28 inc alman lazim sanirsam hocam. Bu arada nereden kaca aldınız ? Renk olarak hangisi ? Bende 1821 mdm alma arefesindeyim. Bu arada aksesuar konusunda karar verdiniz mi? Kask tayt yama seti alyan takimi vs.
Saraçhaneden aldım hocam. Sıkı bir pazarlıkla 1100 e aldım. 1824 Msm V fren olan modeli. 56cm kadro ve siyah-lime olanı.Boyum 185cm bu kadro bana tam geldi diyebilirim. Kask vs ise decathlondan halledeceğim sanırım zira fazla bir bütçem kalmadı.
@Swordness
Lastikleri beğenmediniz mi? Ben ic lastik icin soyledim 28'' olarak. Bu arada bayi ismi nedir hocam. Ben aksesuarlar için bayagi araştırma yaptim.Decathlonda 300 liraya kask pompa yama alyan canta matara vs alinabilir.
@vanhelcing Lastikleri beğendim de 28" mevzusuna takıldım Sorun yok benim takıntım o. Saraçhane haşim işcan geçidi oğuzhan bisiklet. Karta taksit var vade farksız.
Mosso 'nun 2018 model yol bisikletleri sahibinden.com da satışa başlanmış, ben de Cavalier sora modeli için bayiye kapora verdim, şubattan beri bekliyorum, eline bisikleti geçen var mı?
Arkadaşlar merhaba yol bisikleti alacağımdan bisikletimi satıyorum.
MOSSO LEGARDA 1424 / İstanbul Anadolu yakası
Fiyat:950tl.
Kadro: M beden - Alüminyum
Aktarıcı ve vites: Shimano Altus 24 vites.
Maşa: Suntour NRX gidondan kumandalı.
Fren: V fren
Jant: 28 inç
Hafif arazi ve şehir bisikleti.
Arkadaşlar merhaba 1821 MDM aldim. Vites geçişleri nasil bu bisikletin ? Sanki asagidan hep ses geliyor? Bir ayar ihtiyaci var. Birde bir saatlik kullanıstan sonra sağ bileğim ağırdı. gidon boyu ayarlanabiliyor mu
@vanhelcing nasıl akıcılığı, sürüşü ? Bende Ankara içi kullanmak için alacağım. Trafikte filan rahat gidebilmem lazım. Görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum
Keşke bunun yerine başka birşey alsaydım dediniz mi ?
@vanhelcing
Benzinciye git 70 psi bas kardeşim LAstiklerin üzerinde de maksimum değerleri yazar oradan kontrol edebilirsin. Bende 1824 var 70 psi bastım canavar oldu.