Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Ben de 15 eylülde aldığım cavalier 700 claris ile aranıza katıldım.

Scudo
Herkese selam!
Dostlar,içinizde amortisörlü maşayı (mosso) düz maşaya çeviren oldu mu? Varsa tecrübelerini aktarabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Mortevita DÜZ maşaya çevirmek istiyorum ama çeviremiyorum çünkü piyasada bulamadım.:) Siz bulursanız haber verin bende alayım.

sela arkadaşlar yazın başında 1824 msm v modelini aldım. bir kaç aydır kullandıktan sonra farkettim ki bisikletin üzerinde msm h yazısı yazıyor

@Mortevita Bisikletin yarı fiyatından pahalıya geliyor aradığım mdm modelindeki maşa benim.

@el_Aksa_1903 MDM modellerde, maşa hidrolik uyumlu olarak üretilmediği için bulamazsın. Şu an muadilleri de var piyasada 350 TL civarı.
RST RF-M7 28inc model diye arattır, farklı fiyatlar çıkıyor.

@Mortevita ben v fren olarak arıyorum aksi gibi geçen face de hidrolik uyumlu 50 tl ye bulmuştum ah v olaydı keşke.

@kerem E neden sorduğumu açıklayayım:şubat ayında 200 tl kapora vererek soralı model için 2400 tl'ya anlaştık, 6 ay süren bekleyişin ardından ,hem bayiyi hem de genel merkezi 2şer defa aramak zorunda kaldım, nihayet geçen hafta bayi senin bisiklet geldi dedi,telefonfa ilk sorum fiyat aynı mı?dolar arttı liste fiyatı 3200 oldu fakat sana söz verdiğim için 2750ye vericem dedi,birkaç gün sonra gittim bayiye hem istediğim renk olan kırmızı-beyaz olmadığı için hem de doları bahane ederek anlaştığımız fiyat üzerine 350 ilave ettiği için kaporamı iade alarak elim boş eve döndüm.
baksanıza bu bisiklet yeterince seri mi, ilk yol bisikletiniz mi?siz kaça aldınız?

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@kerem E iyi fiyat, senin satın aldığın bayi daha kanaatkar ve insaflı bir esnafmış, doları bahane edip liste fiyatı olan 2850 den satabilirdi

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@durucan

valla hocam sorunlarım devam ediyor böyle devam ederse satıp dağ bisikleti alacağım..
ikide bir disc fren sürtmesi
vites geçiş problemi
ön tekerin gevşemesi.
maşanın içine girip çıkmaması..

kanser modundayım anlayacağın..

@5ef garantiniz devam etmiyor mu? yetkili bir servis üzerinden onarım ya da değişim talep edin bence

@durucan ediyor hocam Temmuz’da aldım ben bisikletimi servis rezil değişim muhabbeti ise Türkiye’de imkansız gibi.

Legarda 1821 MSM H modellerinde rublenin kaset mi yoksa vidalı mı olduğunu bilen var mıdır dostlar acaba . Söken biri olmuştur illa :))

Arkadaşlar kask öneriniz var mı ? Forumda konu açıyorum direk kapatıyorlar sanırım bilgiye doymuşlar..

Geri