Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@justv hocam Carraro Sportive serisi gayet ün salmış ancak 227 modeli gerçekten ağır. Rahat bi 15.5 kilo vardır. Hem zaten süspansiyonlu model bakmak sizin için ekstra ağırlık ve maliyet ve bakım getirecektir. Kullanacağınız yerlere bakarsak boşuna süspansiyonlu model almanıza gerek yok. Mosso Legarda size uyar.

Scudo
@uguryilmaz144 bunlar yeterli olur sanırım.
9a88a5eb09ef9bffd1da43f5c815dc61.jpg

45f6feebde54675f8f96d4972c4f1fa0.jpg

Dünyada hiçbir şeye minnet etme, özgürIüğünü ancak bu şekiIde koruyabiIirsin.
Hz. ALİ (a.s)

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@cenderme Metal askı bisikletinizi çizebilir bisikletle temas eden yerleri sünger kaplar yada hortum geçirirseniz korumuş olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: cenderme
@mywashere kesinlikle haklısınız. İlk fırsatta yapacağım. Şeffaf hortumlar hazır. Ama bende boş zaman yok şuan [emoji17]

Hz. ALİ (a.s)

• Beğen
Tepkiler: mywashere
@mywashere Tamda aynı şeyi yazmak için aşağı iniyordum ki siz yazmışsınız :)

Arkadaşlar bu arada artık bende bir mossocuyum.

Modelim = Mosso Legarda 1721msm V

@geceyry hayırlı olsun

Hz. ALİ (a.s)

Teşekkür ederim. Bisikleti alalı 10 gün olmadı fakat Selen'in arka tarafında yırtılma oldu. Garantiye girer mi acaba

@geceyry sen bir yere sürtmediysen garantiden değişmesi gerek. Aldığın yere git göster.

Hz. ALİ (a.s)

@cenderme Sürtmedim de üzerine oturduğumuz için gerilmeden dolayı yırtılma olmuş sanıyorum. Bir göstereyimm.

• Beğen
Tepkiler: cenderme
@geceyry o zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum. Garantiden değişirler.

Hz. ALİ (a.s)

• Beğen
Tepkiler: bacobaba39
@tuna07 Cevabınız için çok teşekkürler, hocam bende ktm strada 2000 vardı çok memnundum 2014 olandan.
Sizce bu bisiklete geçince + - ne olur?

@justv Yerinde olsam Carraro 227 falan almazdım.
Carraro Sportive 225 HD modeli kullandım, ön maşayı %80 kapatıyordum.
Ön maşa o kadar hız kesip denge bozuyor ki, yol tutuşunu da etkiliyor.
Genelde yolda kullanacaksan yol bisikleti tavsiye ederim, mıcır yolda da kullanabilirim diyorsan mümkün metrebe
Disk Fren veya Hidrolik Disk Fren olmasın ve Amortisör'den kaçın.
Carraro, Bianchi bunlar aynı markanın zaten, Türkiye'de üretiliyorlar.
Carraro 3500TL'lik bisikletinde bile kadro da kaynak izleri falan var, gerçekten çok komik duruyor bir süre sonra.
Boya kalitesini de beğenmiyorum.
Ben internetten aldım bisikleti, Disk frenleri ile çok sorun yaşadım ve servisi de çözemedi.
Bir sürü parça servise gitti geldi falan, müşteri hizmetleri zaten kamyoncu tayfa.
Salcano'dan farksız.

@Bench
XL kadro bisikletler çok rağbet gördükleri için değil sınırlı sayıda üretildikleri için çabuk tükeniyor bence. Satışa başlamadan önce en çok stoklanan boy M (medium) oluyor.

@justv
Ön amortisör bisikleti daha dinamik ve donanımlı gösteriyor, daha sportif duruyor olabilir ama eğer arazi krosu yapmayacaksanız, köy köy gezmeyecekseniz gereksizdir.

Bana kalırsa amortisör (aslında süspansiyon demek daha doğru) sadece MTB'ler için gerekli bir donanım. Şehirde yaşayan bisikletçiler için arazi sürüşleri % 10'ları bulmaz. Kaldırıma çıkıp inmek dahil. Bu yüzden şehir bisikletlerimizdeki süspansiyonları bence boşuna taşıyoruz. Baştan aşağı verimsizlik başka bir şey değil. Düz bir maşaya göre hele disk frenlerle çok daha sportif ve albenili duruyor ve bu yüzden çok tutuluyor.

Ben seçtiğiniz markaların süspansiyonsuz modellerine de bakmanızı öneririm ve seçim yaparken acele etmemenizi. Henüz nisana bile girmedik, sezonun başındayız. Bir sürü güzel seçenekle karşılaşacaksınız.

@Cemil Dada
Whistle Huron 1484d aldım 20 kadro

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@mucahitcin42 Maşallah, arkadaşın adı nedir? Kaç yaşındadır?

• Beğen
Tepkiler: mucahitcin42
Bu Reborn modelinin kadrosu Mosso Tayvan kadro listesinde yok. Ümit Bisiklet bunları Salcano gibi Çin'den mi alıyor acaba?

Hey Maşallah ALLAH kaza bela vermesin.

Hz. ALİ (a.s)

Arkadaşlar KTM Strada 2000 kullanıyordum, bisikleti geçen yıl sattım.
Çok pişman oldum, çok memnundum.
Artık ömrü boyunda belki de kullanabileceğim bir bisiklet arayışı içerisindeyim.
Mosso 735 TCA 105
KTM Strada 2000
KTM Strada 3000
Özellikler için görsellere bakmanız yeterlidir.
Strada 2000 çok pahalı, piyasada şuan 4000TL+
Mosso 3500TL civarı alanlar varmış.
Strada 1000 özellik ve ağırlık olarak Mosso gerisinde kalıyor. Fiyatı mosso ile aynı.
Bende ki strada 2000 2014 modeldi.
Sizce hangisini almalıyım?

Dosyalar

• MOSSO 735 105.jpg
    MOSSO 735 105.jpg
    85 KB · Okunma: 59
  • KTM STRADA 1000.jpg
    KTM STRADA 1000.jpg
    77,1 KB · Okunma: 58
  • STRADA 2000.jpg
    STRADA 2000.jpg
    79,7 KB · Okunma: 56
@diemcizone madem ömürlük olsun istiyorsunuz. O zaman gurup seti bir bütün olanı seçeceksiniz. Şöyle ki : Ktm 2000 veya Mosso 735 işte buradan sonra da ben olsam istediğim renge bakarım. Hoşuma ve bisiklete en yakışan hangi renk varsa onu seçerdim. Ve tabiki maddi duruma göre alırdım. 200 gram bence çokta önemli değil.

Hz. ALİ (a.s)

• Beğen
Tepkiler: diemcizone
Geri