Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Legarda 1821 mdm cilerden inceleme, yorum bekliyoruz :)

Beyler 1724 lastik değerleri km sayacına ne olarak girilmeli şu an bisikletin yanında değilim cihaz elimde btwin kablosuz km saati 28 inch lastik giriliyor sonra bir değer daha giriliyor kullanım kılavuzunda da AA / BB diye gösteriyor oradaki BB nin değerini bilen varmı ?

Merhaba arkadaşlar cavaliar 700 claris almayı düşünüyorum 79 iç bacak 174 boy sizce 54 kadro nasıl olur ?

@Mtt Merhaba neredeyse aynı ölçülerdeyiz ben 176yım ve 81cm iç bacak boyum var 54 kadro 2018 model Mosso Cavalier 700 Claris kullanıyorum ve bir sıkıntı yok.

Öncelikle herkese merhaba
16 yaşındayım 5 yaşında ailemin bilgisayar almasıyla beraber bagimlilik sürecim başladı. Annem babam öğretmen olması sebebiylede 2-3 senede bir tayinleri çıktı kalıcı arkadaş çevrem olamadı bende bu nedenle hep bilgisayar oynadım.
Oynamadığım online oyun kalmamıştır öyle düşünüyorum . 3 ay önce teknoloji bagimliligindan kurtuldum tedavi olarak .
2 sene sonra uniye gecicegimden dolayı ailem tayin istemeyecek söz verdiler . Bende YouTube asla durma kanalından bu sporu görerek bi hevesim oldu babama söylemem ile çok sevindiler 2 gün önce mosso cavailer 700 claris aldım.
Şuan tek sıkıntım şu en fazla 20 yada 25 dakika bisiklette kalabiliyorum .
Boynum , belim , afedersiniz(kalçam) çok feci ağrıyor ve ayaklarım pert oluyor kısa sürede. 2 günde soğudum resmen bisikletten ne yapalirim yardımcı olacak tavsiyeler verebilir misiniz ? ( boy 180 kilo 78 kadro boyum 56)

@vanhelcing bisikletİ sıfır aldıysanız parçaların kullandıkça birbirine uyumu gerçekleşir 1 ay kullanın sonra serviste ayarlarını tekrar yaptırın.

@vanhelcing hangi bisiklete binersin bin arka teker inik gözükür o senin agırlıgının tekere yansımasını yani sorun yok

@Farketmez

Öncelikle tebrik ederim pc bağımlılığın için YouTube da bulunan doğru oturma pozisyonlarına bir bakmanı öneririm sonra bisikletine alışmak için kendine zaman tanı, kondisyon kazandıkça alışkanlığın artacaktır merak etme

@Farketmez Kanka aynı yaştayız aşağı yukarı seni iyi anlıyorum . 3 sene önce sanal zevkleri(online oyun,mastürbasyon vb...) hayatımdan tamamen çıkararak yeni bir başlangıç yapmıştım . Bu zevkler insanı köreltiyor arkadaşım , bi yerden sonra sokaktaki hayata iyice yabancılaşıyosun ve bunun sonunda o ekrana daha da bağımlı oluyosun. Sonunda özgüvensiz doğru düzgün konuşamayan bireyler meydana geliyor. Şu an göremiyor olabilirsin ancak hayatında alabileceğin en doğru kararı almış bulunmaktasın. Bu süreçte bisiklet sana oldukça yardımcı olacaktır. Benim sana önerim sırt karın ve boyun bölgeni kuvvetlendirmendir. Benzeri kas ağrılarını ben de yaşadım ve ne kadar acı verici olduğunu biliyorum (bazı günlerde acıdan uyuyamıyordum) ancak 1-2 aylık bir egzersiz programının ardından kas ağrısından eser kalmadı. Boyun ve bel bölgeni güçlendirecek bir egzersiz programı çok işine yarayacaktır.

Herkese merhaba

Çok uzun süre (orta okul 1 den üniversiteye kadar :) ) tek bisiklet Bisan Mountain Cat Junior dan sonra 32 yasımda yine bir bisiklet merakına kapıldım. Mosso hakkında bilgim olmadığı için bolca yorum ve video izledim sonunda güzel bir Mosso ekibine denk gelince çok mutlu oldum ;)

Bolca Salcano ve ikinci el ilanlarından sonra aklım hala Mosso nun bazı modelleri arasında nasıl seçim yaparım onun karışıklığında. 1824 modelleri arasında V ve H fren dısında birkac fark daha mevcut (Asagıda Kırmızı - Yesil isaretli kısımlar ).Alacağım bisikleti buyuk olasılıkla yine uzun yillar kullanacağımdan almısken H modeli mi tercih etmeliyim sizde ? Aslında bütcem max 1200 Tl seviyesinde. Peşinde genelde bir %10 indirim oluyor bayilerde. Kalan kısmı taksit vs bir sekilde halledebilirim. Ayrıca 48 kadro seceneği yok 51 bana uygun olur mu sizce bazıları buyuk oldu 51 vs demiş kafam karıstı. Üstadların yorumlarını rica ederim.

Kişisel bilgi olarak :Yas 32 Boy :178cm Kilo 73 Bacak içi uzunluk 80 cm.Kullanacağım yol şehir içi asfalt sahil vs.

LEGARDA 1824 MSM V ==> 1.299 TL

6061 ALLOY FRAME
MODE MD-689-M/LO
SHIMANO FC-TY501
SHIMANO CS-HG200-8
VİTES KOLU: SHIMANO ALTUS ST-EF500 8X3
SHIMANO ALTUS RD-M310-L
SHIMANO ALTUS FD-M310
KMC-Z72
FREN : V-BRAKE ALLOY
KASET KL-08A
HF893 ALLOY
HAZNE :SHIMANO HB-TX800 FH-TX800
STARRIMS J19SZ
FLASH V66 37X622 LONG WAY (Zırhlı)
14,00 kg

LEGARDA 1824 MSM H ==> 1.559 TL

KADRO 6061 ALLOY FRAME
MAŞA MODE MD-689-M/LO
AYNAKOL SHIMANO FC-TY501
VİTES KOLU RUBLE SHIMANO CS-HG200-8
SHIMANO ALTUS SL-M310 8X3
SHIMANO ALTUS RD-M310-L
SHIMANO ALTUS FD-M310
KMC-Z72
SHIMANO BL-M315-L (Hidrolik)
KASET KL-08A
HF893 ALLOY
SHIMANO HB-TX505 FH-TX505
STARRIMS J19SZ
FLASH V66 37X622 LONG WAY (Zırhlı)
14,50 kg

2.El olarak aklımda olan model ise :

(link)

Acaba SIFIR ürün almaya değer mi sizce ?

@Revolutions
Öncelikle arkadaşım aynı bisikletin V frenli versiyonunu kullanıyor. Herhangi bir sıkıntı yaşadığına şahit olmadım ancak hidrolik fren nasıl olur bilemem. Genel algı v frenin bakımının daha az maliyetli ve çok daha kolay olduğu yönünde. Yani eğer sizin için elzem değilse V fren almanız daha uygun olacaktır. Hem de cebinizde kalan para ile kask ve ışıklandırmaya ayırdığınız bütçeyi arttırabilirsiniz.

@Revolutions

Ön arka altus v fren ki hem maliyet hem performans hemde ağırlık için avantajlı, göbekler shimano, gidon neco aşağıdaki ilanı incele ekstralarıyla sana başka harcama yaptırmaz gayet güzel gibi avantajları daha fazla 1724 ün

Mosso 1724 daha bir yıl garantisi varİlan No: 572121166https://(link)

2018 v fren 1824 ü bursada 1100 tl ye veriyorlar. 1200 çok gibi...

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1824 ön altus değil göbekler shimano değil gidon aynı değil Ağırlık aynı değil şahsi fikrim 1724 lerde daha iyi donanım açık ara kendini belli ediyor ama ilanda çok yıpranmamış ve bu artılara ek olarak yine harcama yapacağı ekstralarda var o yüzden avantajlı gibi

@aytug7
Tavsiye için teşekkür ederim ama Mosso alırsam büyük ihtimal sıfır almak istiyorum. Sadece V / H farkından baska vites kolu ve hazne farkı var. Bu farklara değer mi diye düşünüyorum açıkçası.

@Revolutions
Arkadaşım henüz 300 km kullandı ve bisiklete en ufak bakım yapmadı (jant akordu,lastik psi değeri kontorlü hariç) beraber sürüyoruz bir sıkıntı görmedim.

Geri