Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Bayramdan sonra aldığım legarda 2024 bisikletimin daha 100 km olmadan sele borusunda selenin takıldığı yeri kırıldı
Forumda yeni Mosso 2021 alıp zinciri kopan bir arkadaş vardı. Mosso legarda serisi bisikletlerin malzeme kalitesi biraz düşük galiba. Yeni alınan bisikletlerin bu kadar çabuk hasar görmesi can sıkıcı bir durum. Başka alternatiflere mi yönelmek lazım.?

Scudo
Forumda yeni Mosso 2021 alıp zinciri kopan bir arkadaş vardı. Mosso legarda serisi bisikletlerin malzeme kalitesi biraz düşük galiba. Yeni alınan bisikletlerin bu kadar çabuk hasar görmesi can sıkıcı bir durum. Başka alternatiflere mi yönelmek lazım.?
Hocam bence birazda şans işi galiba. Birazda verdiğiniz paraya göre değerlendirmek gerekli. Birde uzun süre kullanıp karar vermek gerekir.

• Beğen
Tepkiler: akyuzmk
@akyuzmk hocam legarda serisine ben bir tülü ısınamadım.

• Beğen
@Tek55 bu normal değil. Legarda serisinde kaliteyi her geçen yıl düşürmeye karar verdi galiba Umit bisiklet.

Garanti kapsamindan yeni parça taktirin.

• Beğen
Tepkiler: Gkt34
@Tek55 bu normal değil. Legarda serisinde kaliteyi her geçen yıl düşürmeye karar verdi galiba Umit bisiklet.

Garanti kapsamindan yeni parça taktirin.
Kurulumu servisinde yaptirmamistim bisikletciden 75 TL ye sedona sele borusu alıp taktım. Yalnız kilitli maşa da çok çabuk bozulacak gibi hadi hayırlısı bakalım

@Tek55 Bisiklet tamamen arızalı mı üretildi acaba:D

O Benim Hocam Bir Sorun Yok Şuanlık Çok Şükür :komik:

• Beğen
Ben bir mallık yaptım, Göktürk Göleti’nin etrafında tam bir tur atmaya çalıştım geçen sürüşte. Direk off-road kategorisinde diyebilirim iyice içlere girince. Birçok yerde bisikletten inip devam etsem de arada zorladığım oldu sürüş için.

Özetle yaşanılan sorunların şans işi olduğunu düşünüyorum. Jant eğilmedi, lastik patlamadı, kadro çatlamadı, zincir kopmadı. Ki olsa da üreticiyi suçlayamazdım. Elimdeki bisiklet yol için üretilmiş ben 4 çekerle girilmesi gereken arazi şartlarında kullandım.

Legarda 2021 modeli, yani en ucuz model.

Evet sanırım kaçırdım, kusura bakmayın. Dün oradan bir arkadaşıma daha bisiklet aldık. Ellerinde 51 kadro hiç kalmadı ancak 46 kadro var.
Ben bir arkadaşın geleceğini ve alacağını söyledim. Yardımcı olacaklar. Sağlama almak isterseniz özelden yazın, telefon numaramı da paylaşayım.

Tabi ki. Ben telefon edersem 1400₺ den alabilirsiniz. Bana isim-soyisim ve gideceğiniz zamanı bildirirseniz, telefonla kendilerini ararım.
Huseyin bey merhaba benim.adim emre saglam. Ankarada yasiyorum.
Mosso legarda 2024 msm v almak istiyorum. Bana da fiyat konusinda yardimci olabilir misiniz?
Uygun olursa yarin almak istiyorum

Huseyin bey merhaba benim.adim emre saglam. Ankarada yasiyorum.
Mosso legarda 2024 msm v almak istiyorum. Bana da fiyat konusinda yardimci olabilir misiniz?
Uygun olursa yarin almak istiyorum
Merhaba,
Tabi ben konuşurum yetkililerle. Kadro boyu kaç olacak peki? Çünkü 51 kadro yok ellerinde.

46 olur sanirim huseyin bey. Benim boyum 180 cm bacak 80 cm

Tamamdır, ben şimdi telefon ediyorum.
Yaycılar Bisiklet - Ertan Bey ile görüşünüz lütfen. Yardımcı olacaklardır. Ancak yine de bir tavsiyede bulunayım; size 51 daha uygun.
Şuanda ellerinde yok dediğim gibi...

Anladim cok tesekkur ederim. Telefonla arasam sizin adinizi versem olur mu?

Tamamdır, ben şimdi telefon ediyorum.
Yaycılar Bisiklet - Ertan Bey ile görüşünüz lütfen. Yardımcı olacaklardır. Ancak yine de bir tavsiyede bulunayım; size 51 daha uygun.
Şuanda ellerinde yok dediğim gibi...

Hüseyin bey,

Birden aklıma düşünce internetten bu yaylacılar bisikleti araştırdım, pek iyi yorumlar okumayınca vazgeçtim oradan almaktan.

Umarım sizde sıkıntı yaşamadan binersiniz... ;)

Hüseyin bey,

Birden aklıma düşünce internetten bu yaylacılar bisikleti araştırdım, pek iyi yorumlar okumayınca vazgeçtim oradan almaktan.

Umarım sizde sıkıntı yaşamadan binersiniz... ;)
Anladım. Tabi ki nasıl isterseniz. Benim de herhangi bir akrabalığım yok onlarla :D Ama Allah var bir sorun yaşamadım gerek firma gerekse bisiklet ile ilgili.
Bugün Ilgaz Bisiklet'ten Carraro Sportive 327 aldım ben, Mosso'yu satıyorum.

• Beğen
Tepkiler: kocaballı
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz_ çok kararsız kaldım. günlerdir bisiklet alacağım kafam çok karıştı.

istanbul maltepe'de sahilde. veledrom'da sürmek için şehir bisikleti bakıyorum.

aklımda olan modeller:

mosso legarde 2021 msm - v

carraro sportive 220

Yarın şehir dışında olan bi arkadaşım için 2. El bisikleti teslim alacağım. Bisikletin nelerine dikkat ediyim nerelerde sıkıntı olabilir? Bisiklet 1 yıllık mosso legarda

Geri