Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@cracura Hocam jant tellerine takılan led ışıkları nerelerden temin edebiliriz en ufak bir bilginiz varmı acaba varsa bana söylerseniz cidden mutlu olurum.. Ayriyetten hayırlı olsun tekerinize taş değmesin inşAllah.

@Evertayn gayet iyi mtb ve şehir bisikleti olmak üzere 2 bisikletini kullandım. Mtb ile çok sağlam kazalar yaptım kadroda hiç bir sorun çıkmadı(25 30 km hızla giderken kapağı çıkartılmış bir rögar çukuruna ön teker girdi o hızla uçtum. Jantta hiç birşey yoktu:)) şu anda da İnceleme - Mosso 771TB3 Dmd Deore Şehir Bisikleti
Bunu kullanmaktayım. 1000 km yi devirdim gayette memnunum iyi ki almışım:harika:

Merhaba arkadaşlar,mosso 1724 ve mosso cavalier arasında kaldım.Üsküdar'da oturuyorum.Sizce en uygunu hangisi olur.Teşekkürler.

@Don SeminaraBiri trekking biri yol bisikleti değil mi nasıl arasında kaldınız.[emoji57]

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Evertayn
Mosso, Salcano'ya göre daha kaliteli ve hafif kadroları var. Fiyat performans olarak da daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@Don SeminaraKullanım amacınıza göre hangisini alırsanız memnun kalırsınız. O nedenle kullanım amacını belirlemen gerek [emoji6]

Bilgin ölü olsa bile diridir. Cahil ise diri olsa bile ölüdür.Bilgin ölse de yaşar; cahil ise yaşarken de ölüdür. Hz.Ali

@EvertaynÖncelikle Salcano kötü bir marka değil. Mossonun en büyük artısı fren ve vites kollarından başlayıp jant göbek setleri ve ön arka aktarıcısı tek marka model ( full shimano 105 veya full Altus seti ) kullanması. Salcano da bu durum çok karışık. Dolayısıyla bisikleti kullanırken sitemin bir birbirine uyum sağlaması zor olabiliyor.

Bilgin ölü olsa bile diridir. Cahil ise diri olsa bile ölüdür.Bilgin ölse de yaşar; cahil ise yaşarken de ölüdür. Hz.Ali

Değerli arkadaşlar triban 500 kullanıcısıyım. Üç yıldır yol kullanıyorum.. Bir üst kalitede bir bisiklet almak istiyorum.. Mosso dikkatimi çekti.. Yol bisikleti olarak sıfır 735 105 set yada reborn 105 almak ile ikinci el bir canondale caad 10 ultegra almak arasındayım?
Kullanım amacım daha ziyade zaten yapageldiğim gibi günlük 35 - 40 km uzaklıktaki iş yerine gitmek ve gelmek..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: cenderme
@DecsanMosso 735 105 Set tavsiye ederim. Kadrosu sağlam ve insanı rahatsız etmez.

İstanbul şartlarında yol bisikleti mi daha iyi olur yoksa trekking mi?

@Don SeminaraKullanım amacınıza göre değişir [emoji848]

Mosso Legarde 1724 almayı düşünüyorum da maşası Mode marka olunca teredüte düştüm bu firma piyasada Suntour ve Zoom ile karşılaştırılırsa nerede kalıyor ?

@MrKippler maşa katalogta Mode olarak yazsada aslında Zoom üstünde yazan

@MrKippler süspansiyon konusunda birşey diyemeyeceğim. Ben düz maşa legarda aldm. 600 km yi geçtim. Güzel bisiklet. Firen ince ayar vidaları yalama olduğu için de firenleri değştrdim. Fiyat olarak 1500 liralara kadar alacağnz diğer tur bisikletlerine yakn bir bisiklet.

mosso cavalier bisiklet almayı düşünüyorum İstanbulda önerebilceğiniz bisikletçi varmı

Geri