Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
parti kur oy verelim! :D

Bak kurarim, sonra oy vermezsen bozusuruz haa 😁

Npayim hemşehri görünce dayanamıyorum, memleket özlemi. Hem biraz da balıkçılık ozlemi 😉

• Beğen
Tepkiler: Myali
@amasseia Vermezsek tekerimiz dönmesin!

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Tecrübe sahibi olan arkadaşlar bisiklet içi ön ve arka ışık tavsiyesi verebilir mi? Ek olarak kask önerisi.

@safex tamam aynı benim mantik 😉

Kask: Decathlon Roadr 500

Ön Işık: Plus plf-6207 Şarjlı

Arka stop: JY-596 (pilli) ancak ben bunu 17 TL'ye almistim oldukca memnunum, ama sen sarjli led olanlardan da bakabilirsin.

Kendi kullandiklarimi yazdim. Ön ışığın da sıkma kemeri biraz problemli ancak ışık performansı cok hosuma gitti. Bi bak araştır.

@safex tamam aynı benim mantik 😉

Kask: Decathlon Roadr 500

Ön Işık: Plus plf-6207 Şarjlı

Arka stop: JY-596 (pilli) ancak ben bunu 17 TL'ye almistim oldukca memnunum, ama sen sarjli led olanlardan da bakabilirsin.

Kendi kullandiklarimi yazdim. Ön ışığın da sıkma kemeri biraz problemli ancak ışık performansı cok hosuma gitti. Bi bak araştır.
Işık önerileri güzelmiş. Fakat kask konusunda şu kaskı alsam nasıl olur? Aşırı uygun geldi.
(link)

@hashaci tebrikler çok güzel bir modifikasyon olmuş. Minimalist ve bir o kadar da kullanışlı. Kokpit ayrıca güzel... Ben de Mossonun GVL290 ve 270 modellerini bekliyorum fiyat olarak gayet makuller . Malum bu dönem gecikmeler oluyor. Sonrasında fiyatı kaç olur o da muamma ...

• Beğen
Tepkiler: hashaci
@safex olur tabii, begendiyseniz onu alın neden olmasın.

Arkadaşlar merhaba,

3. bisiklet olarak mosso reborn aero almış bulunmaktayım.. Genel anlamda memnun kaldım bisikletten ama aeroluk konusunda yeterince aero mu bilmiyorum.. Covid yüzünden de çıkamıyorum bir türlü.. 105 setlisini aldım ama arka bir türlü ayar tutmadı.. Teller kadronun içinden giderken gerginliklerinde sorun var.. AMa severek bineceğime eminim..

@amoush00 Ooo hayırlı olsun, güzel gunlerde kullanın 👍

Ürün fotoğraflarını, inceleme ve degerlendirmelerinzi bekliyoruz. Forumda pek bilgi yok yeni Reborn hakkında, sizle beraber olacak inşallah 😊

Birde ne kadara aldınız soylemesi ayıp olmazsa.

Arkadaşlar herkese merhaba mosso legarda 2021 mdm v ile carraro sportive 321arasında kaldım düz maşada karar kıldım anlayacağınız.☺️ İkisinin fiyatı aynı gibi sizce hangisi daha sağlamdır 110 kiloyum da :(

Geri