Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Yorumların için teşekkürler. Mağazada denerken söylediklerini göz önünde bulunduracağım. 100. sayfadan itibaren okuyorum, herkes aldığı veya almak istediği bisikletleri yazmış veya yorum almış fakat AKSESUAR konusunda neredeyse paylaşım yok. Yakın zamanda da bisiklet alan veya alacak olan kişi çok gibi gözüküyor. Hazır deneyimliler de varken kask, ışık, yol bilgisayarı, eldiven gibi aksesuar önerilerinizle burayı biraz yeşillendirelim diyorum.

Scudo
Yorumların için teşekkürler. Mağazada denerken söylediklerini göz önünde bulunduracağım. 100. sayfadan itibaren okuyorum, herkes aldığı veya almak istediği bisikletleri yazmış veya yorum almış fakat AKSESUAR konusunda neredeyse paylaşım yok. Yakın zamanda da bisiklet alan veya alacak olan kişi çok gibi gözüküyor. Hazır deneyimliler de varken kask, ışık, yol bilgisayarı, eldiven gibi aksesuar önerilerinizle burayı biraz yeşillendirelim diyorum.
Onun için forumda ilgili bölümlerde halihazırda yığınla paylaşım var zaten. Aratmak daha kolay olur.

@msakyun bu başlık Mosso bisiklet başlığidir, aksesuar onerilerini ilgili basliklarda bulabilirsiniz.

merhaba 1 hafta önce legarda 2021 aldım fren papuçlarını değiştirmeli miyim özellikle arkadakinin ayarı fazla kaçıyor gibi

Son düzenleme:
@fensinn belki ben yorumları okuyup beklentiyi çok düşürdüm bilmiyorum. Fren pabuçları bana çok yeterli geldi ben de yeni aldım.

@fensinn arkanin ayarı fazla kaçıyor derken? Nesinden memnun degilsiniz?

@fensinn pabuçta mi var sıkıntı yoksa fren ayaklarinda mi, sanki bana fren ayaklarinda bir ayarsizlik var gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: Gkt34
Merhabalar rutin ev iş hayatıma bi değişiklik katmak istedim . İşyerim gidiş-dönüş olarak toplam 34 km . Katlanır btwin aldım heryere giderim dönemezsem koyar kenara öyle dönerim düşüncesiyle katlanır tercih ettim . Toplam 3 kez gidiş dönüş yaptım ama o gidiş dönüş sonrası dayak yemiş kadar yorgun ve bitkin oluyordum . Küçük tekerli ve sahil bisikleti çünkü . Kurtköy - Maltepe arasında bi git gel yaptıktan ve düştükten sonra satma kararı aldım ve sattım aynı hafta . Ama hergün geçtiğim yolları bisikletle geçerken hiç görmediğim şeyleri gördüğümü fark ettim ve sabah erken saatlerde uyanıp heves ederek binip gezerek gitmek beni mutlu etmişti . Bir süre bisikletsiz kaldıktan sonra araştırmaya girdim ve çok iyi bisikletler olduğunu anladım . Dağ-şehir-yol bisikletleri kavramını araştırırken öğrendim diyebilirim bisiklet geçmişim yok denilebilir . Yaklaşık bir hafta kadar araştırdım ve dün birtanesine karar verdim o da MOSSO legarda 2027 oldu ve yorumlarına baktığım zaman doğru bir karar verdiğimi düşündüm . Başlık olarak yazmak istedim ama izin verilmediği için buraya yazdım kusura bakmayın ☺️

Merhaba arkadaşlar. Mosso legarda 1621 mdm ve 1621 ldm ile aranızdayım. Hem yazlık yer hafif arazi, hemde şehir içi kullanabileceğim hibrit bir bisiklet arayışındaydım. Bir arkadaşım sağolsun triban 500 modelini uygun lastik kombinasyonu ile kullanabileceğimi söyledi ve arayış istikametim hep o yönde oldu. Araştırdıkça , sordukça kafa iyice karıştı tabiki ve bir anda giant pazarlıkları yaparken buldum kendimi tabii. hanımın dürtmesiyle tekrar eski moda geri döndüm :) Neyse uzatmayayım bu sabah yine bir başka arkadaşın tavsiyesi üzerine mosso legrand 1621 mdm buldum , bulmakla kalmayıp satıcı arkadaşda yine 1621 ldm modelide varmış hızımızı alamayıp hanıma da onu aldım.
Bisikletler 2016 yılı 9.ayda satın alınmış ve sıfır kondüsyonda. Toplamda max 100 km yol yapılmamıştır dendi ve gelen fotoğraflar bunu aynen destekliyor nitelikte.
Şimdilik keyifliyiz. İşin enteresan tarafı eşim bisiklet sürmeyi bilmiyor :) Anlıyacağınız önümüzde macera dolu günler bizi bekliyor. :)

Dosyalar

• Ashampoo_Snap_2020.04.24_12h39m39s_007_.png
    Ashampoo_Snap_2020.04.24_12h39m39s_007_.png
    145,7 KB · Okunma: 86
  • Ashampoo_Snap_2020.04.24_12h45m38s_008_.png
    Ashampoo_Snap_2020.04.24_12h45m38s_008_.png
    48,7 KB · Okunma: 82
  • Ashampoo_Snap_2020.04.24_12h45m51s_009_.png
    Ashampoo_Snap_2020.04.24_12h45m51s_009_.png
    51,2 KB · Okunma: 79
  • Ashampoo_Snap_2020.04.24_12h46m04s_010_.png
    Ashampoo_Snap_2020.04.24_12h46m04s_010_.png
    39,6 KB · Okunma: 75
  • Ashampoo_Snap_2020.04.24_12h46m21s_011_.png
    Ashampoo_Snap_2020.04.24_12h46m21s_011_.png
    47,1 KB · Okunma: 74
  • Ashampoo_Snap_2020.04.24_12h46m36s_012_.png
    Ashampoo_Snap_2020.04.24_12h46m36s_012_.png
    120,6 KB · Okunma: 72
@onatt hayırlı olsun, iyi gunlerde kullanmaniz dileğiyle. Mantıklı tercih yapmışsınız.

Bisikletler yipranmamis, iyi denk gelmiş 👍

• Beğen
Tepkiler: onatt
Legrada kullana arkadaşlar , konforlu ve geniş bir sele önerir misiniz.

hocam aktif bir başlık olduğu için yazmak istedim acaba en uygun fiyatlı mosso hangisidir genellikle şehir içi ve şehirler arası kullanacağım için hibrit tarzı düşünüyorum
bu arada 183 65 kiloyum belki öneride işe yarar

hocam aktif bir başlık olduğu için yazmak istedim acaba en uygun fiyatlı mosso hangisidir genellikle şehir içi ve şehirler arası kullanacağım için hibrit tarzı düşünüyorum
bu arada 183 65 kiloyum belki öneride işe yarar
Bütçe?
Legrada kullana arkadaşlar , konforlu ve geniş bir sele önerir misiniz.
Jel kılıf almak daha mantıklı gibi🤙🏻

hocam bütçe herşey dahil 2600 ancak hiçbir şeyim yok kamp malzemeleri filan alıcam yani en fazla 1200 2. el temiz bulsam alırım yada var mıdır 0

hocam bütçe herşey dahil 2600 ancak hiçbir şeyim yok kamp malzemeleri filan alıcam yani en fazla 1200 2. el temiz bulsam alırım yada var mıdır 0
1200'e Legarda serisinden belki bulabilirsiniz. Muhtemelen 1821/1921 gibi modeller denk gelebilir. Disk fren olursa iyi olur. Kamp tarzı planlarınızda rahat edersiniz.

Geri