Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@7800xt 1,73 boy 78-79 bacak boyuna hangi boy kadro olur. 52 Small kadro oluyor sanırım. Sen hangi boy kullanıyorsun.

Arkadaşlar cavalier 700 üzerindeki yüksek profil jant aerodinami sağlıyor mu? Yoksa sadece görüntüden ibaret ve olmasaydı daha mı iyi olurdu?

@Heraklia öN 50-34 ve 11-28 olması lazım. 201766 model sora sistem 2016 yılına göre daha büyük aynakol kullanıyor.
@Heraklia
Benim boyum 1,77 iç bacak boyumda sizinkine yakın. En küçük kadro olan 52 cm'yi sipariş vermiştim. Tam bana göreydi. 54 kadro sipariş verseydim büyük gelecekti.
Size de büyük bir ihtimalle 52 kadro iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Heraklia
Merhaba, iki hafta önce ikinci el 1721 mdm aldım. bisikletten memnunum. bisikleti nisanda almış 3 aylık yani. aldığım kişi götürdü mü bilmiyorum fakat garanti kağıdıyla bakıma götürsem bakarlar mı. yani ikinci kez bakarlar mı.

@Dialonper Aynı bisikleti dün sipariş etmiş bulunmaktayım mağazaya sorduğumda kendileri bana amortisör bulunmadığını söyledi.Fakat bir video izledim orada amortisör bulunduğundan bahsediyor.Amortisör var mı ?

@one of you en basta hayırlı olsun simdiden eger 1721 mdm sipariş ettiyseniz ön masa düzdür.1721 msm lerde kitlenebilen masa mevcuttur

• Beğen
Tepkiler: one of you
@Eren37Bilader kaça patladı sana? Sorun olmaz ise eğer...

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Merhaba arkadaşlar,
İnternetten araştırdığım, yorumları okuduğum kadarıyla kendim için en uygun olan bisikletin Mosso Legarda 1721 mdm olduğuna karar verdim ancak 2 tane sorum var.
İlk olarak benim boyum 180 ve bacak boyum 84 cm bisikletin kadrosu ne olmalı 51 cm mi yoksa 46 cm mi?
İkinci olarak Mosso' nun İstanbul içinde önerebileceğiniz iyi bir servisi var mı?

Geri