Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Peki maşası bana ne gibi sikintilar çıkartır . 95 kiloyum . Uzun ömür lu olmaz mı .

Ben 120-125 kg civarı üzerinde heybe çadır olan mosso legarda 1621 ile baya yol yaptım. Düz maşa değildi. Kilitli maşa imiş.:) Ben 10 bin km civarı yol yaptıktan sonra öğrendim bunu.:)
2 yıl boyunca kilidi hiç açmadım bilmediğim için yani düz maşa gibi kullanmışım. Bence düz maşa alın çok dağ bayır inip çıkmayacaksınız. Ben hiç sorun yaşamadım.

Mosso 2021 MDM V. 1500 tl civarı sıfırı. Ağırlık performans fiyat olarak en mantıklı şehir tur bisikleti gibi duruyor.
Bende 1621 vardı. Bu forumda öğrendim 16 nın 2016 yı belirttiğini. Eğer bisikletçide 1621 1821 1921 varsa alın gitsin. Hepsi güzel hepsi iş görür.
Benim eski bisiklet 1621 H imiş. Hidrolik fren. Ustalar ağırlık olarak eksi yazıyor H frene. Uzun yolda arızası da sıkıntı. V fren iyidir.:)
Velhasılı kelam fiyat olarak ve tavsiye olarak en mantıklı bisiklet Mosso 2021 MDM V. Tabii ki bana göre.:)

Scudo
O zman 2024 MSM v modeline+200 TL daha vermeye gerek yok mu diyorsunuz 😁😁

@Yunus EROL maşa kilitliyken az da olsa esneme oluyor mu? Merak ettim.

@Gkt34 Ben de sportive 227 var gidondan kilitlemeli maşa. bazen yolda giderken çukur veya tümsek oluyor masayi açmayı unutuyorum tak diye giriyor. Bence hiç esneme olmuyor olsa da yok denecek kadar azdır hissetmiyorum. carraro ile mosso nun maşa farklı mosso nasıldır bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Gkt34
Bu maşa ömrünü tamamladı bir süre sonra diyelim , yeni düzgün bir maşa almaya kalkınca ben hepsinin disk fren uyumlu olduğunu görüyorum. V fren modeli olan 2024 cazip bir ürün ama ileride maşa değişimi nasıl olur bu benim kafamı kurcalıyor. Sanki düz maşa ya da hidrolik frenli model almak ilerisi için maliyeti ve ugraşıyı minimumda tutmak adına doğru bir adım gibi duruyor. Tecrübeli kullanıcılar sizler ne düşünüyorsunuz ? V fren uyumlu kaliteli bir maşa bulunur mu ?

@Gkt34 Mosso Legarda 1927 var, henüz çok km olmadı covid dolayısıyla, ama maşa kilitliyken esneme yok

@Mekerce v fren uyumlu maşa bulmakta sıkıntı olmaz

• Beğen
Tepkiler: Gkt34
@OİMTR 29" süspansiyonlu maşalar örneğin suntour xcm 29" maşa bizim 28" olan Legarda serisine uyar mı ? Sonuçta 29 ve 28 aynı boy jant kullanıyorlar. Bu konuda fikriniz nedir ?

@Mekerce bu konuda bir bilgim yok, ancak 28 ve 29 jantın aynı olması biraz araştırma isteyen bir konu.
Hali hazırda 28 jant için bir dünya masa var zaten, neden 29 uyumlu bir maşa takmak istediniz?

@OİMTR daha önce süspansiyonlu maşa tecrübem olmadı hali hazırda Legarda 2024 v fren alma sürecindeyim sadece maşa işlevini ileride kaybetmeye başladığında seçeneklerim neler olabilir diye merak ediyorum. Ekleme olarak göbeklerin akıcılığından memnun musunuz ?

Mosso legarda 2021 mdm v almayi düşünüyorum iç bacak boyum 80 cm boyum 175
Kadro boyum ne olmalı yardımcı olurmusunuz
Bu bisikletten menmusunuz daha iyi seçenek varmı fiyat performans bakımından

@Mekerce benim bisiklette yer alan göbekler farklı, 2021 kullanan arkadaşlar cevap verecektir.
Çok sıkıntı çıkartacağını zannetmiyorum

@Sanatkar muhtemelen 51 kadro olacaktır, ancak kendinizin denemesi önemli

@OİMTR sizin kendi bisikletiniz için sordum 1927 için

@Mekerce ön arka acera, orta göbek alivio, gayet yerli benim için. Daha önceki bisikletimin ön arka sungfeng di, onlar dahi sıkıntı çıkartmamıştı. Bunların problem çıkartması zor gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: Mekerce
@OİMTR tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. İyi günler dilerim

• Beğen
Tepkiler: OİMTR
1.82 boy 85cm iç bacak ile 56 kadro Mosso 2021 kullanıyorum gayet memnunum

• Beğen
Tepkiler: OİMTR
Legarda serisinde jantlar hariç full shimano denebilecek tek bisiklet 27 vitesli modeller. Onun da donanımı şu şekilde.
Ön-arka göbek : acera
Orta göbek : Alivio
Aktarıcılar : Altus 3-9
Kollar : M2000 Altus
Fren: Mt 200 Acera hidrolik
Hepsi birlikte 13.5 kg ve liste fiyatı 2600 tl
Yani şu bisiklete gidip mode maşa takmaya ne gerek var anlamış değilim.

@sametmrc 770 ve 771 serileri ne güzeldi. Keşke devam etselerdi.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Mosso legarda 2021 mdm v almayi düşünüyorum iç bacak boyum 80 cm boyum 175
Kadro boyum ne olmalı yardımcı olurmusunuz
Bu bisikletten menmusunuz daha iyi seçenek varmı fiyat performans bakımından
51 veya bir tık üstü hatta bir tık üstüyle daha rahat edersiniz.

@mustafaozal1 şehir içi kullanacaksanız kesinlikle dağ bisikleti almayın.

51 veya bir tık üstü hatta bir tık üstüyle daha rahat edersiniz.
Ne yaptınız hocam, adam boyum 1.75 diyor. 46 kadro bile ucu ucuna olur 51de hatta bir tık üstünde seleyi 5-10 cm indirip öne yatacak ve tamamen kendine uygun olmayan bir bisiklet almış olacak. Siz hangi boyla hangi beden kullanıyorsunuz?

Geri