Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@Ümit Yaşar Her ay başında bir sonraki ay gelicek diyorlar banada 3 aydır.Bundan yaklaşık 4 yıl önce kadar Sedona da böyle bir sıkıntı yapmıştı suan piyasada eskisi gibi belirgin bir marka değil Mosso da aynı durumla karşı karşıya bırakacak gibi kendini.

• Beğen
Tepkiler: Ümit Yaşar
Scudo
Sanırım 2018 Cavalier modelleri stoklara girdi. Bi kontrol edin isterseniz internet sitesinden.

@Tuna Tunaboylu Aslında dediğiniz gibi çoğu bisikletçide stoklarında var olarak gösteriyorlar ama telefonla ulaşınca sadece ön sipariş alıyorlar.

Arkadaşlar merhaba
Mosso 1824 ve carraro 224 arasında seçim yapamıyorum .
Ne dersiniz ?
Özellikle mosso 1824 'u olan arkadaşlar var mi?

@mathsiklet70
Kadro ya bir şey diyemem ama ama Mosso da altus takım var bi tık daha iyi.

@Aydoğan KUNT bulundugum yerde bisikletten anlayan biryer yok .Bu yüzden ne kadar az sıkıntı çıkarırsa o kadar iyi .Mossolarin kadroları sıkıntılı mi ?

Arkadaşlar merhaba mevcut orta göbekten ses geliyor değiştirmek istiyorum bu bisiklete uygun bir orta göbek marka model önerebilirmisiniz 60 tl yi aşmasın ama:)

@mathsiklet70 merhaba bende lagerda 1424 var 2014 Eylül'den beri kullanıyorum. 9000 km oldu. Bir zincir ve fren pabucu değiştirdim. 155km de bir cikista yaptım. Sorun yok. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@Aydoğan KUNT
Hidrolik fren kullandınızmı hiç?
Bu yoruma şaşkınlık la baktım
Performans da Bariz farkı vardır
Konuyu uzatmıyorum bile
Sudan çamurdan etkilenmez
İyi bir hd fren çok bakım istemez

@Anıl Erdoğan
Iyi bir hd fren iyi bir para ayrıca, bakım az istese bile bu maliyetli olduğu gerçeğini değiştirmez. Hiç performans farkı yok demedim, karşılaştırma videolarını seyretmesini tavsiye ettim. Ayrıca ağır olduğunu da söyledim. Sırf muhalefet olmak için yazmayın rica ediyorum.

@Anıl Erdoğan
Aradaki farkı sadece fren tutma ya da sudan çamurdan etkilenmeme bakımından değil şu bakımdan da değerlendirmek lazım gelir ki bence çok mühim.
Bizim buralarda sıkça yaptığımız gibi uzun dik ve hızlı inişlerde misal 40-50 km dağ-yayla inişlerinde V freni uzun süre iki parmakla sıkamazsınız illa dört parmak sıkmak zorunda kalacaksınız oysa ortalama bir hidrolik frenle tek parmakla bile rahat güvenli bir şekilde yavaşlayabilirsiniz ancak iki parmak sıkmak daha evladır.
Peki nedir bu iki ya da dört parmak sıkmanın espirisi? Freni iki parmak sıkınca kalan parmaklarınızla gidonu daha iyi kavrayıp daha güvenli kullanıma erişmiş olursunuz.
Amatör ruhumuzla hep tecrübe ettik bunları..

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@çimtay
Merhaba 9000 km olduğunu nasıl biliyorsunuz? Yeniyimde merak ettim araba gibi kö tutan cihaz varmı diye.

@Aydoğan KUNT sen beni tanıyormusun ki muhalefet olmak için yazmayın diyorsun. Sen başka msjlarımı gördünmü?? muhalefet olmak için 1 tane msjımı gösterirmisin.
bak benim kaçırdığım kısmı ise @Yusuf'san söyledi 2 parmak meselesi. @Yusuf'san dediği gibi birebir test ettik. Yıllarımızı geçirdik bisikletletlerle.
Sizin gibi 2 pedal çevirip 2 video izleyip buraya yorum yazmıyoruz.

@Anıl Erdoğan
Ne desem gg. Iyi günler

@Anıl Erdoğan sanırım ahınız tuttu. Sizinle konuşurken bisiklet almaya gidiyorum, ve hd aldım iyi mi:islik:

• Beğen
Tepkiler: slckats
merhaba arkadaşlar
merida cw 500 almayı istiyorum bulamazsam
mosso 770tb3 smd deore yi düşünüyorum
önerir misiniz.
iki model arasında çok fark varmı.ekipman olarak aynı gibi hatta mosso az da olsa biraz daha iyi gibi.ama marka olarak merida önde
arada 600tl fark var tabiki.merida almayıp bunu alsam.kullanımda arada çok büyük farmıdır sizce

Geri