Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Mosso yol bisikletim için ümit bisiklete kadro değişimi fiyat bilgisi hakkında mail attım ama geri dönüş olmadı. Firma şikayetvar sitesindeki yorumlara bakılırsa oldukça ilgisiz...

Scudo
Mosso yol bisikletim için ümit bisiklete kadro değişimi fiyat bilgisi hakkında mail attım ama geri dönüş olmadı. Firma şikayetvar sitesindeki yorumlara bakılırsa oldukça ilgisiz...

elinde muhtemelen sizin kadrodan yoktur. kırık çıkık burukluk yoksa boya yaptırabilirsiniz.

elinde muhtemelen sizin kadrodan yoktur. kırık çıkık burukluk yoksa boya yaptırabilirsiniz.
Vuruk kırık çatlak vs yok ancak alu malzemeninde yorulduğunu tahmin ediyorum 6 yıllık oldu artık.

Vuruk kırık çatlak vs yok ancak alu malzemeninde yorulduğunu tahmin ediyorum 6 yıllık oldu artık.
Kusura bakmayın ama şimdi yine celalleneceksiniz 6 yıllık Alü kadroyu kolay kolay yoramazsiniz.
Yorgunluktan kasıt modası geçti derseniz ona eyvallah derim. 2013 model Alüminyum kadro Fuji ile başladım bu işe keşke elimde tutsaydim dediğim kadrolardan birisidir kendisi.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Mosso yol bisikletim için ümit bisiklete kadro değişimi fiyat bilgisi hakkında mail attım ama geri dönüş olmadı.
"Kadro değişimi fiyat bilgisi" derken? "Eskiyi bisikletini şu kadardan sayalım, yenisini indirimli al" gibisinden bi kampanyaları falan mı var? İkinci el bisiklet al-sat yapan mahalle bisikletçisi değil ki bu.

"Kadro değişimi fiyat bilgisi" derken? "Eskiyi bisikletini şu kadardan sayalım, yenisini indirimli al" gibisinden bi kampanyaları falan mı var? İkinci el bisiklet al-sat yapan mahalle bisikletçisi değil ki bu.
Bak tane tane yazayım bunu bile anlamamışsın açılımı şu; kadromu yenisiyle değiştirmek istiyorum, yeni kadronun bana maliyeti ne olur, fiyat bilgisi alabilir miyim. Bir sen çıktın da böyle lüzumsuz bir mesaj yazdın.

Ona "yeni kadro/bisiklet modellerinin fiyatını sordum" gibi bişey yazılır. Yaptığın şey bu kadar basit çünkü. Yeni modellerin fiyatını öğrenmek. "Kadro değişimi fiyat bilgisi" nedir? Eski kadroyu verecek fark koyup üstüne yeni kadro alacak gibi şeyler geliyor akla haliyle.

Ayrıca Mosso kadro satmıyor. Komple bisiklet olarak satıyor. Kadro olarak zikretmen yanlış. Başka anlamlara gelen ifadeler kullanmayı bu kadar can hıraş savunmamalı insan.

• Beğen
Tepkiler: Haluk Eke
Ona "yeni kadro/bisiklet modellerinin fiyatını sordum" gibi bişey yazılır. Yaptığın şey bu kadar basit çünkü. Yeni modellerin fiyatını öğrenmek. "Kadro değişimi fiyat bilgisi" nedir? Eski kadroyu verecek fark koyup üstüne yeni kadro alacak gibi şeyler geliyor akla haliyle.

Ayrıca Mosso kadro satmıyor. Komple bisiklet olarak satıyor. Kadro olarak zikretmen yanlış. Başka anlamlara gelen ifadeler kullanmayı bu kadar can hıraş savunmamalı insan.
İşte bir senin aklına o şekilde geliyor! neden? çünkü ters gitmek, aklınca hata aramak, karşındakini tahrik etmeye çalışmak gibi garip ve çocuksu bir güdüye sahipsin hiç kusura bakma. Haa bu saatten sonra da senin olgun davranabileceğini hiç sanmıyorum...

Mosso bisiklet satan Şen bisiklete sonra da service point olarak gözüken Dadaş bisiklete telefon ettirdim bisikletin fotolarını yolladık 2 gündür ümit bisikletten yanıt bekliyoruz ki ellerinde kadro ve maşa var mı... ancak hiçbir geri dönüş yok. İlgi alaka cidden SIFIR buradan firmaya selamlarımı iletiyor yetkililerin gözlerinden öpüyorum...

@awakening Performans Bisiklet'e (Ankara) bir telefon edin sorun. Varsa onlarda vardır ancak.

• Beğen
Tepkiler: awakening
Bugün itibari ile Mosso bisiklet dünyasına giriş yaptım ( Mosso Cavalier 700) . İlk defa yol bisikleti tecrübem olacak.Yıllardır dağ bisikletine alışmış birisi için Mosso yol bisikletine alışmam biraz zaman alacak gibi gözüküyor.

Bugün itibari ile Mosso bisiklet dünyasına giriş yaptım ( Mosso Cavalier 700) . İlk defa yol bisikleti tecrübem olacak.Yıllardır dağ bisikletine alışmış birisi için Mosso yol bisikletine alışmam biraz zaman alacak gibi gözüküyor.
Nasıl gidiyor

Nasıl gidiyor
Şimdilik Mosso iyi gidiyor.Dağ bisikletine alıştığım için yol bisikleti daha rahat oldu benim için.Hızlanma ,pedal yumuşaklığı,vites geçişleri daha rahat diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Arkadaslar herkese merhabalar mosso cavalier claris 2019 sahibiyim suan uzerinde 700x25 lastikler var ancak 700x28 e gecmek istiyorum uyumlu olur mu herhangi bir bilgisi olan var midir?simdiden tesekkurler

Arkadaslar herkese merhabalar mosso cavalier claris 2019 sahibiyim suan uzerinde 700x25 lastikler var ancak 700x28 e gecmek istiyorum uyumlu olur mu herhangi bir bilgisi olan var midir?simdiden tesekkurler
Merhabalar. Daha önceki bisikletim Cavalier'di. 700x28 lastikler uyumlu olacaktır. Forumda kullanan vardı diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Necati Nalçacı
Meehabalar mosso wildfire hd fren almayı düşünüyorum ikinci el. Jantları tubeless uyumlu mu bilen var mı

Meehabalar mosso wildfire hd fren almayı düşünüyorum ikinci el. Jantları tubeless uyumlu mu bilen var mı

Yenisindeki jant tubeless uyumlu değil. Jant bu: (link)
İkinci eldekini satan bilir ya da ilan linki varsa oradan anlaşılır.

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Geri