Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@Işıklar Gazisi bende uzun turu düşünerek aldım. Üzerindeki donanım seviyesi fiyatına göre çok iyi. Lastik ve jantları değiştirmeyi düşünüyorum bende çünkü mosso kullananların nerdeyse hepsi lastik ve jantlardan pek de memnun değil. Lastik ne kullanıyorsunuz hocam ? Üzerinde 700x35c var diye hatırlıyorum. Tur için 32 ye düşürsem mi kararsızım açıkcası.

Scudo
Benimki 40c lik Rubena Flash ile geldi. 40c aslında fena değil özellikle bozuk satıhlı veya toprak/patika tarzı yollarda iken rahat oluyor. Ancak herhangi bir koruması olmadığından ikide bir lastiğe giren dikenlerden gına geldi.

Suan Rubena Hook STU kullanıyorum 35c. Dikenler artık sıkıntı değil ve nispeten daha hızlı gidiyorum. Daha da küçük lastik kullanmak gerekir mi? Bence gerekmez.

Jantlar da pek bozulma olmadı. Ben jantlar dan memnunum açıkçası.

Arkadaşlar merhaba ,

Yaşım 35 , aranıza uzun yıllar sonra yeni aldığım 2017 Mosso Wildfire HYD ile katıldım. Ara ara görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın .

• Beğen
Tepkiler: Pharmacist1649
Mosso Legarda 1624 kullananlar hangi sıkıntılarla karşılaştı ?

@Ali Mustafa

1 yıl 1500 km kullandim. Sıfır sorun.

IMG_20170513_191915.jpg
Salacano'dan, Mosso'ya. Legarda 1621 düz maşa.Bisikleti alınca tam 35 km uzaklıktaki eve binerek gittim. Dağ bisikletimden sonra fark inanılmaz. Bacaklarım neredeyse hiç kasılmadı. Çok yumuşak bir sürüşü var. Sele hiç sıkıntı yapmadı. Sadece açıktığımı hissettim :) onun dışında hiçbir olumsuzluk yaşamadım. İnşallah böyle devam eder.

• Beğen
Tepkiler: Tugrul.erkilic
@alperenakal dostum bu gün bisikleti almaya gittim ama kadrosu kırılıyor dediler mosso lar in bende vaz geçtim almaktan.başka marka bakcam artık.

Herhangi bir bisikletin (karbon olanlar hariç) kadrosunu kırabilmek için ya vahşi olmanız lazım ya da göz göre göre devasa bir foseptik çukuruna falan dalmanız. Tabii ikincisini yapınca siz de hayatta kalır mısınız bilmem :D

@leon35

@leon35 kim dedi de hemen sizi bağladı.
Mosso nun asıl işinin dünya çapında kadro üretimi olduğunu biliyor musun? Hem de üst ve lüks bisiklet markalarına. Her kadronun materyali ve bileşeni belli siz buna bakın mesela 7005 alüminyum kadro mosso da kırılıyor da trek de scott da kırılmıyor mu?

Ayrıca mtb düşünüyorsanız mossonun 13kg lik shimano deore setli karbon kadro modeli yerine alüminyum kadro olmasına rağmen ondan daha hafif ve ful shimano xt donanımlı olan 7581xc modelini tereddütsüz öneririm...

20170513_184454.jpg

@leon35 hocam ben mosso groovy kullaniyorum. Karbon kadro gayet saglam. Marka acisindan hic boyle bir sikayet de duymadim simdiye kadar. Kadro 1330 gr olmasi lazim. Ama param olsa 7581xt alirdim. Ustundeki set pro seviye bir settir. Saygilar

• Beğen
Tepkiler: leon35
Yorumlarınız için hepinize teşekkür edrerim ben mosso nun 7581 ful slx setlisini almayı düşünüyordum. Ama kendisini balkan şampiyonu olarak tanıtan bir bisikletçi bu iddada bulundu.

Merhabalar sevgili arkadaşlar...
Mosso legarda 1727 hidrolik bisiklet almak için mossobisiklet.net( .com olanda var) ten siparis vercem...
Guvenilirdir degil mi...
Ilk defa netten siparis vercem yardimci olursaniz cok sevinirim...

@Pharmacist1649 hocam kaç tl ye alıyosnz bilmiyrm ama imkanınız varsa pazarlıkla alın. bu markanın 1621'ini internette 800 tl idi, bayiden pazarlık ile 675 tl ye aldm.

@Dialonper aynısının 2016 si bende var. Memnunum. Frenler dandik sadece. Bir pişmanlığım kilitli masa oldu. Düz masa almak daha mantıklı zaten çoğu zaman kilitli duruyor. Boşa ağırlık.

Geri