@Bisiklet sever 93
Ben kullanıyorum, başlangıç için iyi, ben ilk defa yol bisikletine geçtiğim için böyle bir tercih yapmıstm 7 aydır filan kullanıyorum bi sıkıntı yaratmadı, ama eğer imkanın varsa 200-300 tl fazla verip claris setli olanı almanıda tavsiye ederim.
Merhaba,2 hafta önce bende yol bisikletine(mosso monza) geçiş yaptım.(daha önce dağ bisikleti kullanıyordum) Performans olarak tabi ki ikisinin de farklı artıları olsada
monza daha iyi.Size danışmak istediğim şu vites ayarlarını yaptırdım,gayet iyi çalışıyor fakat büyük viteslerde 16-17-18. viteslerde sürtünme değil fakat bir zincir dönüş sesi
gibi bir ses geliyor.Satıcı bunun normal olduğunu bütün yol bisikletlerinde bu sesin olduğunu söyledi !!! Sizce nedir?
@Bisiklet sever 93 bende 2017 mosso cavlier 700 claris'in kırmızısına niyet eder gibi oldum bugun. Bu başlıkta beden için araştırma yaparken bir arkadaş bisiklet ürteiminin durduğunu yazmış. İnternettede bulamadım zaten. Mosso bayiisi olan bir dükkanı aradım o da bisikletin fabrika stoklarında olmadığını söyledi. Nasip değilmiş artık. Ama renklerini ve fiyat/performansını beğendim gerçekten güzel.
Cok tesekkur ederim. Sizden bir istegim olacak eger yaparsaniz beni cok mutlu edersiniz ve karar vermem de cok olumlu olur sizden ricam instagram adresimi versem oradan mesaj olarak bisikletin fotograflarini cekip atabilir misiniz hem kendimi avuturum yaparsaniz cok sevinirim yapmasaniz da cok tesekkurler degerli yorumlariniz icin iyi gunler. instagram: Berkeven
@Bisiklet sever 93
hiz yapacaksaniz iyi ama tirmanis ise bosuna agirlik
@cenk13Bahsettiğin viteslerde ses gelmeye başlayınca soldaki vites kolunda beyaz olan veya vites düşürmeye yarayan mandala yarım bas. Bakalım ses kesilecek mi ? [emoji6][emoji4]
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nolursunuz bana bir şey diyin mosso legarda modellerini önerir misiniz memnun musunuz? Bir de bilgili bir arkadaşa sorular sormam gerek yardımcı olursanız sevinirim
@EvertaynBenim gördüğüm Mosso markası fiyat performans markasıdır. Diğer markalar gibi vites sistemleri karmakarışık değil. Altus ise full altus. Deore ise full deore.
Soru derken çok fazla bilgim yok. Bildiğim kadar cevaplamaya çalışırım.
ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@EvertaynBilgili arkadaştan kastın ne bilmiyorum ama buradan sorduğun her soruya dogru ve yerinde cevap alabilirsin diye düşünüyorum.
Ayrıca mossonun sadece legarda modelini değil. Mossonun tüm modellerini öneririm. Mosso bir bisikleti imal edip satınca tam sistem olarak yapıp satıyor. Yani jant göbeklerinden, ön arka aktarıcısı ve hatta zincirine kadar herşeyi aynı oluyor. Dolayısıyla parçalar bir birlerine daha uyumlu ve kullanımı daha uzun ömürlü oluyor.
Bilgin ölü olsa bile diridir. Cahil ise diri olsa bile ölüdür.Bilgin ölse de yaşar; cahil ise yaşarken de ölüdür. Hz.Ali
Hocam aynı bisikleti ben de kullanıyorum. Orta vitesi büyük dişe getirince vites kolunu 2 sola çekmelisiniz ki sürtünme olmasın.
Şöyle ki:
1- Orta vitesi küçük dişliden büyük olana atıyorsunuz
2- Büyük çarka geçtikten sonra,büyük çark vitesini bir kez daha sola itin(çok fazla zorlamadan)
@7800xt ,@cenk13
Pardon sola itin demişim,sol değil sağ tarafa iteceksiniz(zaten sadece sağa doğru itebilirsiniz )
Arkadaslar mosso markasi genel manada iyi mi arkadaşım mesela surekli salcano savunuyor ben de mosso savunmak istiyorum beni biraz bilgilendirebilir misiniz