Histogram
Üye
- Tepki
- 90
- İsim
- SERKAN
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Arkadaşlar herkese selam. Bir kaç ay önce 2019 mosso bisiklet aldım ve gayet memnunum. Kullanım olarak ne belimi ağrıtıyor ne başka yerimi
Eğer virüs biterse yaklaşık bir haftalık bir tura çıkmak istiyorum. Bu turu bitirirsemde daha uzun turlara çıkmak istiyorum bazı fotoğraf projelerim var. Modelini açıkçası bilmiyorum legarda v fren 28jant xl kadro 2019 yılına ait . Fotoğrafını koydum buraya. Şimdi şöyle bir soru sormak istiyorum. Bu kadro yolda çatlarmı yükten dolayı. Boy 1.92 kilo 89 bisikletimi çok seviyorum ama kafamdaki soru işareti var. Ya da jant ve lastik yüke dayanırmı ?? Olabildiğince ön kısmı doldurmayı planlıyorum dengeli olması için. Ön bagaj bakıyorum arkadaşlar. Zefal buldum belki onu alıcam ama istediğim daha büyük ve işlevsel bir bagaj ama olsun. Kadro çatlama ya da jantın daynamama konusunda aydınlatırsanız sevinirim. Bir sorum daha olucak. Bisiklete çamurluk takmak istiyorum ama maalesef ön tarafaki delik yokmuş alırken hiç dikkat etmedim.Bir tane delik var çamurluk demiri oraya gelmiyor fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. Nasıl bir çözüm olabilir ??