Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@leon35
uyarı için teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: leon35
Merhaba arkadaşlar bende yakın zamanda Mosso mdm 1821 V ile aranıza katılacağım ama istediğim rengi yakınlardaki bayileri aradığımda bulamadım. İnternetten sipariş vermeyi düşünüyorum. 178 boy 80cm bacak boyu kadro boyunu kaç almalıyım ?

Merhabalar arkadaşlar;

Geçen sene Mosso Legarda 1821MDM V bisiklet aldım. Yaklaşık git gel 40 km olan işyerine haftada 2 gün gittim. Ayrıca hafta sonları arada arkadaşlarla tura çıktım. Kullanım sıklığım bu şekilde.

Bu sene onu satıp daha iyi bir model almak istiyorum. 0 veya 2.el olabilir.

Yine aynı şekilde şehir bisikleti olacak. Limit 2500 TL civarı.

İlk tercihim yine hafiflikten dolayı maşası amörtisörsüz olması.

Öneri verebilirseniz çok sevinirim.

Specialized sirrus olabilir bence... tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
FLASH V66 37X622
UZUN YOL (ZIRHLI-REFLEKTÖRLÜ) üzerindeki lastikler bunlar mı? Eğer bu lastiklerse yazan 37 değerini max ölçünüz olarak alın. Yani 622 x 38 bir iç lastik işinizi görür gibi.

İlk başta dış lastik ölçünüzü bilmemiz lazım.

Mosso 770tb3 full deore modelini 56 kadro olarak bayiden sipariş ettim bir hafta içinde gelicekmiş ayrıntılı izlenim belirtirim

• Beğen
Tepkiler: MOONHAN
@BurakMehmet
Sirrus'u ben de tavsiye ederim . Severek kullandığım şehir - fitness bisikletidir .

@ismail_32

Hocam sirrusu inceledim set olarak legardadan farkı yok ağırlık olarakta çok farklı değil. Fiyat olarak 3000 civarı :)

2 hafta önce mosso legarda 1821 v ile aranıza katıldım ancak forumda mossonun viteste komple altus kullanmasının avataji olduğuna rastladım. Benim orta arttırıcı da tourney yazıyor. Herkeste mi böyle benimkinde değiştirmişler mi acaba?190398

Son düzenleme:
@Metal06
merhaba,
Güle güle kullanın bisikletinizi. Fabrika çıkışı ön aktarıcınız tourney

• Beğen
Tepkiler: leon35 ve Metal06
@slckats
Teşekkür ederim arkadaşım.gecen yaz aldım sıfır olarak.2600 TL.suan 4000 TL malesef.cyclocros ilk kez kullandım ama çok mnunum.asfalt, stabilize,arazi hepsinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

@alicangul29
Dostum tiagra set alır takarsin.3ile4bin TL.tiagranin modellerine göre.

mosso 1821 msm h kullanıcısıyım bir kaza yaptım bisikletçi jantın akord ayarlarını yaptı ve bana bisiklet sağa sola çekiyor mu diye sordu bende bisiklet ince teker olduğundan ve en ufak hareketimde manevra yaptığı için anlayamadım maşada problem var mıdır bu sağa sola çekme işini nasıl net olarak anlarım?
Servise götürdüm oradaki usta inceledi bir şey yok gibi dedi ama daha önce vitesimi ayarlayamadığı için pek güvenmiyorum kendisine.
Sizce ne yapayım?

@5ef
Öncelikle geçmiş olsun dostum.
15km üzeri giderken ellerini bırakabiliyor musun?

@Mortevita

dostum teşekkür ederim oturuşumdan dolayı dahi yönü değişiyor bisikletin belki de çekiyor bilmiyorum pek el bırakma konusunda uzman değilim.

Merhaba arkadaşlar bende Mosso almayı düşünüyorum boy 1.78 kadro boyu olarak neyi tercih etmeliyim... Tecrübelerinize ihtiyacım var ... çizelgeler 52 diyor ... kimisi farklı diyor

Geri