Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar herkese selam. Bir kaç ay önce 2019 mosso bisiklet aldım ve gayet memnunum. Kullanım olarak ne belimi ağrıtıyor ne başka yerimi :D Eğer virüs biterse yaklaşık bir haftalık bir tura çıkmak istiyorum. Bu turu bitirirsemde daha uzun turlara çıkmak istiyorum bazı fotoğraf projelerim var. Modelini açıkçası bilmiyorum legarda v fren 28jant xl kadro 2019 yılına ait . Fotoğrafını koydum buraya. Şimdi şöyle bir soru sormak istiyorum. Bu kadro yolda çatlarmı yükten dolayı. Boy 1.92 kilo 89 bisikletimi çok seviyorum ama kafamdaki soru işareti var. Ya da jant ve lastik yüke dayanırmı ?? Olabildiğince ön kısmı doldurmayı planlıyorum dengeli olması için. Ön bagaj bakıyorum arkadaşlar. Zefal buldum belki onu alıcam ama istediğim daha büyük ve işlevsel bir bagaj ama olsun. Kadro çatlama ya da jantın daynamama konusunda aydınlatırsanız sevinirim. Bir sorum daha olucak. Bisiklete çamurluk takmak istiyorum ama maalesef ön tarafaki delik yokmuş alırken hiç dikkat etmedim.Bir tane delik var çamurluk demiri oraya gelmiyor fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. Nasıl bir çözüm olabilir ??

_DSF0241_1.jpg_DSF0245.jpg

Scudo
@Histogram çamurluk için plastik kelepçeyle o deliğe güzelce sıkıştırıp kullanabilrisn ben 1 yıl kullandm öyle hiçbir problem olmadı

@Histogram Mosso 1621 modeli sizin bisikletin çok benzeri bisikletle 130 kg ben ve tur çantam çadır tulum mat.. sırayla 1000 km sonra 2500 km sonra da 1800 km tur yaptım. Toplamda 10 bin km geçti eski bisikletime binişim. Yolda birkaç kere Jant teli kırılması ve lastik patlağı dışında sorun olmadı. Sizin kilonuzdaki insanı ve eşyalarını rahat taşır bisikletiniz.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve Gkt34
Arkadaşlar herkese selam. Bir kaç ay önce 2019 mosso bisiklet aldım ve gayet memnunum. Kullanım olarak ne belimi ağrıtıyor ne başka yerimi :D Eğer virüs biterse yaklaşık bir haftalık bir tura çıkmak istiyorum. Bu turu bitirirsemde daha uzun turlara çıkmak istiyorum bazı fotoğraf projelerim var. Modelini açıkçası bilmiyorum legarda v fren 28jant xl kadro 2019 yılına ait . Fotoğrafını koydum buraya. Şimdi şöyle bir soru sormak istiyorum. Bu kadro yolda çatlarmı yükten dolayı. Boy 1.92 kilo 89 bisikletimi çok seviyorum ama kafamdaki soru işareti var. Ya da jant ve lastik yüke dayanırmı ?? Olabildiğince ön kısmı doldurmayı planlıyorum dengeli olması için. Ön bagaj bakıyorum arkadaşlar. Zefal buldum belki onu alıcam ama istediğim daha büyük ve işlevsel bir bagaj ama olsun. Kadro çatlama ya da jantın daynamama konusunda aydınlatırsanız sevinirim. Bir sorum daha olucak. Bisiklete çamurluk takmak istiyorum ama maalesef ön tarafaki delik yokmuş alırken hiç dikkat etmedim.Bir tane delik var çamurluk demiri oraya gelmiyor fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. Nasıl bir çözüm olabilir ??

225130 dosyayı görüntüle225131 dosyayı görüntüle
Hocam hayırlı olsun Anadolu Yakasındaysanız İstanbul'da sahil yolunda denk geliriz. Benim de aynı renk Legarda 1821 56 kadro mevcut. Sizin ki 51 mi 56 mı?

@OmerMuratYıldız
Bunu hiç düşünmemiştim. Çok mantıklı geldi teşekkürler.

@Yunus EROL
Çok teşekkürler aradığım cevap bu oldu :) Zaten alabileceğim en az eşyayı alıcam yanıma birde fotoğraf makinası ve tripod alıcam.

@BySuvari

Teşekkür ederim :)) Ben anadolu yakasındayım. Valla memnun olurum ama sahilde şu an yasak galiba. Bir de ben çok hızlı gitmiyorum şimdiden diyim 😁😁Yasaktan önce hep çıkıyordum sahile zaten. Şimdi farklı yerlere gidiyorum. Kayışdağı, Polonez Ormanı taraflarına fln. Geçen gün 70km yaptım ama uzun bir sürede dinlene dinlene :))Ama isterim tabiki beraber bisiklet sürmeyi.

• Beğen
Tepkiler: Yunus EROL
Merhaba arkadaşlar,

Bu yazıyı başka bir başlıkta da yazdım ama buraya da yazsam iyi olur diye düşündüm.

Elimde 2019 model Carraro 042 var, Sora setli. Aralık ayından beri kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok, sürüşünden vs. memnunum ama görünce gözlerimi kanatıyor. Rengini gerçekten hiç sevmiyorum 😀

Birkaç tane Sora set Mosso ilanı gördüm. Fiyat açısından sormuyorum, sadece bisiklet dünyasında yeniyim ve elimdekini satıp bu veya başka bir Mosso alsam hata mı etmiş olurum öğrenmek istiyorum. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

@Histogram aynı modelin 24 çamurluklu bagajlısı da bende var 41 kadro
Arkaya 50 litre heybe siparişi verdim Ali'den bi kere kadro çtlama konusunu ben de çok araştırdım öyle bir şey olmayacağını söyleyebilirim yukarda arkadaş da anlatmış zaten ön çamurluk konusunda da bunun City modeli yni benimkinde üzerinde çmurluk geliyor acaba delik eksiği mi var bilemedim onu da diğer arkadaşın dediği gibi hallettin zaten. Asıl bana ön bagajı montelediğinde özelden yada burdan mesaj atarsan çok sevinirim hangi modeli aldın nasıl taktın bunları çok merak ediyorum.
Herkes bilenmiş virüsten sonra millet tura çıkmak için hayal kuruyor çok heyecanlıyım ben de.
izmirden gidelim akalım biyerlere kamplı kampsız oltalı oltasız günübirlik uzun farketmez diyen olursa ben buradayım millet haberiniz olsun.

• Beğen
Tepkiler: Histogram ve onatt
@onurturan merhaba. Ben arkaya olabildiğince az eşya koyucam. Dengeyi sağlamak için ve yokuşlarda daha fazla yorulmamak için. Ön bagajı taktırırsam buraya fotoğrafınıda atarım yarın.İzmirde birini buldum bagajlar çok güzel ama muhtemel benim bisiklete uymaz. Zefal ön bagaj almayı planlıyorum zaten çok fazla alternatifimde yok anca yurtdışından getirtmek lazım o da pahalı ve uyarmı uymazmı onu bilemiyorum. Ya aslında mossonun sitesinde deliği olmayan ama çamurlukları benim maşadaki deliğe oturttukları çamurluk var onu sorucam. Ya da plastik kelepçe ile bağlarım ama çok ince bir kelepçe lazım heralde. Valla bende çok heyecanlıyım açıkçası umarım çıkabilirim. Bu aradada eksiklikleri tamamlıyorum.Zaten tatil konusunda ciddi bir patlama olucak bende bekliyorum onu. İzmire gelebilirsem kesinlikle ararım.kalabalık gidilse ne güzel olur :)))

• Beğen
Tepkiler: onurturan
@r0ncho merhaba.

Bisikletinizden memnunsaniz bence renginden dolayı bisikletinize kusmeyin derim. Ona şans vermeye devam edin 042 Sora günlük sürüş ve antrenmanlar için gayet idealdir.

Mosso markası da Giant, Merida gibi Tayvan merkezli iyi bir markadır. İlerde bisiklerinizi yukseltmek isterseniz Mosso tercih edebilirsiniz. Rakiplerine nazaran, fiyatının hakkını fazlasiyla veren bir markadır.

@amasseia Merhaba Ali, teşekkürler cevap için. Elimde para varken gaza geldim biraz, Mosso Cavalier de hoşuma gitti. Kendimi ikna etmeye çalıştım buraya yazarak 😀

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
İlanınıza baktım demek ki bugün . Tertemiz bisiklet niye satıyor ki diye düşündüm hatta.
bence değiştirmeyin ya da sıçrama biraz daha ileri olsun.

@amasseia Merhaba Ali, teşekkürler cevap için. Elimde para varken gaza geldim biraz, Mosso Cavalier de hoşuma gitti. Kendimi ikna etmeye çalıştım buraya yazarak 😀
Cavalier sora bende kullandım güzel bir seçim👍@amasseia arkadaşımız konuyu apaçık anlatmış. Dediği gibi günlük sürüş ve antrenman için gayet iyi bir bisiklet. Albenisi elbette insanın hoşuna gitmeli fakat gereksiz renk vs takılmayın derim.

merhaba 1 hafta önce legarda 2021 aldım fren papuçlarını değiştirmeli miyim özellikle arkadakinin ayarı fazla kaçıyor gibi
Gerek yok böyle bir şeye kardeşim. Masrafa girmeyin boş yere.
1200'e Legarda serisinden belki bulabilirsiniz. Muhtemelen 1821/1921 gibi modeller denk gelebilir. Disk fren olursa iyi olur. Kamp tarzı planlarınızda rahat edersiniz.
1200 e ben satabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: fensinn
Yoğun araştırmalarım sonucunda Mosso şehir bisikleti alacakken radikal bir kararla yol bisikleti olan Mosso Cavalier Claris'te karar kıldım ve sonunda da aldım.
Corelli'yi saymazsak fiyat/performans olarak Cavalier bana göre en dominant gelen bisikletti.
Kompanent olarak Tourney bile beni zaten maddi olarak zorlarken daha uzun ömürlü olur, daha az sorun çıkarır diye Claris'te tercih ettim ki uzun yıllar kullanmak ve daha iyisi, daha iyisi diye tutturmak için.
Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip eder inşallah.
Bi masallahinizi alırım ?

198081 dosyayı görüntüle
Hocam 1 sene doluyor duygu be düşüncelerini alayım :)

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@erman35 😊 evet 9 gün sonra tam 1 sene yapıyoruz can dostum Mosso Cavalier ile.

Bana gerçek anlamda can yoldaşı oldu, birlikte doğayı gezdik, asfaltlarda egzoz kokladik yeni yerler kesfettik. Kendisinden beklenmeyecek kadar iyi bir bisiklet.

İyi bir bisiklet olması yalnizca kendisine salt manevi anlamlar yuklememle alakalı değil. İyi bir karar vermişim ve halen ilk aldığım günkü gibi heyecanliyim bisikletime binerken.

Bisikletimi seviyorum. Herkes bisikletini sevmeli, saymali... Bisiklet sevilmeyi hakeden bir araç çünkü.

Son olarak da bisilletimin fotoğrafını bırakayım ve Mosso'm ile 1. anma programını burda sonlandirayim 😊

Bakarken maşallah deyin ama, nazara inanirim 😄IMG_20200504_232030.jpg

Düzeltme: Esasen bisikletimi 2 Mayıs tarihinde almışım, siteye 14 Mayis'ta eklemişim.

Son düzenleme:
@erman35 😊 evet 9 gün sonra tam 1 sene yapıyoruz can dostum Mosso Cavalier ile.

Bana gerçek anlamda can yoldaşı oldu, birlikte doğayı gezdik, asfaltlarda egzoz kokladik yeni yerler kesfettik. Kendisinden beklenmeyecek kadar iyi bir bisiklet.

İyi bir bisiklet olması yalnizca kendisine salt manevi anlamlar yuklememle alakalı değil. İyi bir karar vermişim ve halen ilk aldığım günkü gibi heyecanliyim bisikletime binerken.

Bisikletimi seviyorum. Herkes bisikletini sevmeli, saymali... Bisiklet sevilmeyi hakeden bir araç çünkü.

Son olarak da bisilletimin fotoğrafını bırakayım ve Mosso'm ile 1. anma programını burda sonlandirayim 😊

Bakarken maşallah deyin ama, nazara inanirim 😄225395 dosyayı görüntüle
Maşallah kazasız sürüşleriniz olsun ve üzerindeki eklemeler ile daha da güzel olmuş.ben 1 yılı doldurunca ayrıldım ve yol bisikletine geçtim inşallah bunun ile daha çok vakit geçiririm

@erman35 Allah razı olsun. Evet Legarda vardi demi sende, nldu sattin mi?

Yeni bisikletin hayırlı olsun bu arada, güzel bisiklet hos geldin yol bisikletliler kervanina 😊

@erman35 Allah razı olsun. Evet Legarda vardi demi sende, nldu sattin mi?

Yeni bisikletin hayırlı olsun bu arada, güzel bisiklet hos geldin yol bisikletliler kervanina 😊
sağolasın bir binemedim ama daha :(
duruyor arayan soran varda virüs yüzünden insanlar gelemıyor galiba ''biraz zaman geçsin bakarız'' diyorlar.
kismet ya bana zararı yok işyerimde yatıyor :)

@erman35 eskilerin hakkı ödenmez, kıymetini bilene gider umarim Legarda 😊

Binersin binersin, alet edevat da alırsın ooo yol bisikleti cok masraf 😄

@erman35 eskilerin hakkı ödenmez, kıymetini bilene gider umarim Legarda 😊

Binersin binersin, alet edevat da alırsın ooo yol bisikleti cok masraf 😄
liste kabarık inceden başlayacağım derlerdi de inanmazdım yandım kı ne yandım

Geri