Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Insallah bende bekliyorum bisikletimi gözümün nurunu gönlümün bastacini yegenime hediye ettim simdi ise ekonomi yapalim dedik bakalim nasil olcak

@runaway60 benim de dört gözle beklediğim bir model urban alfine.

Mosso bu sene resmen sıvadı. Birçok modelin sitede resmi var ama kendisi yok:(

@Ümit Yaşar peki renk olarak neyi tercih ettiniz?Bana 52 kadro boyunda kırmızının bulunmadığı söylendi, size o konuda bir şey söylendi mi?

Merhabalar ben dün bir Mosso Marine 26'' Katlanabilir Bisiklete denk geldim ve çok hoşuma gitti bende bugün sipariş etmeyi düşünüyorum ama bazı yerlerde okuduğuma göre selesi çok rahatsızmış frenler ve lastiklerde iş yokmuş bu doğrumudur kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim :)

@emir yakup bulut
Ben siyah beyaz kırmızı olanı siparişi verdim. Tek renk kırmızı olandan bahsediyorsunuz sanırım.

Benım anlamadıgım sadece Mosso degıl çoğu firmada 2018 bisiklet yok nasıl bır uretım hesaplaması anlamıyorum gecen sene Tca 735 49 kadro bulabilmek ıcın satan butun bayılerı aradım İzmirde buldum sadece umarım kısa zamanda bisikletlerinize kavusursunuz.

Saygılar

@hunter84 bu sene gercekten piyasada bisiklet bulmak cok zor bayiler kurlarin bu kadar artmasindan oturu getirtmiyorlar bisikletleri cunku satamama riskleri oldugunu dusunuyorlar. Birde simdi erken secim olaylari cikinca belirsizligin artmasindan oturu bekletiyor olabilirler diye de dusunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: hunter84
bende aybaşından sonra 771tb3 deore yada 770tb3 deore den birisini almayı düşünüyorum umarım bulurum.

@mathsiklet70 seleyi değiştirdim. bir çıkışta derken; 6 saat 50 dakikada 155km.

@MossoM 2 sene runtastic ile km kaydı yaptım. 1.5 senedir strava da km kaydı yapıyorum.

@vanhelcing lastik ebatına göre alçaksınız. 700*... (mm cinsinden lastik genişliği) ben 700*35c kullanıyorum. birde janttaki sibob deliğine dikkat etmeniz gerekir.

@MossoM 2 sene runtastic ile km kaydı yaptım. 1.5 senedir strava da km kaydı yapıyorum.

Arada uygulamayı açmadığınız olmuyor mu? Otomatl bişey mi yoksa bilmediğim için soruyorum. Uygulamayı satın almaya gerek var mı? Bir de hangisi daha iyi?

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
@MossoM satılık olanları pro olan uygulamalar. Başlangıç olan uygulamaları kullana bilirsiniz. runtastic Türkçe olduğu için, runtastic ile başlamıştım. Ama strava daha çok kullanılıyor ve sizi kendiniz ile yarıştırıyor derecelerinizi kaydediyor karşılaştırma yapabiliyor sunuz. Şuan strava kullanıyorum. Uygulamayı cep telefonunuza kolaylıkla indirebilir siniz. Bisiklete her bindiğimde stravayı açıyorum.

• Beğen
Tepkiler: MossoM
Bulunduğum yerde Mosso bayisi yok. İnternetten almak zorundayım. Dolayısıyla güvendiğiniz bildiğiniz alışveriş sitelerini yazarsanız mutlu olurum. aydın bisiklet'i buldum ama güvenilir olup olmadığı hakkında bir fikrim yok.

@Noroimusha mossonun sitesindeki bayilerin sitelerinden girip alabilirsin.ama ben dün sordum şuanda ellerinde yeni mossolar yokmuş. 1.5 hafta içinde gelmesini bekliyoruz dedi.almadan önce modelin ellerinde olup olmadığını öğren ona göre sipariş geç.mosso bayisi olmayan yerlerden almanı tavsiye etmem.aydın bisiklete baktım bayi değil.yerleride tokatta

Yeni legarda bisikletler bagdat caddesi ustundeki bayiiye geldi, ayni sipariste baska model geldimi arayip sormak lazim. Biraktigim kayda istinaden telefonla arayip bana haber verdiler.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Hakan Ergül aydinbisiklet.com.tr idi benim baktığım. bursadaydı orası da. hepsiburadadan bisiklet aldığımda kabusa dönüştü biraz. ama haklısınız bayilerin sitelerinden de bakayım.

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Noroimusha bursadaysa bursadaki bayi listesine baktım aydın bisiklet var aynı bayi ise ordan almanda bir sakınca yok.ama işi bilen bir bayiden alman daha uygun olur.

@Noroimusha eğer alacağın üründen tam emin değilsen yada hangi bedeni alacağını bilmiyorsan bunun gibi takıldığın konular olduğubda bunları iyi bilen bir bayi seni güzel bir şekilde yönlendirip hangi ürünü almak gerektiğine karar vermende yardımcı olabilir.her bayinin teknik bilgisi olmayabilir.bazıları sadece bisiklet satış işi yapıyor.teknik konularda bilgisi olmayabilir.tabi bu benim kişisel görüşüm herkes katılmayabilir.sadece tavsiye amaçlı söyledim.

Geri