çimtay
Aktif Üye
- Tepki
- 368
- İsim
- Hakan ÇİMTAY
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Mosso legarda modellerine bakınız üstad. Ben çok araştırdım 2,el olarak sıfır kondisyonda 1621 aldım. Hidrolik fren her zaman iyidir ama v fren arasında yaklaşık 1 kg fark ediyor. İyi bir fren papucu ile kullananlar çok memnun.hocam aktif bir başlık olduğu için yazmak istedim acaba en uygun fiyatlı mosso hangisidir genellikle şehir içi ve şehirler arası kullanacağım için hibrit tarzı düşünüyorum
bu arada 183 65 kiloyum belki öneride işe yarar
Kızaktan kastınız? Çıkıyor mu diye soruyorsunuzMerhaba, Lagarda 1621 de kullanılan sele borusu kızaklı mıdır arkadaşlar? Sele alırken özel olarak bilmemiz gereken bir konu var mıdır?
Teşekkür ederim cevabınız için siz acaba letgo vb yerlerden mi buldunuz açıkçası facebook gruplarından çekiniyorumMosso legarda modellerine bakınız üstad. Ben çok araştırdım 2,el olarak sıfır kondisyonda 1621 aldım. Hidrolik fren her zaman iyidir ama v fren arasında yaklaşık 1 kg fark ediyor. İyi bir fren papucu ile kullananlar çok memnun.
Merhaba, tüm seleler kızaklı ancak, 21 modellerinin delisi boruya kelepçe bağlantılı.Merhaba, Lagarda 1621 de kullanılan sele borusu kızaklı mıdır arkadaşlar? Sele alırken özel olarak bilmemiz gereken bir konu var mıdır?
Legrada kullana arkadaşlar , konforlu ve geniş bir sele önerir misiniz.
Bütçe?
Jel kılıf almak daha mantıklı gibi🤙🏻
Anadolu Yakası'nda Tandem, Pedaltürk ve Eda Bisiklet Mosso satıyor.Selamlar gençler.
Üst düzey bir bisiklet alacağım ancak hem önce önümü görmem lazım(corona meseleleri), hem de büyük ihtimal Canyon alacağım için getirme vs. zahmetli olacak. Ben de bu yazı kaybetmemek için işimi görecek en ucuz bisikleti bulmaya çalışıyorum, birkaç ay kullanıp sonra muhtemelen 2. el olarak satacağım.
Mosso Legarda 2021 MDM V modelini almaya karar verdim. Tam kafamdaki bisiklet diyebilirim; gördüğüm kadarıyla kablolar içeriden geçiyor, frenler basit ekstra ağırlığı yok, amortisör yok dolayısıyla ekstra ağırlığı yok. Genellikle stabilize yolda süreceğim, lastikler kalın olsa belki daha güvenli olurdu ama daha önceki bisikletim dağ bisikletiydi, biraz da nispeten daha ince tekerli bisiklet sürmek istiyorum. Açıklamalarında zırhlı diyor lastik için, patlamaya karşı ne kadar dirençli bilmiyorum...
Neyse. İnternette 1470-1600 gibi bir fiyat aralığında bulunuyor. Anladığım kadarıyla bisiklet alırken online yerine mağazadan almak daha mantıklı. Her ne kadar dibin dibini bulmaya çalışsam da fiyat olarak 50 lira fazla vermeye razıyım güvenli alış veriş için.
Evimin hemen yanında Yeşil Bisiklet var ama Mosso satmıyorlar sanırım, görmedim. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz Mosso satıcısı var mı? Online alış veriş deneyimlerinize göre denemeye değer mi?
Şimdiden teşekkürler.
Edit: Yarın gidip almak üzere bir bisikletçi ile anlaştım telefonda. Deneyimlerimi paylaşırım.
Bilgiler için teşekkürler. Özellikle lastiklerle ilgili kafam karışıktı, şimdi içim daha rahat.@Robinson Crusoe Lastiklerin inceliği o kadar kötü değil. Yağmurlu havada hızla gittiğimde veya dönüşlerde herhangi bir kayma, tutmama yaşamadım. Büyük ihtimalle 1921 mdm ile aynı lastikler olması lazım. Bende de var ondan biliyorum. Bayiler için Mosso'nun kendi sitesinde satış noktaları şehir şehir belirtilmiş durumda orayı kontrol edebilirsiniz. Şahsen ben internetteki ve Mosso'nun sitesindeki fiyatın altında almıştım. Tabi aldığımda Aralık ayıydı yani mevsimle de satışlarla da alakalı olabilir. Bayiden alırken gözünüzün önünde kurulmamış olsa bile mağazadan çıkmadan önce kontrol ederek ya da çıktıktan sonra kısa bir turla vitesleri frenleri gidon açısı gibi şeyleri göz önüne alıp gerekirse geri dönüp yaptırırsanız ve evinize dönerseniz sağlıklı bir alışveriş yapmış olursunuz.
Anadolu Yakası'nda Tandem, Pedaltürk ve Eda Bisiklet Mosso satıyor.
Ben Legarda 1821'i ellerinde 56 kadro olması sebebiyle Maltepe Eda Bisiklet'ten alıp bakımlarını Tandem Bisiklet Küçükyalı'da yaptırıyorum.
Sadece bu zamana kadar ön arka fren papuçlarını değişrirdim.
Bisikletten gayet memnunum.
Eğer alma niyetiniz varsa Eda ya da Tandem' den bisikleti alıp Marmaray ile çok rahat Avrupa yakasına taşıyabilirsiniz. İkisi de tren istasyonlarına çok yakın. Eda Bisiklet Maltepe Tren istasyonuna, Tandem ise Küçükyalı Tren istasyonuna 5 dakika uzaklıkta...