Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@undefined donanım olarak Legarda daha mantıklı. Nereden alacaksınız?
@undefined En iyisi, yakınlarda bisikletçi tespit edip götürmek fakat böyle bir imkan yok ise kadro ayrıntılı incelenir, vites geçişleri kontrol edilir, bisiklet üzerinden aktarıcı gibi donanımları yakından inceleyin ses, kırık, darbe vs. Jant tellerine bakın, ek olarakta lastik yanakları.

Scudo
arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?

istanbul maltepe'de sahilde. veledrom'da sürmek için şehir bisikleti bakıyorum.

aklımda olan modeller:

mosso legarde 2021 msm - v

carraro sportive 220

@zenon Ben sorunuzu yanıtlamıştım.

@zenon veledromun pist kısmında yol bisikleti sürerler genellikle. Şehir bisikleti surerken yol bisikletlileri yaninizdan vızır vızır geçerler, sonra hırs yapıp keşke yol bisikleti alsaydim demeyin.

Kendi halimde surerim, hizla bir işim yok, arada da turlarim derseniz şehir/tur/hibrit iyidir.

20200612_220000.jpg
Arkadaşlar bu benim kara şimşeğin eski hali
20200526_141141.jpg
Bu da yeni hali.Sizce güzel olmuş mu?Bana tuhaf geldi ama zamanla alıştım ve konforu da çok iyi.

@safex olmazsa olmaz😊😊

Merhabalar. Mosso xc2 980 Deore Kullanmaktayım. Yaklaşık 4-5 sene önce bir heves olarak alıp; koşu yapmaktan vakit bulamadığım için öylecene kenarda duruyordu.
Şu sıralar çapraz antrenman yapmak için bisiklete başladım tekrardan ve maalesef ki bisikletten pek anlamıyorum. Uzun süre kullanmadığım için frenler bozuldu sanırım. Frene bastığımda çok sesli bir şekilde ötüyor ve insanlar bana bakıyor. Çokça canımı sıkmaya başladı.

2 Gündür balata arayışındayım.

Shimano Deore BL-M615 modeli varmış benim bisikletimde. İnternette buna göre balata arattığımda bulamıyorum. Buna hangi balatayı takabilirim acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Artık bisiklet sürerken frene basmaya utanıyorum. Ayaklarımla durduruyorum

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@lgrother2 Br-m615 dediği fren kaliperi(balata takılan kısım). Brake(br)
Bl-t615 dediği ise fren kolu. Brake Lever(bl)

"B01S" fren balatası diye aratin bulursunuz.

@undefined
Bugün @Gkt34 ile yaptığımız sürüşte bisikletleri değişip deneme şansımız oldu. İkimizde de Mosso Legarda 2021 MDM V var.

Benim boy 183, iç bacak boyu 85, 51 kadro almıştım.

O'nun boy 190. 56 kadro almış.

Burada daha önce bize de 56 kadro olabilir demiştim ama sözümü geri alıyorum. Evet 56 kadroya zamanla alışılabilir veya sürüş tekniğine göre tercih edilebilir ama bence bizim vücut ölçüleri için ideal olan 51. Hiç deneme şansı olmayan arkadaşlar için bilgi mahiyetinde yazıyorum. Hani takribi bacak arasıyla üst boru arasında 3-4 parmak mesafe olacak diyorlar ya, işte 51 kadroda mesafe o kadar. 56'da boşluk yok gibi bir şey direk ata biniyor hissi oluştu :D

merhaba mesajlarınızda alibeyköyden bahsettiğinizi görmüştüm. Bende bisiklet bakıyorum mosso legarda 2021 msm veya mdm düşünüyorum bütçeme uygun ve bu fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum. Bazı kullanıcılar sorunlu bulmuşlar inşallah alırsam bir sıkıntı çıkmaz. Alibeyköyden gaziosmanpaşaya gitmek için kullanıcam msm almayı düşünüyorum düz maşa olmadığı için. Sizce çok bi fark var mı mdm ile arasında ? Bayır yukarı çıkarken kilitlemeyi aşağı inerken kilidi açmayı düşünüyorum fakat bazı kişilerde bu maşaların kaliteli olmadığını fark etmeyeceğini söylüyorlar.

Merhabalar, beni üzen bir görüntüyle karşınızdayım. Güzel başlayan günlük sürüşün 10.Km'sinde arka aktarıcı janta girdi ve kadro kulağı parçalandı. Bisikleti alalı 10 gün oldu ve yaklaşık 100 km anca yapmışımdır. Aldığım yere hemen geri götürdüm ve arka aktarıcının kötü durumda olduğunu düzeltmeye çalışacaklarını söylediler. Bisikleti bıraktım ve pazartesi günü geri alacağım. Sizce yeni bir masraf kapısı açılır mı ? Yoksa arka aktarıcı kurtarılabilir mi ?
Before:
IMG_20200613_185100.jpg

After:

IMG_20200613_190902.jpg

@Alptekin Canatar çok geçmiş olsun. bence tamir değil de garanti kapsamında değişim isteyin. Kadro kulakları çelik mi oluyo alüminyum mu bilmiyorum ama sonuçta tamir için kaynak görcek aktarıcıyı değiştirseler bile kadro daha önemli bence. Şimdi baktım da kadro kulakçığı ayrı bi parçaymış ben kadronun uç kısmı sanıyordum. Yİne de hakkınızı arayın bence 10 günlük bisiklette olması sinir bozucu.

@Alptekin Canatar öncelikle geçmiş olsun.Bence garantiye girer.Çünkü yanlış montalanmış diye düşünüyorum.Benim mdm v legardamı da yanlış montaladılar Allah tan erkenden farkettimde düzelttiler.Bisikletçide yok bir yere çarpmışsın yok bir yere sürtmüşsün diye laga luga yapmıştı :).Yani bisikletçiniz yenisiyle değişir mi bilmem ama şansınızı bir deneyin derim.Zaten bu garantide neye yarıyor anlamadım.Hep kullanıcı hatası :))

@Gkt34 Çok teşekkürler. Kadro kulağı kadrodan bağımsız çok da pahalı olmayan bir parça diye biliyorum. Beni endişelendiren arka aktarıcı. Umarım bir çözüm bulabiliriz. Garantinin günlerce oyalamasını beklemek istemiyorum hazır havalar güzelken.
@Albatros_65 Teşekkür ederim. Garanti olayına hiç değinmedik ama aldığım bisikletçi herhangi bir şekilde beni suçlamadı. Düzeltebilir misiniz diye sorduğumda "evet halledeceğiz pazartesi akşam gelin teslim alın" dediler. Garanti olayına girersek zaten iş yaş...

• Beğen
Tepkiler: Albatros_65
dün aldıgım mosso 2021 mdm v bisikletin arka tekeri patladı arkadaşlar asfaltta şehirde sürdüm 15 dakka sadece var mı benim gibi talihsizlik yaşayan

• Üzgün
Tepkiler: amasseia
dün aldıgım mosso 2021 mdm v bisikletin arka tekeri patladı arkadaşlar asfaltta şehirde sürdüm 15 dakka sadece var mı benim gibi talihsizlik yaşayan

Var var, ben de aldıktan yaklaşık 6-7 gün sonra aynı durumu yaşadım. Ama tabi basit iş lastik patlaması. (En azından yukarıdaki arkadaşımızın yaşadığı soruna nazaran)

@Alptekin Canatar, geçmiş olsun. Umarım garantiden düzgün bir şekilde yaparlar.

Geri