Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

İç kısımda orası dalgalanma yapmış dışta isebildiğimiz kopmuş yani ayrık duruyor 1 mm boşluk var arada
Kullanımına negatif etkisi yoksa ben uğraşmazdım,içine sinmiyorsa iade et gitsin.

Scudo
@Nalfein benimde bisikletim Mosso Legarda 1921 mdm v.CST Sensamo Master zırhlı lastiklerini aldım.Zırhı çok iyi ama yol tutuşu çok kötü.Virajlarda bisikleti yatırmayı korkuyorum.Bu yüzden virajlara çok yavaş giriyorum.Bisikleti yatırdı mı lastikten gıcır gıcır ses geliyor ve bir iki kere düşmüşlüğüm var bu yüzden.Her modeli böyle mi bilmiyorum ama bendeki lastikler böyle.Bence paranın üstüne biraz daha koy schwalbe al.Birde şişmanbisiklet.comda vittoria markası var.Fiyatları özelliklerine göre uygun.Ne kadar kaliteli bilmiyorum.Ama önceliğin yine de schwalbe olsun.

@Albatros_65 İleride daha üst modelde bir bisiklete geçmek istediğim için şimdilik çok fazla para harcamak istemiyorum beni bu yaz idare etsin lastik yeterli scwalbelerin sağlam modelleri de pahalı. Dediğiniz markaya bakacağım teşekkür ederim yorumunuz için.

• Beğen
Tepkiler: Albatros_65
Merhaba, ben de mosso legarda 2127 mdm h modelini almaya karar verdim. Kullanıcısı var mı basıl bir bisiklet memnun eder mi. Kronik sorunu vs var mı?

Merhaba, ben de mosso legarda 2127 mdm h modelini almaya karar verdim. Kullanıcısı var mı basıl bir bisiklet memnun eder mi. Kronik sorunu vs var mı?

Merhaba :) Aynı bisikleti almak için mart ayının başından beri bekliyorum ama asla bulamıyorum. Bisiklet araştırdığım kadarıyla f/p ürünü ah bir de bulabilsek...

Bayiye soruyorum bilgimiz yok diyorlar, internette asla ama asla stok yok nasıl olacak bu iş anlamadım. Bahar bitti bu gidişle yaz da biter...

selam mosso legarda 2130 msm h aldım bugün. ilk defa sıfır bisiklet aldım. yapmamı önerdiğiniz önemsiz olarak bile düşündüğünüz herhangi bir şey var mı veya yeni bisiklet alınca dikkat etmem gereken herhangi bir prosedür vs var mıdır? tek dikkatimi çeken arka freni bisikleti elimle ileri geri yaparken sıkınca ses çıkarıyor böyle bir şey yaşayan var mı daha önce? her türlü götüreceğim bisikleti zaten ama yaşayan varsa deneyimlerini duymak isterim.
teşekkürler..260689 dosyayı görüntüle
BEn de bu bisikletten almayı düşünüyorum, deneyiminiz nasıl?

• Beğen
Tepkiler: egeryilmaz
BEn de bu bisikletten almayı düşünüyorum, deneyiminiz nasıl?
Çok fazla bisiklet tecrübem yok bana fazla fazla iyi ben duz yolda daha nefes almadan normal surusumde 30'larda gidiyorum(daha iyi bir bisiklet kullanmadim belki cok da iyi bi veri değildir bana yeterli geldi) bu tabi ki kondisyonla da degisebilecek bir veri. Vites gecisleri olarak konusmak gerekirse zaten kusursuz daha ilk bakimina götüremedim bisikleti daha gelisecektir diye düşünüyorum ama vites koluna bastiginiz anda tepkiyi almak cok guzel bir his.

Bunun dışında bende legarda 1824 de var onda altus aktarıcılar var açıkçası normal bi kullanıcı için aşırı bi fark yok bana kalirsa ayari yapılırsa o da gayet iyi. Milisaniyelik vites geçiş fark ediyor ne kadar önemlidir bilemem ama ince ayar konusunda altus olan daha kolay ayar kaciriyor olabilir. Onun dışında tourney dışında bence normal kullanıcıyı hepsi tatmin eder tabi imkan varsa seviyorsaniz 2130 da alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: DogukanKyn
Merhaba :) Aynı bisikleti almak için mart ayının başından beri bekliyorum ama asla bulamıyorum. Bisiklet araştırdığım kadarıyla f/p ürünü ah bir de bulabilsek...

Bayiye soruyorum bilgimiz yok diyorlar, internette asla ama asla stok yok nasıl olacak bu iş anlamadım. Bahar bitti bu gidişle yaz da biter...

Çok olmuş.. Umarım aynı cevapları almam. Haziranda turlara başlamak istiyorum. Stok olayı tüm bisikletler için sıkıntı çıkarabiliyor. Eskişehir'de bunu yaşayacaksam oho.. Ptesi olsun gidip gezineceğim, bulursam yazarım. En azından firmayla iletişime girer sipariş çekersiniz belki.

Arkadaşlar herkese merhaba. Mosso 1921 MSM V kullanıcısıyım. Ben 2-3 günlük kamplı turlara çıkıyorum. Muhtemel 10 gün içinde de Ayvalığa gidicem. Burda sormuştum önceden ama tekrardan sormak istiyorum. Tüm ağırlıklarla beraber maksimum 120kg(belki daha az) olucak bisiklet. Bagaj demirinden tutunda powerbanka kadar herşeyi kattım. Şu ana kadar bir problem yaşamadım ama tam yüklüde gitmedim yani 105-110 arası oldu. Uzun yolda kullanan bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıosam 2016 model bisikletle kendisi 130kg ve bagajı flnda vardı bir şey olmadı demişti. Başka kullanan varmıdır acaba bu kadar yüklü ve uzun giden. Bir altenatif olarak olarak tanıdığım güvendiğim bisikletçide kullanılmış shimano deore göbek jant seti buldum 36 telli. Tellerde kalın. Sizce bu değişime değermi ?? Yani şu ana kadar çok ciddi bir problem yaşamadım 2 kere tel kırıldı o da muhtemel yaptığım kazanın sonunca yamuk kalan jantta dolayı çünkü iki telde aynı bölgeden kırıldı. yolun ortasındada çok büyük şeylerle karşılaşmak istemiyorum =))

Merhaba bu sıralarda Mossonun kadro kırılma sorunları ortaya çıktığını gördüm sizlerde gördünüz mü ?
Acaba bir seride mi sıkıntı oldu yoksa kullanıcı hatası mı?
Şimdiye kadar sanki 1 ay içinde 5 bisiklet gördüm kadro sıkıntısı yaşayan.

Merhaba arkadaşlar mosso legarda 2121 v fren veya h fren almayı düşünüyorum. 1-2 sitede var ancak 180 boy ve 77 kiloyla(bacak boyum 82-83 cm) hangi kadroyu alacağıma karar veremedim. Ayrıca 21 üstü vitesler stokta yok ve bulunduğum ildeki bisikletçiyi aradığımda bisiklet gelmiyor dedi. 21 vites hobi amaçlı gezilerde yeterli midir? Bu modeli kullanıp bilgi verebilecek birisi vya? Başka önerebileceğiniz model varsa ona da açığım.

Merhaba arkadaşlar mosso legarda 2121 v fren veya h fren almayı düşünüyorum. 1-2 sitede var ancak 180 boy ve 77 kiloyla(bacak boyum 82-83 cm) hangi kadroyu alacağıma karar veremedim. Ayrıca 21 üstü vitesler stokta yok ve bulunduğum ildeki bisikletçiyi aradığımda bisiklet gelmiyor dedi. 21 vites hobi amaçlı gezilerde yeterli midir? Bu modeli kullanıp bilgi verebilecek birisi vya? Başka önerebileceğiniz model varsa ona da açığım.

Merhaba, mart ayının başından beri 2127 mdm h modelini bekliyordum ama en sonunda ümidimi kesip 2121 mdm h modelini aldım. Benim boyum 182. Henüz bisiklet gelmedi, kargoda ama kullanıcı yorumlarından anladığım 51 kadronun tam olacağı yönünde. Kurulum yapıp sürdüğüm zaman tekrar yazarım. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DeaKeN
Merhaba, mart ayının başından beri 2127 mdm h modelini bekliyordum ama en sonunda ümidimi kesip 2021 mdm h modelini aldım. Benim boyum 182. Henüz bisiklet gelmedi, kargoda ama kullanıcı yorumlarından anladığım 51 kadronun tam olacağı yönünde. Kurulum yapıp sürdüğüm zaman tekrar yazarım. :)
Hayırlı olsun güzel günlerde sürün. 2127 bugün sorabildim ancak ve Eskişehirde de sanırım yok. Birkaç yere daha bakacağız :)

@nirvana08 Merhabalar bisikletiniz şimdiden hayırli olsun.Benim bisikletim Legarda 1921 mdm v.Turlar için gayet yeterli bir bisiklet.Arkadaşlarımda daha iyi bisikletler olmasına rağmen onlardan daha performanslıydım ve yorulmuyordum.Üstelik benden daha iyi kondisyonları olmasina rağmen.Boyum 174cm,bacak boyum 78-79 yanlış ölçmediysem.51 kadro kullanıyorum.Boyutları bana göre.Selenin yüksekliği en aşağı değil de en aşagidan 7-8cm yukarida.Size de olur bence.Zaten 51den daha buyugu 56.56nın size olacağını zannetmiyorum.

Bilgi için çok teşekkür ederim fiyat olarak v frenini 2650 h frenliyi 2850 civarına buldum. Fiyatlar yüksek ama hiçbir yerde de yok. Yazın sonuna kadar da gelir gibi durmuyor. 21vitesin işimi göreceğini düşünüyorum

Hayırlı olsun güzel günlerde sürün. 2127 bugün sorabildim ancak ve Eskişehirde de sanırım yok. Birkaç yere daha bakacağız :)
Teşekkürler :) bu arada ben h freni 2700e aldım. Bikestoredan

@nirvana08 bence yazı beklemeyin.Asıl güzel bisiklet turları bence yazın oluyor🙃İsterseniz şu bisikletlerede bakabilirsiniz daha uygun fiyatlı
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Hocam benim amacım daha çok şehir içinde ve biraz da arazide sürüş. Çok aşırı yol yapmam ama hoyrat kullanabiliyorum bu yüzden biraz kaliteli bir bisiklet alayım dedim. Corelli nedense bana çok kaliteli marka hissiyatı vermiyor. 2500 civarı bütçem var. Legarda geçiyor ama özellikleri hoşuma gitti

Geri