Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@nirvana08 hm.O zaman dediğiniz gibi legarda mantıklı.Bisikletçinizin firmanın verdiği fiyattan yüksek satmasıda tuhafmış.

Scudo
Bisikletçi değil hocam performans bisikletten baktım. Başka yerde yok ya da daha pahalı. Bulunduğum ildeki yetkili satıcıda bisiklet yok gelmiyor diyor. Üstteki arkadaş da 2700 e almış mesela o siteye de baktık stokta yok diyor

• Beğen
Tepkiler: Albatros_65
Hm anladım hocam.O zaman alın bence.Bisiklet kıtlığı var zaten.

1-2 güne öyle yapacağım sanırım hocam h fren ile arada 200 lira oynuyor değer gibi geliyor bana şehirde fren mesafesi önemli

• Beğen
Ben H frene karşıyım🙃Bakımi felan üşendiriyor beni.V-fren hem kolay hemde maliyetsiz.

@alper2508 THARSIS H 105 modelini almayı düşünüyorum..220999 dosyayı görüntüle
Fiyat 8000 tl.
Ben bisikletle uzun yol yapmak istiyorum. Süreceğim yollar genelde soğuk asfalt olucak. Bu bisiklet bu yollara gelirmi? Hızı nasıl olur? Tekerleri dayanıklımıdır? Verdiğim paraya değermi? Bu soruların cevabını öğrenmek istiyorum.
2020 de tiagra setlisini aldım, çok da memnunum. Carraro'dan sonra sürüşlerde büyük fark yaşadım

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN
Son düzenleme:
Merhabalar, mosso legarda 2121 mdm v ya da 2121 mdm h bisiklet almayı düşünüyorum. 177 cm boyundayım 80 cm bacak boyum var. 46 kadro mu benim için daha uygun olur yoksa 51 kadro mu? Bisikleti hali hazırda kullanan ya da kullanmış arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim

• Beğen
@burakaydin11 merhabalar 174 boyum ve 78-79 iç bacak boyum var.51 kadro kullanıyorum.Bence size de 51olur.Bu arada ben de Bozüyüklüyüm🙃

• Beğen
Tepkiler: burakaydin11
@burakaydin11 merhabalar 174 boyum ve 78-79 iç bacak boyum var.51 kadro kullanıyorum.Bence size de 51olur.Bu arada ben de Bozüyüklüyüm🙃
Mert bey çok teşekkür ederim yorumunuz için kafamdaki soru işaretlerini kaldırdınız. Amatör olarak başlayacaktım bu seviyede sürmeye ama 51 kadro özelinde ülke geneli bir stok sorunu var sanırım ☹ Umarım kısa zamanda bedenime uygun 2.el ya da sıfır bir şeyler bulabilirim. Memleketlimle tanışmak yüzümü gülümsetti. Çok memnun oldum tanıştığıma 😀

• Beğen
Arkadaşlar merhaba Mosso Legarda 2130 kullanan var mı?
Tavsiye eder misiniz?
2124 kullanıyorum aralarındaki fark 2124 altus set ve maşadan kitlemeyle gelirken 2130 deore set gidondan kilitlemeyle gelir kadrolar aynı ben memnunum benimkinde tavsiye ederim

@burakaydin11 Bende tanıştığıma memnun oldum🙃Umarım istediğiniz bisiklete kavuşursunuz.İyi pedallar🙃

• Beğen
Tepkiler: burakaydin11
Arkadaşlar bisiklet geldi, kurulumunu yaptım. Çok deneme fırsatım olmadı ama gerek sürüşü gerek görüntüsüyle çok içime sindi. Benim gibi araştıracaklar için bir bilgi vereyim. Mosso Legarda 2121 mdm h modeli için 182 boya 51 kadro uygun.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Hocam hayırlı olsun öncelikle. Ben de bu modeli arıyorum ama bulamadım nerden aldınız acaba yerel bisikletçiden değil sanırım Kargo ile geldiğine göre 2-3 gündür arayıştayım internette stok yok. Bazısı da v freni bile çok abartı fiyattan koymuş.

Hocam hayırlı olsun öncelikle. Ben de bu modeli arıyorum ama bulamadım nerden aldınız acaba yerel bisikletçiden değil sanırım Kargo ile geldiğine göre 2-3 gündür arayıştayım internette stok yok. Bazısı da v freni bile çok abartı fiyattan koymuş.

Teşekkürler :) Ben bikestore.com.tr'den aldım. Ben alırken 51 kadronun siyah-lime ve haki-yeşil versiyonundan birer tane vardı. Bu arada ben telefonla çok fazla mağazayı aradım gidip almak için ama hiçbir yerde yoktu. İsim yazdıranlar falan da varmış onu duyunca hepten internete yöneldim zaten.

İnternet mağazalarına her gün girmekte fayda var. Ben 2127 bekliyordum ama 2121 stoğu görünce en sonunda pes edip aldım. Birkaç gün önce 2124 stoğa girdi (houseofbike.com sitesinde) o da hemen bitti. Dediğim gibi her gün bakın stoğa girdiği gibi bitiyor.

Bu arada ben beklerken zam gelir diye korkuyordum. Bugün resmi siteye baktım ve 250-500 arası zam gelmiş modellere.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Sahibi olduğum yakışıklı bir bisiklettir, nispeten uygun fiyatıyla sınıfının karizmasidir :)

Evet gidonun açısı çok sağlıklı durmuyor, biraz yukarı kaldırmalı, üst çizgi yer ile paralel olmalı. Bu şekilde çok rahat edemezsiniz.

Bende Gravel bir Mosso ile devam etme kararı aldım. Şehirlerarası kamplı turlar yaptığım ve yaşadığım yerde en iyi rotaların bozuk ve eğimli olması sebebi ile tercih ettim. Rubleyi de 11/34 olarak değiştirttim aldığım yere. Pahalı falan diyoruz ama bisiklet bulmak zorlaştı epey. Oğluma da deore setli bir Mosso almıştım şimdi hem bulunmuyor hem de aynı ayarda bisikletler uçmuş gitmiş.

5EC1502F-5402-4208-8154-ABBB00CFB3FB.jpeg

gidonunun yere paralel olması lazım diye biliyorum istersen bi gözden geçir garip duruyor. Ayrıca hayırlı olsun çok güzel
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Sahibi olduğum yakışıklı bir bisiklettir, nispeten uygun fiyatıyla sınıfının karizmasidir :)

Evet gidonun açısı çok sağlıklı durmuyor, biraz yukarı kaldırmalı, üst çizgi yer ile paralel olmalı. Bu şekilde çok rahat edemezsiniz.

Bisikletçiye yaptırdım tüm ayarlarını ama gözümüzden kaçmış demekki, fark ettirdiğiniz iyi oldu halledeyim onu teşekkürler :).

Geri