Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@sedat1234 Büyükçekmece Mehmet Bisiklete sordunuz mu?

Scudo
@Canoguz1 arkadaşım ben eski adliye çalışanıyım, hakem heyeti en kısa yoldan çözer bu işi , hatta benzer bir olayda bisiklet ile ise gelip gidiyor ve mağdur oldu diye adama ekstra yol ücreti tazminatı vermişlerdi bir kararda . Önce başvurunuz yap onlar bir teknik ekspertiz atayip durumu değerlendiriyor.

0z3rPY.jpg

Selam.. Bende bisiklete yeni başladım sayılır.. mosso cavalier claris kullanıyorum.. bisikletimi seviyorum...

mosso 1821 hd modeli yenilenmiş fiyat bilgisi girilmemiş sanırım 2019 model olarak gelicek.

Bu arada bu bisikletleri nasıl hafifletebiliriz? Nerelerden neler alınır ?

LEGARDA 1821 MSM H

legarda-1921-msm-h-kirmizi-copy_L8ieg.jpg

LEGARDA 1821 MDM V

legarda-1921-mdm-v-kirmizi-copy_fh61a.jpg

Mosso yeni Legarda modellerini yayınlamış. Kadrolardaki bu kadar eğrilik neden acaba?

20181230_123024.jpg

25 aralikta aldim araniza katildim. 1821 mdm v fren her sey guzel ancak fren den hosnut degilim bir turlu istedigim gibi ayarlayamadim.

• Beğen
Tepkiler: alper2508
Cyclocross bisikletimin jant seti arıyorum.IMG_20190102_054510.jpg

Bugüne kadar 4 adet bisiklet alıp sattım.fazla pahalı bisikletleri değildi.ortalama 2 ile 4 bin TL'lik bisikletler.hepsi mossoydu.suandad bunu kullanıyorum.cok memnunum.IMG_20190102_054510.jpg

@Ysryyn
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. çok güzelmiş. benim de düşünebileceğim bir modelmiş. acaba ne kadara aldınız?

Arkadaşlar birkaç sorum olacak. Şehir tur bisikleti arıyorum 190 boy 120 kiloyum öneriniz var mı? Dayanıklılık açısından özellikle

• Beğen
Tepkiler: slckats
@fberen Mosso legarda 1924 ler çıkınca bir incele derim.

@slckats
Teşekkür ederim dostum.ben 2800 e aldım.suan dolar zammı falan derken 3.400 olmuş.bursada yollar MTB için güzel,yol bisikleti için kötü,en iyisi cyclocross dedim ve aldım.cok memnunum.hem yolda hem stabilize köy yollarında hiç sorun yaşamıyorum.kesinlikle cyclocross derim?

@Ysryyn
Cyclocross un şehir tur bisikletinden farkı nedir

@fberen
Tur bisikleti hiç kullanmadım.ama genelde amotisorlu oluyorlar tur bisikletleri.cyclocros asfalt için ve arazi için mükemmel.yol bisikleti harika evet ama;Bursa'da gezmek için genelde köyler ve barajlara veya stabilize yollara girmek gerektiğinden yol bisikleti biraz hafif ve kalır.yazik olur daha doğrusu,kıyamaz insan.mtb de ağır.uzerinde Sora set var.orta halli bir cyclocross ama iyi düşünüp Bursa'da yaşadığımızı unutmadan karar verelim bisiklet alırken.malum yollar.

selam mosso kullanıcı arkadaşlar, mosso 760cb ultegra kullananlar varmı içinizde, iyi forumlar...

Merhaba dostlar SHIMANO DEORE FC-M610 AYNAKOL 3X10V 24 *32 *42 mevcut büyük dişli 50 ve üzeri olan aynakol takmak istiyorum en çok nekadar büyütebilirim tavsiye ve tecrübenizi paylaşırsanız mutlu olurum

Merhaba arkadaşlar bende bugün 1821 mdm v alarak aranıza katıldım.

• Beğen
Tepkiler: er ai
@g. rcn
3x10 m610 deore ön vitesler en fazla 42 dişli destekliyor.
(link)
(link)

Merhaba. Cavalier 700 Claris ya da Sora modelleri 105 ya da Tiagra'ya yükseltilebilir mi? Kadronun yapısı bu iş için uygun mu? Uygunsa vites sistemini 105 ya da Tiagra yapmak için hangi parçaların değişmesi gerekir?

Geri