Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

5500 Km'yi geçtik. Üstünde Prologo x10 sele, Slx aynakol, ruble ve vites değiştiriceler XT zincir arka mekanizma Düz maşa,Shimano m520 Spd. Shimano mt35 Jant seti. Continental 28c ultra sport lastik. 10.3 Kilo an itibari ile.
IMG_20150526_173310.jpg

Scudo
ince tekerli bisikletler o yollara nasıl dayanıyor yavuz bey? sürekli asfaltta mı kullandınız şehir dışında ?

Sadece asfalt kullanımı. Uzun yol ve idman antrenman kullanımı. Haftada minimum 4 gün ve ortalama 300 km kadar kullanım yapıyorum. Her gün işe gidip gelme zaten 20 km kadar üstüne idmanlarım. Artı olarak; Mantık hatası yok mu? Yol bisikleti tekerleri benimkinden daha inceyken çok daha zorlu yollara dayandıkları oluyor. :)

Merhaba, bugün mosso wildfire aldım bu bisikletle uzun yol yapabilir miyim ?

Bendede wildfire 29 D var 2.1 genişliğinde ki lastiklere uzun yol zor beni zorluyor en azından sürekli arazide gezilmeyecekse daha ince bir lastiğe geçiş yapılabilir. Bu haliylede uzun yol yapılır ama dediğim gibi fazla yorucu olur

@DennX 700x35 Lastik al yedekte dursun uzun yola çıkacağın zaman onu takarsın.

@lazrail8181 Ben de Legarda 1521 MSM var çok çok memnunum .

aslinda bende legarda 1521 almayi dusunuyordum ama sinirlari zorlayip legarda 1527 siparisi verdim.elime ulastiginda fotograflari paylasacagim.heyecanla bekliyorum ...

birçok yerde var mosso internet sitesinde yazması lazım

Daha yeni yeni tanımaya başlıyorum bisiklet türlerini de, şaşırıyorum yeni şeyler öğrendikçe. Çok farklı, yanlış bilgiler var malum insanın kafası karışıyor. Teşekkürler bilgiler için Yavuz bey :)

@Emre Örsel merhaba emre Mosso Legarda alacağını okudum konu içinde son durum nedir acaba beni alıntı yapıp bilgilendirirmisin bende şu an aynı durumu yaşıyorum

@webumut merhaba kardeşim, hala almak istiyorum ama şu an maddi sıkıntıdan dolayı eski bisikletimi tamir edip biraz daha idare edeceğim.
Ama gözüm onda, kısmet olursa alacağım.
Bir de şunu söylemek istiyorum; Verilen parayı muhtemelen hak ediyor.(Kime sorduysam donanımı başlangıç için gayet iyi diyor.)
Kullandıktan sonra satmak istesen bile elinde kalmaz, değersiz bir bisiklet değil.

• Beğen
Tepkiler: webumut
@webumut @Emre Örsel Verilen paradan çok çok fazlasını hakeden bir bisiklet bu fiyata piyasanın en iyisi gözü kapalı alabilirsiniz.

selamlar arkadaşlar hem bugün üye oldum hemde uzun araştırmalarımdan sonra
mosso marin 20 katlanır bisikletimi bugün itibariyle elime ulaştı
gerçi daha öncede bakmıştım yakından inceleme fırsatım olmuştu
siyah mavi rengini aldım bugünlük sadece işten eve geldim kısa bir yol
ama çok rahat geldi sele biraz rahatsız etti çok uzun zamandır bisiklet kullanmıyordum
ilerleyen zamanlarda yorumlarımı paylaşırım
herkese hayırlı forumlar

• Beğen
Tepkiler: Emre Örsel
@elbruz
tabiki biraz zaman ayırabilirsem resim ve detaylı incelemede ekliycem

merhaba arkadaşlar;
mosso 2671TB deore nasıldır?
karşısında whistle apache 1530 var. yani ortalık çok karışık şu an arkadaşlar. Mosso fiyat olarak biraz daha avantajlı konumda.
kullanan varmıdır acaba?

Ben de ilk Mossomu aldım. wizard 7.8 105.

Dosyalar

• Moss.jpg
    Moss.jpg
    125,8 KB · Okunma: 74
Selamlar
Aylardır takip ettiğim siteye ilk mesajım. 2015 model 770 TB SMD Acera
Sele ve lastikler alım esnasında değiştirildi.

Dosyalar

• 5809702_full.jpg
    5809702_full.jpg
    140,2 KB · Okunma: 57
  • Beğen
Tepkiler: QEXEC ve yihehe
Mosso groovy hakkında ne düşünüyorsunuz özellikle kadrosu karbon ama ucuz halbuki donanım ii gibi ya da bn yeniyim galiba:) anladığım kadarıyla lastik jant ii değil fakat wizard modelinde aynısı var snrm ve memnunlar;)

Geri