@cihan cambaz diğer markalara göre fiyatı mükemmel denecek seviyede ben sadece full xt set fiyatına 2400tlye sıfırını aldım bi abim aracılığı ile 2016 modellerine değilde 2015 modellerini alın kendi zevkinize göre ileride düzenlersiniz karbon olması hafifliği ve yoldaki ufak taşların verdiği şoku emmesini sağlar ve daha konforlu bir sürüş sağlar 681 xc xt modelinin piyasa fiyatı 3200-3400 civarıydı 2016 yılına göre 4.800 tl oldu 2015 modellere yönelmek bütçeniz açısından daha sağlıklı olabilir
@omer07tr "rubera lastik varsa üzerinde hemen sök çöpe at" ne demek yav Açıksözlüsünüz tamam da bütçe zorlanmış güzel bir bisiklet alınmış, lastik de bir süre iş görür. Benim bisiklet üzerindeki lastiği görseydiniz demek, "bisikleti at gitsin" diyecektiniz Oysa Bisikleti ortalama 700 km. kullandım; şimdiye dek bir defâ patladı; incecik bir zımba teli gibi bir şey girmiş de iç lastiği patlattı. Biraz da şans işi galiba. @Attraction Hayırlı-uğurlu olsun.
@7haiku Eyvallah abi bi süre bu lastiklerle gitcem zaten mecbur sıkıntı çıkarırsa değiştiririm şimdilik kalan aksesuarlarıyla uğraşmam lazım @omer07tr abi senin uyarında aklımda dikkatli olurum değiştirene kadar
Bisikleti alalı bu gün 17. gün ama havalar ve iş muhalefeti ile toplamda 13 gün falan süre bildim 2 , 2.5 saat gibi süreler de ama şunu söylemeliyim hiç o ilk günlerdeki ağrılardan eser yok.. Çocukla biniyorsanız kesinlikle kask ve eldiven takımları alınız ve çocuğu bisiklete yerleştirirken kesinlikle ters durup bisikleti bacak aranıza almaya kendinizi alıştırın çocuğun güvenliği için.... Ve @trainspotting35@mergin@suat akman tekrar teşekkürler tavsiye ve uyarılar için... Şimdilik bu kadar herkese iyi forumlar... keyifli sürüşler.