Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@bonder76 tercih güzel şahsen bende de var geçen seneki model ama aynısı diyebiliriz. MDM düz maşa ve erkekler için modeli, LDM düz maşa ve kadınlar için modeli, S olanlar süspansiyonlu modelleri temsil ediyor. Ben V frenden memnunum açıkçası herhangi bir ayar gerektirmedi şimdiye kadar ve yağmurlu havada da, dik bir yokuşta da üzmedi hatta bu şartlarda fren manetini tam sıktığımda lastiği kitledi diyebilirim. Üst düzey tutuş istiyorsanız ve yağmur, çamurda tutuş kaybı istemiyorsanız disk, hafiflik, basitlik sadece hava koşuluna göre(üst düzey bir tutuş kaybına rastlamadım) tutuş farkını takmayacaksanız V fren alın geçin. V fren için kaliteli pabuçlar da var standart geleni beğenmezseniz. Eminim ki 1821 için verilen fiyat kadarına bir Mosso bayisinde 2021 bulabilirsiniz.

@ExKyotoo @OİMTR Aydınlatıcı açıklamalarınız için teşekkürler, o zaman artık yavaş yavaş kafada aranacak ekonomik ve işimi görecek model oturdu diyebilirim.
Bundan sonrası ekonomiyi ayarlayıp bulup pazarlık masasına oturmak.

Teşekkürler tekrar.

• Beğen
Tepkiler: ExKyotoo ve OİMTR
İyi akşamlar Mosso kullanıcıları. Legardaların city (CT) versiyonlarındaki ekipmanlar (bagaj, çamurluk, ışıklandırma) hakkında yorum alabilir miyim ? Ekstra fiyatına değecek malzemeler midir ? Işık performansı ne derecede tatmin edicidir ? Herkese iyi pedallamalar.

Son düzenleme:
Şunu ve birkac modelini daha var cok hosuma gitti.Alsam gelir mi acaba.Son zamanlarda almadim hicbir sey

Dosyalar

• 007E2516-84FC-4C97-A393-5E9462F28432.png
    007E2516-84FC-4C97-A393-5E9462F28432.png
    177,3 KB · Okunma: 51
arkadaşlar merhabalar mosso legarda 1921 veya 2021 veya 1924,2024 msm v modellerinden birini almayı düşünüyorum. Bisikleti internetten almayı planlıyorum. Boy ;171 bacak yüksekliği 77cm bu durumda bana mossonun hangi kadro ölçüsünü tavisye edersiniz? boy ve iç bacak boyu ölçülerine göre kadro tespitinde kullanılan çizelgeler var ancak her bisikletin bir ayrı geometrisi oluyor. forumlarda bisikletin orta seleden gidona uzanan boru kısmının apış arasına tam oturmadan 2- 3 parmak boşluk kaldığı durumlarda kadronun daha uygun olduğu belirtiliyor. esasen bisikleti manuel deneme şansım olmayacağı için bu söylediğim modellerden birine sahip olan bir arkadaş bisikletin seleden gidona uzanan boru ile yere kadar uzanan mesafeyi ölçüp bu değeri yazabilirse sevinirim. bu ölçümü borunun bi tam ortasından, birde gidona yakın bir noktasından iki farklı noktadan ölçerek her iki değeri yazarsa daha doğru yönlenmiş olurum. teşekür ediyorum.
standover_height2.png

Dosyalar

• standover_height.png
    standover_height.png
    44,5 KB · Okunma: 2
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bonder76
merhabalar, foruma yeni katıldım. Bisikletler konusunda çok bilgim yok açıkçası. üstteki mesajdaki üye ile aynı dertten müzdaribim :)
Legarda 2027 28 jant trekking/city bisiklet almayı düşünüyorum. Herhangi bir bisiklet deneme şansım yok. Satıcı elinde 46 ve 51 olduğunu söyledi benim boy 178 iç bacak 81. Acaba hangi kadro benim için uyumlu olur? ikincisi bu tür bisikletlerde bagaj takma imkanı/deliği oluyor mu?

@fuyaka merhaba.

46 kadro da 51 kadro da sizin için uygun olacaktır. Legarda kadro geometrisine baktigimizda her iki bedenin de ebatları hemen hemen eşit. Yalnızca sele borusu 46 kadro da biraz daha kısa.

Bacak araniz ile TT(üst boru) arasinda yeterli boşluk olması açısından yine de ilk tercihiniz 46 kadro olabilir. 46 kadro yoksa da 51 kadro da tercih edebilirsiniz.

Evet bagaj bağlantı delikleri mevcut.

• Beğen
Tepkiler: fuyaka ve bonder76
@mfc Carraro Sportive 227 kullanıyorum 173boy 77cm bacak boyu 51 kadro rahatım. 46 kadro Sportive 227 bana küçük kalırdı, Mossonun geometrisi nasıldır bilmiyorum
@fuyaka Şehir Ankara olarak gözüküyor çok bisikletçi var deneseniz daha iyi olabilir. Sahibinden.com üzerinden Ankabike'a mesaj atarsanız onlar da yardımcı olabilir kadro boyu konusunda

• Beğen
Tepkiler: fuyaka ve bonder76
@mfc Ben bugün n11 üzerinden pedaltürk mağazasıyla yazıştım. Ben kendi hesabıma göre 56 kadro uyacağını düşünürken, bacak boyumu ve boyumu yazdım sadece ve bana 51 kadronun uygun olacağını söylediler.

Sanırım pedaltürk mağazası Ankara'da haberiniz olsun.

• Beğen
Tepkiler: fuyaka
@bonder76 pedalturk.com sitesinde İstanbul Kadıköy'de olduğu gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@akyuzmk Doğrudur bakmak aklıma gelmedi açıkçası :D düzeltme için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: akyuzmk
@mfc Carraro Sportive 227 kullanıyorum 173boy 77cm bacak boyu 51 kadro rahatım. 46 kadro Sportive 227 bana küçük kalırdı, Mossonun geometrisi nasıldır bilmiyorum
@fuyaka Şehir Ankara olarak gözüküyor çok bisikletçi var deneseniz daha iyi olabilir. Sahibinden.com üzerinden Ankabike'a mesaj atarsanız onlar da yardımcı olabilir kadro boyu konusunda
@amasseia @Nurullaah18 Teşekkürler yanıtlarınız için. Şuan Ankara'da değilim maalesef. n11'de bir satıcıdan almayı planlıyordum 150 lira daha ucuzdu diğerlerinden. 46 olmadığını söyledi ellerinde. Aslında bacak boyu biraz daha dikkatli ölçünce 85 cikti:) İnşallah 51 benim için uygun olur

@fuyaka benim bacak boyum 84 bunu yazdığımda direkt 51 size uygun yazmışlar. Aslında ben 56 bana uygun sanıyordum. Sizin de uyumludur bence.

• Beğen
Tepkiler: fuyaka
@gokhano bisiklete şu açıdan bakarsan üst borunun en önünde model yazar. mossolarda ilk 2 basamak üretim yılıdır ikinci 2 basamak vites sayısını ifade eder. yani 1921 2019'da üretilen 21 vitesli demektir 2021 de 2020 yılında üretilen 21 vitesli demektir
@bonder76 bisiklet seni her yere götürür hiç bi sıkıntı yaşamazsın ama 2 yıl rutubette beklemiş bisikletin tekerleklerinde belki sorun çıkabilir bilmiyorum. bisiklet gayet yeterli

Dosyalar

• 20190203_140419-01[1].jpg
    20190203_140419-01[1].jpg
    916,3 KB · Okunma: 45
@alper2508 2018 sonrası kadrolarda yok artık o. Sele borusunun girdiği kadro borusunda etiket var.

Tüm Legarda modelleri aynı olması sebebiyle, modelden modele geçiş yapabilmek adına cila altı etiketi kaldırmışlar. Zaten bende bundan istifade, 1924 modelin 56 kadrosunu 1927 yapmıştık.

• Beğen
Tepkiler: gokhano
Sunduğu donanım ve kadro kalitesi anlamında fiyat anlamında kendi klasmanında bana göre rakipsiz olan Mosso nun amortisörlü modellerini düşünen arkadaşlarım, amortisörlü olanların maaşlarının, kendi segmentinde olduğunu varsayarak sr suntoura göre ciddi ölçüde kalitesiz olduğunu bilmenizi isterim. Fabrikayla iletişim kurup benim bisikletin renginde bir sabit maşa Satınalmak istiyorum.

Geri