Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

1921,1924,2021,2024 legarda sahipleri arkadaşlardan 1 ve 2 numaralı bölgelerden ölçüm yapmasını istemiştim ancak kimse cevap vermedi. 1 numara orta borunun tam ortasından yere olan mesafe 2 numara bir miktar gidona yakın olan kısımdan yere olan mesafe.227154 dosyayı görüntüle
Akşam Üstü Yapayım Hocam Sizin İçin :D

Scudo
Bugün eşime bisiklet alarak tekrar Mosso kulübüne katılmış olduk. Arada ben de alıp kaçarım.:) Nasipse koronadan sonra beraber tura gideceğiz. Günlük 45-60 kmlere çıksak yeter ilk başta. Bugün bisikleti aldıktan sonra tam öğle sıcağında Ümraniye nin leş trafiğinde 25 km yaptık ama beynimiz yandı.:)

Mosso Legarda 2021 MDM V. Arkaya veya öne bir bagaj atıp tura çıkarız. Basit düz güzel bisiklet.Ağırlık olarak çok iyi tek elimle merdivenleri çıkarttım bu yönden çok iyi geldi.:)
1500 tl ye aldık peşin. Hayırlı olsun. Yollar bizi bekler.

Dosyalar

• IMG_20200520_150719.jpg
    IMG_20200520_150719.jpg
    2 MB · Okunma: 78
@Yunus EROL hayırlı olsun, biz de eşimle birlikte 3 gün önce Mosso raceline H, Mosso wildfire ltd V lady model dağ bisikletlerini aldık. Başlangıç olarak 45-60km demişsiniz de o başlangıç mi oluyor ya :) biz dün akşam 5km yaptık öldük :) biz paslanmışız galiba

@Yunus EROL hayırlı olsun, biz de eşimle birlikte 3 gün önce Mosso raceline H, Mosso wildfire ltd V lady model dağ bisikletlerini aldık. Başlangıç olarak 45-60km demişsiniz de o başlangıç mi oluyor ya :) biz dün akşam 5km yaptık öldük :) biz paslanmışız galiba
Yok estağfurullah. Ben birkaç senedir antremanlıyım. Çok aşırı rampa çıkışlı yol olmazsa çıkınca 100-150 km arası yapabiliyorum. Hanım ilk defa biniyor onunla 25 km yaptık bugün. 20 Haziran dan sonra tura çıkacağız o zaman günlük 45-60 km lere çıkarız dedim. Alışma ve kondisyon meselesi hep. Zamanla olur km ler artar. Size de hayırlı olsun. Keyifli sürüşler.

28" şehir tur bisikletini MTB ye çeviren var mı hiç arkadaşlar bilgilendirir misiniz lütfen ? 27.5 veya 29 doğa bisikleti lastikleri oluyor mu acaba ?

@Yunus EROL hayırlı olsun. Bana eşinizi daha ilk günden çok yormussunuz gibi geldi, böyle devam ederseniz önünüzdeki turlara tek basiniza devam edeceksiniz gibi duruyor 😄

Esinizin antranmansiz oldugunu varsayarak tebrik ediyorum ilk günden 25 km çok çok iyi 👍

@SarF merhaba 28" janta 29" lastik takabilir siniz. Legarda 1424 e arka maşa dar olduğundan dişli MTB lastiği takmadım. Sonra cylocross lastiği aldım.

• Beğen
Tepkiler: SarF
@çimtay teşekkür ederim Allah razı olsun. Kırsal kesimde yaşıyorum ve uzun tura çıkma durumum var. Yaşadığım yerde dağ lastiği ile binip Tura çıkacağım zaman inceltebilmek istiyorum. Legarda modellerinden ben şu modele takmıştım diyen var mı arkadaşlar aranızda.( 1924-1824-2024-2021 vb)

@SarF tura çıkacaksanız lastiği kalınlaştırmayın. (link) Ben bulaştığı kullandım arazide ve yolda tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: SarF
@SarF hocam 2021 alırsanız dik rampalarda zorlayabilir onu da 14 34 ruble ile çözersiniz
@SarF tura çıkacaksanız lastiği kalınlaştırmayın. (link) Ben bulaştığı kullandım arazide ve yolda tavsiye ederim.
Benim gibi dağ bayır dolaşmayı seven biri için iyi oldu bu tavsiye, hatta gravel bisikletlere gözüm kayıyordu bu nedenle.

@çimtay teşekkür ederim kardeşim. @fensinn 2021 dik rampalarda ne açıdan zorluyor acaba ? 1. Vitesinin 24 vites bisikletlerin 1ine göre daha sert olmasından dolayı dedin sanırım. Ve 14 34 rubleyi daha önce duymamıştım o nasıl bir işlevsellik sağlıyor bisiklete acaba ?

slm mosso 7571 tb acera gidon yükseltici olmaz buna dedi tamirci kelebek gidon araştırıyorum 24,5 31, 8 modelleri var bu rakamlarıda anlamadım açıkçası bide furş var ama o fazla yükseltmiyo ne yapcamı şaşırdım yokmu yardımsever bi arkadaş tşkler

@c90umut 24,5 ve 31,8 gidonunun bağlantı çapı. Bisikletinizin gidonunu sökün ve bağlantı noktasından, etrafına mezura dolayarak çevresinin uzunluğunu ölçün.
7,7 cm ise 24,5
10 cm ise 31,8 alacaksınız
Mesura yoksa, ip dolayın, sonra ipi cetvel ile ölçün

merhabalar arkadaşlar mosso legarda 2021 sipariş verdim netten bu bisiklete yapılabilir herhangi öneriniz var mı? şöyle kullanırsan şunu takarsan iyi olur gibi bisikletten çok anlamam şehirde kullanacağım motosiklet kullanıcısıyım

@allegromoderato hayırlı olsun
Kullandıkça kendi ihtiyaçlarınıza göre belirlersiniz. Bagaj, çanta, zil, km saati, suluk vesaire vesaire. İhtiyacınız oldukça tamamlamanızı tavsiye ederim.
Yokuş performansını arttırmak için ruble megarange ruble ile değiştirilebilir, ancak kullanın ihtiyaç duyduğunuz da müdahale edin.

zil herhangi alsam iyi olur kmye gerek yok boşa yük suluğa da gerek yok her yer kafe market zaten burada . o ruble nasıl bir şey baklayım
sağolun yokuş performansında ne kadar etkili direk taktırayım alır almaz 2 km ykadar yukarda oturuyorum sahile

@allegromoderato arkada bulunan dişli, sizin 14-28 dişli var, megarange'de 14-34 daha rahat olur çıkması.

başka bir parça değiştirmeye gerek var mı peki vites değiştirici vs ?

Vites kolu ile ilgili bir durum yok, aktarıcı geçmiş sayfalarda uyumlu diye geçmişti. Kontrol ediniz.

Arkadaşlar ben evde vites ayarını yapıyorum saat gibi işliyor.bisikleti sürdükten 10 km sonra tekrar sapıtıyor nerede yanlış yapıyorum

Geri