlar sizce amortisör elzem mi 2021 mi alsam 2024 mü

Selamlar gençler.

Üst düzey bir bisiklet alacağım ancak hem önce önümü görmem lazım(corona meseleleri), hem de büyük ihtimal Canyon alacağım için getirme vs. zahmetli olacak. Ben de bu yazı kaybetmemek için işimi görecek en ucuz bisikleti bulmaya çalışıyorum, birkaç ay kullanıp sonra muhtemelen 2. el olarak satacağım.

Mosso Legarda 2021 MDM V modelini almaya karar verdim. Tam kafamdaki bisiklet diyebilirim; gördüğüm kadarıyla kablolar içeriden geçiyor, frenler basit ekstra ağırlığı yok, amortisör yok dolayısıyla ekstra ağırlığı yok. Genellikle stabilize yolda süreceğim, lastikler kalın olsa belki daha güvenli olurdu ama daha önceki bisikletim dağ bisikletiydi, biraz da nispeten daha ince tekerli bisiklet sürmek istiyorum. Açıklamalarında zırhlı diyor lastik için, patlamaya karşı ne kadar dirençli bilmiyorum...

Neyse. İnternette 1470-1600 gibi bir fiyat aralığında bulunuyor. Anladığım kadarıyla bisiklet alırken online yerine mağazadan almak daha mantıklı. Her ne kadar dibin dibini bulmaya çalışsam da fiyat olarak 50 lira fazla vermeye razıyım güvenli alış veriş için.

Evimin hemen yanında Yeşil Bisiklet var ama Mosso satmıyorlar sanırım, görmedim. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz Mosso satıcısı var mı? Online alış veriş deneyimlerinize göre denemeye değer mi?

Şimdiden teşekkürler.

Edit: Yarın gidip almak üzere bir bisikletçi ile anlaştım telefonda. Deneyimlerimi paylaşırım.

Son düzenleme:
@Robinson Crusoe Lastiklerin inceliği o kadar kötü değil. Yağmurlu havada hızla gittiğimde veya dönüşlerde herhangi bir kayma, tutmama yaşamadım. Büyük ihtimalle 1921 mdm ile aynı lastikler olması lazım. Bende de var ondan biliyorum. Bayiler için Mosso'nun kendi sitesinde satış noktaları şehir şehir belirtilmiş durumda orayı kontrol edebilirsiniz. Şahsen ben internetteki ve Mosso'nun sitesindeki fiyatın altında almıştım. Tabi aldığımda Aralık ayıydı yani mevsimle de satışlarla da alakalı olabilir. Bayiden alırken gözünüzün önünde kurulmamış olsa bile mağazadan çıkmadan önce kontrol ederek ya da çıktıktan sonra kısa bir turla vitesleri frenleri gidon açısı gibi şeyleri göz önüne alıp gerekirse geri dönüp yaptırırsanız ve evinize dönerseniz sağlıklı bir alışveriş yapmış olursunuz.

Legrada kullana arkadaşlar , konforlu ve geniş bir sele önerir misiniz.
Bütçe?

Jel kılıf almak daha mantıklı gibi🤙🏻

Bir sene önce Mosso Legarda 1821 Siyah Lime 28 jant model almıştım. Akabinde Decathlon'dan XL Sele kılıfı aldım. Ama rahat edemedim.

Selle Royal marka geniş, jelli amörtisörlü bir sele aldım. Ondan sonra rahat bisiklet sürmeye başladım.

Sele Royal tavsiye ederim.
Selamlar gençler.

Üst düzey bir bisiklet alacağım ancak hem önce önümü görmem lazım(corona meseleleri), hem de büyük ihtimal Canyon alacağım için getirme vs. zahmetli olacak. Ben de bu yazı kaybetmemek için işimi görecek en ucuz bisikleti bulmaya çalışıyorum, birkaç ay kullanıp sonra muhtemelen 2. el olarak satacağım.

Mosso Legarda 2021 MDM V modelini almaya karar verdim. Tam kafamdaki bisiklet diyebilirim; gördüğüm kadarıyla kablolar içeriden geçiyor, frenler basit ekstra ağırlığı yok, amortisör yok dolayısıyla ekstra ağırlığı yok. Genellikle stabilize yolda süreceğim, lastikler kalın olsa belki daha güvenli olurdu ama daha önceki bisikletim dağ bisikletiydi, biraz da nispeten daha ince tekerli bisiklet sürmek istiyorum. Açıklamalarında zırhlı diyor lastik için, patlamaya karşı ne kadar dirençli bilmiyorum...

Neyse. İnternette 1470-1600 gibi bir fiyat aralığında bulunuyor. Anladığım kadarıyla bisiklet alırken online yerine mağazadan almak daha mantıklı. Her ne kadar dibin dibini bulmaya çalışsam da fiyat olarak 50 lira fazla vermeye razıyım güvenli alış veriş için.

Evimin hemen yanında Yeşil Bisiklet var ama Mosso satmıyorlar sanırım, görmedim. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz Mosso satıcısı var mı? Online alış veriş deneyimlerinize göre denemeye değer mi?

Şimdiden teşekkürler.

Edit: Yarın gidip almak üzere bir bisikletçi ile anlaştım telefonda. Deneyimlerimi paylaşırım.
Anadolu Yakası'nda Tandem, Pedaltürk ve Eda Bisiklet Mosso satıyor.

Ben Legarda 1821'i ellerinde 56 kadro olması sebebiyle Maltepe Eda Bisiklet'ten alıp bakımlarını Tandem Bisiklet Küçükyalı'da yaptırıyorum.

Sadece bu zamana kadar ön arka fren papuçlarını değişrirdim.

Bisikletten gayet memnunum.

Eğer alma niyetiniz varsa Eda ya da Tandem' den bisikleti alıp Marmaray ile çok rahat Avrupa yakasına taşıyabilirsiniz. İkisi de tren istasyonlarına çok yakın. Eda Bisiklet Maltepe Tren istasyonuna, Tandem ise Küçükyalı Tren istasyonuna 5 dakika uzaklıkta...

Merhaba arkadaşlar. Bugün mosso racelıne 2.el bir bisiklet aldım(iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum).Bu model kullanan var mı aranızda. bir dezavantajı var mıdır gibi beni bilgilendirecek birileri varmı acaba. tabi bu soruyu almadan önce sormam gerekiyordu ama bi gaza gelip aldım işte. Birde 3 yaşında bir kızım var onuda gezdirmek istiyorum. Bu bisiklet cocuk koltukları hakkında bilgisi olan var mı? Bu modelle kullana bilmek için hangi marka koltuk almalıyım. Bana bu konuda da yardımcı olabilecek birileri var mı?

@Robinson Crusoe Lastiklerin inceliği o kadar kötü değil. Yağmurlu havada hızla gittiğimde veya dönüşlerde herhangi bir kayma, tutmama yaşamadım. Büyük ihtimalle 1921 mdm ile aynı lastikler olması lazım. Bende de var ondan biliyorum. Bayiler için Mosso'nun kendi sitesinde satış noktaları şehir şehir belirtilmiş durumda orayı kontrol edebilirsiniz. Şahsen ben internetteki ve Mosso'nun sitesindeki fiyatın altında almıştım. Tabi aldığımda Aralık ayıydı yani mevsimle de satışlarla da alakalı olabilir. Bayiden alırken gözünüzün önünde kurulmamış olsa bile mağazadan çıkmadan önce kontrol ederek ya da çıktıktan sonra kısa bir turla vitesleri frenleri gidon açısı gibi şeyleri göz önüne alıp gerekirse geri dönüp yaptırırsanız ve evinize dönerseniz sağlıklı bir alışveriş yapmış olursunuz.
Bilgiler için teşekkürler. Özellikle lastiklerle ilgili kafam karışıktı, şimdi içim daha rahat.

Anadolu Yakası'nda Tandem, Pedaltürk ve Eda Bisiklet Mosso satıyor.

Ben Legarda 1821'i ellerinde 56 kadro olması sebebiyle Maltepe Eda Bisiklet'ten alıp bakımlarını Tandem Bisiklet Küçükyalı'da yaptırıyorum.

Sadece bu zamana kadar ön arka fren papuçlarını değişrirdim.

Bisikletten gayet memnunum.

Eğer alma niyetiniz varsa Eda ya da Tandem' den bisikleti alıp Marmaray ile çok rahat Avrupa yakasına taşıyabilirsiniz. İkisi de tren istasyonlarına çok yakın. Eda Bisiklet Maltepe Tren istasyonuna, Tandem ise Küçükyalı Tren istasyonuna 5 dakika uzaklıkta...

Pedaltürk ile telefonda konuştum, güzel fiyat verdiler anlaştık. Göktürk'te oturuyorum, arabayla gidip alacağım yarına. Gerçi düştükleri fiyat farkını köprü geçişinde ve yaktığım benzinle dengeleyeceğim ama internette gördüğüm kadarıyla geribildirimler olumlu firma hakkında. 183 boy, 85 bacak iç boyu, 51 kadro almayı düşünüyorum. Bakımlar için evimin hemen yanında Yeşil bisiklet var onlardan destek alırım diye düşünüyorum. Size de teşekkürler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ExKyotoo
Geri