Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@kayrawlf ilk izlenim olarak tasarımını çok beğendim bakalım çok uzun zamandır bisiklete binmiyorum (münüsküs yırtığı ve kasık fıtığı ameliyatı) o yüzden bende çok merak ediyorum ilk izlenim olarak bir konu açmayı planlıyorum

Scudo
İlk kazamızı yaptık bakalım :) inşallah karbon oluşu bu darbede bana sıkıntı çıkarmaz

Dosyalar

• IMG_1347.JPG
    IMG_1347.JPG
    71,1 KB · Okunma: 104
  • IMG_1348.JPG
    IMG_1348.JPG
    97,5 KB · Okunma: 93
  • IMG_1350.JPG
    IMG_1350.JPG
    81,6 KB · Okunma: 95
  • IMG_1351.JPG
    IMG_1351.JPG
    116,6 KB · Okunma: 89
  • IMG_1352.JPG
    IMG_1352.JPG
    92,4 KB · Okunma: 85
  • IMG_1353.JPG
    IMG_1353.JPG
    97,9 KB · Okunma: 89
  • IMG_1354.JPG
    IMG_1354.JPG
    125,4 KB · Okunma: 90
  • Üzgün
Tepkiler: amasseia
@GalipKelesoglu geçmiş olsun. Rabbim daha beterinden saklasın.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selamlar. mosso monza 2017 sahibi var mı acaba? bende bugünlerde almayı düşünüyorum ama emin değilim. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. teşekkürler :)

@yunusgnal
Ben aldım geçenlerde 2017 modelini hocam. 2000 liraya mal oldu. Genel olarak bakacak olursak memnunum.
*Bisiklet çok iyi hızlanıyor. Atik.
*Full sora sistem kullanıyor. Ben daha büyük dişlide kullanmama rağmen hız konusunda beni tatmin etti.
*Kullanılan lastik ve jantlar daha iyi olabilirdi. İleride değişebilirim.
*Cyclecross bir bisiklet olduğu için kullanılan jant en az bir mtb kadar sağlam. Jantları sağlam bir yapıda olduğu için bir yarış bisikletinden daha rahat veya özgürce bisiklet sürebilirisniz.
*Estetik olarak yakışıklı bir bisiklet olduğunu söyleyebilirim.
*Kadrosu sağlam. Yaklaşık olarak 11.8 kg,çok hafif değil;ama ağır da sayılmaz.
*Bir dağ bisikletine göre %10-15 daha hızlıdır. Ama safkan bir yarış bisikletine göre de %10-15 daha yavaş kalır. Az tırtıklı bir lastikle hız konusunda iyi bir noktaya getirebilirsiniz.
*Tavsiye edebileceğim bir bisiklet. Ben,yarış bisikleti geometrisini seviyorum,gidon yapısı hoşuma gidiyor. Lakin yolların kötü olması,kaldırımı,çukuru vs derken normal bir yarış bisikletinden daha sağlam bir yapıda olmasını da istiyorum diyorsanız göz önünde bulundurmanız gereken bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: yunusgnal
@ichinichi Selam . Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Bisikletten genel olarak memnunum. Vites sistemi claris iyi denilebilir. Sele her sıfır bisiklette olduğu gibi alt seviye değiştirilmesinde yarar var. Jantlar mosso çember ve claris göbeğe örülmüş aero , güzel görüntü veriyor. Sorun çıkaracağını sanmıyorum.Bu bisiklette en beğendiğim nokta ise kadro geometrisi ve tasarımı . Karbon kadro görüntüsünde yapılmış Şuan için tavsiye ederim bisikleti.:)
AkkQZL.jpg

@Emre Gülen Hocam çok güzel görünüyor gerçekten hayırlı olsun. Güle güle kullan tekerine taş değmesin. Kabloların kadro içinden gittiğini bilmiyordum, gayet güzel olmuş. Düşüncelerini ilettiğin için çok teşekkür ederim. Bir de son olarak alış kanalın ve fiyatıyla alakalı bilgi verebilirsen çok sevinirim.

Çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Emre G.
@okankaya_x

Kardesim uzun zamandir formu kontrol etmiyorum o nedenle gec cevap donusum icin kusura bakmayasin . Bisiklet fiyat olarak baktigimizda sinifinda en iyisi diyebilirim. Şuana kadar tek yasadigim sorun uretim yada montaj hatasi kaynakli arka fren diskinin/jantin hafif yalpa yaparak balataya surtmesi. Onun haricinde kalite, saglamlik, akicilik konusunda tavsiye edebileceğim bir bisiklettir.

Vites degistirme kolundaki sağdaki a ve b nin ne olduğunu bilen varmı.

Dosyalar

• 20170708_180202.jpg
    20170708_180202.jpg
    70,3 KB · Okunma: 61
@leon35
Yeni vites kollarında 3 lü ve 2 li aynakol seçeneği oluyor onun için olabilir.

mosso nasil marka garanti servis bakimindan onerirmisiniz yakinda bisiklet alicam uzun zamandir kararsizliktan cikamiyorum mtb seciminde

@leon35
Bu vites kolu SLX fren vites kolu sanırım. Muhtemelen A-B yazan kısımda 3x-2x ayna kol ayarı için olabilir.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, Mosso Raceline 650b kullanıyorum. Bisikleti sürerken kilitli olan maşanın kilidini açabiliyorum fakat kilitleyemiyorum. Normal şartlarda bisiklet duruyorken sorunsuz kilidi açıp kapatabiliyorum. Bu normal bir şey midir? yoksa mekanizmasında bir sorun mu var?

Arkadaşlar merhaba,
1 haftalık bir araştırma üzerine Mosso 1721 22" mdm v'yi 12.40 kg.ağırlığından dolayı tercih ederek araniza katılmış bulunmaktayım.

25 yıl üzerine ilk defa bugün 1721'i aldığım gibi 20km kadar yol yaptim ve malum kaba et ağrısının nasıl bir şey olduğunu hatirladim')

İzlenimlerime gelince:
*Bir iki defa, düz yolda orta hızda giderken orta derece ani fren yaptigimda sele yamuldu ve tekrardan mandali açıp düzeltmek zorunda kaldım.

*Düz yol 2x4 vites de giderken ses çıkartmayan vitesleri degistirdigimde gıcır gucur seslerin gelmesi ve 2x4'e aldiğimda seslerin kesilmesi rahatsız edici bir ünlem oluşturdu aklımda.

Tüm bunlar bir yana bugün bisiklet ile 20:10 hareket saatli İzmir-Eshot (iett) otobüsüne binmek istediğimde almak istemediler.
Bu konu ile ilgili bilgiyi yarın Eshot'dan almaya calısıcam.
Konu ile ilgili bilgisi olan varsa fikir paylaşımı yapmak iyi olabilir arkadaşlar.

Kazasız, keyifli sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Seko88
Selam. Mosso markasinin 681 xc slx model bisikletini alacagim. Uzerindeki komponetler fiyatina gore makul gorunuyor yanliz adini ilk defa duydugum bir jant setiyle karsi karsiyayim.

Jant seti slx 675 gobekli. Jant telleri ve jant cemberi yanilmiyorsam mossonun kendi uretimi. Model ismi starrims j20s

Bu seti kullanan arkadaslar kalitesi hakkinda yorumlarda bulunabilir mi? Daha onceleri mavic crossride ve mt55 jant setlerini kullandim. Mossonunki kullandiklarima kiyasla nasildir?

Yapacaginiz yorumlar benim icin onemli arkadaslar. Olmadi jantlari direk satarim veya lastik degistirip kullanirim.

Mosso bisikletin diğer markalara göre daha ucuz olması üzerinde kullanılan malzemelerin kalitesiz olmasına sebep olabiliyor. Ben de 1621 mdm almıştım 2 ay kadar önce. Arka fren kaliperini en sonunda değiştirmek zorunda kaldım. Vitesler shimano altus olduğu için iyi gibi ama frenlerdeki ince ayar nedeniyle en sonunda sökmek zorunda kaldım. İncr ayar vidaları yalama oldu. Bisikletin kadro hafifliği ve viteslerdeki geçişleri beğendiğim özellikleri.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Geri