Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Dialonper kask markaları hakkında çok bilgim yok ama yapısal olarak ne kadar kalın olursa o kadar sağlam olacağı söyleniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Benim kask biraz kalın markasına akşam eve gittiğimde bakıp yazıyım. Ama kafayı tam saran ince hafif olması tercih ediliyor şehir içinde. Yine de aralarında çok fark yok gibi.

Arkadaslar İstanbul'da şehir içinde rahatca heryere gidebilecegim kaliteli fakat bütçemi cok asmayan bir bisiklet almak istiyorum onerilerinizi beklerim :)

Hayırlı olsun. Turuncusunu bulabilirsem raceline ile bende katılıcam:).

Hayirli olsun, gule gule kullan :):harika:

Arkadaşlar herkese iyi günler. Ben Mosso Legarde 1624 H sürüyorum. Bisikletimden memnunum genel manada ancak kafama takılan bir nokta var. Bunu sizinle paylaşmak istedim. Bisikletimle giderken bazen atak yapmak yapmak istiyorum. Atak yaptığımda bisikletim ivme kazanmıyor yani hemen hızlanmıyor. Bunun nedeni nedir? Ancak bisikletime sonradan çamurluk ve bagaj taktırdım bunu da belirtmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Bisikletreis

Bende de v frenli olanı var. Kapatın amörtisörü. Gerçi tr yollarında kapatmak ne doğru bilmem ama asfaltı bile mtb parkuru mubarek...

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri